Cine este Akkız în serialul epic Destan? Iată viața ei…

Cine este Akkız din serialul turcesc Destan

Cine este Akkız din serialul turcesc Destan?

Răspunsurile la întrebările fanilor se numără printre subiectele cercetate recent pe internet.

Serialul epic care aduce pe micile ecrane o poveste epică din secolul al VIII-lea, care are loc în Asia Centrală, este difuzat pe ATV în Turcia. DESTAN-Epopeea lui Akkız este despre viața lui Akkız și Batuga.

Cine este Akkız în serialul epic? Akkız portretizează un personaj istoric real?

Iată, cine este războinica Akkız din serialul epic Destan:

Cercetările despre viața frumoasei actrițe și despre personajul pe care îl portretizează au devenit la ordinea zilei.

În serial, Akkız este războinica curajoasă și rebelă a Muntelui Khanate, care a domnit în secolul al VIII-lea în Asia Centrală. Legenda spune că ea are chip de înger și putere de lup. Povestea se desfășoară într-o eră sălbatică în țările care nu erau încă convertite la islam. Există o mare dușmănie între Hanatul Gök și Hanatul Dag, două hanate din care fac parte Akkız și Batuga.

Povestea din serialul turcesc DESTAN nu este una reală …

Producătorul Mehmet Bozdağ a declarat următoarele:

„Am construit un palat de 20-30 de mii de metri pătrați, am construit o lume. Pot spune că am făcut cea mai bună muncă care a fost făcută în Turcia până acum. De când vor viziona primul și al doilea episod, vor întâlni o cu totul altă poveste istorică. M-am săturat de bătaia de cap de a ecraniza povești istorice adevărate. Aveam un vis, de a spune și povești istorice prin intermediul unor eroine. Povestea eroinei epice este total o fantezie… Este obositor să spui istoria reală prin povești. Dar am reflectat spiritul timpului, în jurul anilor 750 e.n, în perioada antică târzie, de după Hristos, înainte și după bătălia de la Talas. O perioadă în care islamul s-a răspândit încet, încet printre turci. Spunem o poveste epică printr-o luptă politică, a unei o eroine din Asia Centrală. O poveste universală, o poveste frumoasă. ”

Mehmet Bozdağ – Destan

Scenariștii au explicat povestea, care este rezultatul unui vis. Mehmet Bozdağ a spus că scenariștii au transformat povestea din mintea sa într-o ficțiune. Producătorul a mai declarat că va face un pas important în ceea ce privește eroinele feminine.

Cine este Ebru Şahin în serialul epic, câţi ani are, de unde este?

Ebru Şahin s-a născut pe 18 mai 1994 la Istanbul. După ce a absolvit Facultatea de Sport la Universitatea din Istanbul, a studiat actoria. Prima experiență de actorie a avut-o în 2016 cu filmul Kan Parasi/Blood Money. Apoi a jucat în filmul Babamr și Savașçı. Ebru Şahin, care a atras atenția cu personajul lui Burcu în serialul Mireasa din Istanbul/Istanbullu Gelin, a preluat rolul principal în serialul Hercai, după ce a fost inclusă și în serialul Prețul Fericirii. Tânăra actor și-a creionat paşii pe care orice tânără ar trebui să-i urmeze, pentru o carieră de succes în actorie datorita personajului Reyyan.

  • Destan (Epopeea) Episodul 6: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 6 Rezumat Vom actualiza imediat ce apar informații… Ce se întâmplă în DESTAN episodul 6 din 28 decembrie? .. INFO: Serialul ‘Destan’ relatează dragostea epică dintre Akkız, legendara fată războinică a lui Gök Kagan Korkut Khan, … Read more
  • Cine este Akkız în serialul epic Destan? Iată viața ei…
    Cine este Akkız din serialul turcesc Destan? Răspunsurile la întrebările fanilor se numără printre subiectele cercetate recent pe internet. Table of contents Cine este Akkız din serialul turcesc Destan? Cine este Akkız în serialul epic? Akkız portretizează un personaj istoric … Read more
  • Destan (Epopeea) Episodul 5: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 5 Rezumat A fost lansat trailerul celui de-al 5-lea episod din serialul turcesc Destan, difuzat de ATV, care a câștigat deja aprecierea publicului cu primele patru episoade. În noul trailer din Destan, cuvintele profunde a lui … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461044 

 Sursa Info: https://www.atv.com.tr/destan | https://www.youtube.com | https://twitter.com