Doctorul Minune: Cine este Hazal Türesan, personajul Beliz?

Cine este Hazal Türesan, actrița din rolul lui Beliz
Home » Biografii » Doctorul Minune: Cine este Hazal Türesan, personajul Beliz?

Hazal Türesan Biografie – Cariera și Poveste de viață

Hazal Türesan actrița care a cucerit inimile tuturor cu rolul ei din serialul turcesc „Doctorul Minune”, are 1,70 metri înălțime, 51 de kilograme și este din zodia Taur. Culoarea părului este cafeniu și culoarea ochilor este un albastru răpitor. Vedem că are caracteristicile semnului zodiacal sunt munca și determinarea. Frumoasa actriță, originară din Izmir, s-a născut și a crescut la Ankara. Ea i-a încheiat toate studiile de învățământ (școala primară, gimnazială, liceu și universitate) în Ankara.

Hazal Türesan a început să studieze actoria, practicând slujbe de tot felul, până când în cele din urmă a fost chemată pentru reclame la radio și, ca urmare, a devenit vocea pentru unele spoturile publicitare.

La 36 de ani, Hazal Türesan, actrița care îi dă viață lui Beliz în noul serialul „Doctorul Minune”, este, de asemenea și model. Actrița este foarte urmărită pe rețelele de socializare, datorită frumuseții ei colosale și a talentului ei actoricesc.

Iată ce a spus actriță despre prim ei realizare, care a făcut-o cu adevărat fericită:

„A fost prima dată când am câștigat bani în mod regulat și mi-am plătit chiria, astfel publicitatea a devenit linia de salvare a vieții mele”.

Hazal Türesan

În ceea ce privește educația sa, Hazal Türesan a urmat școala primară și secundară la Ankara și a absolvit Facultatea de Istorie și Geografie a Universității din Ankara. Familia ei obișnuia să-i spună „Mergi la facultate și consideră ca este un hobby”.

„Mi-am dat examenul de actorie și l-am promovat fără să-mi informez familia. Apoi am părăsit părăsit Departamentul Relații Internaționale, în al treilea an și mi-am făcut o carieră în actorie la Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi din Ankara. Scopul meu nu era să fiu celebră, ci să fiu fericită”, a declarat actrița.

Hazal Türesan

Hazal Türesan a părăsit Departamentul de Relații Internaționale al Universității din Ankara și și-a finalizat educația pe drumul actoriei prin promovarea examenului de conservator pentru cariera sa de vis.

Pe contul ei personal de Instagram, frumoasa actriță are peste 1,5 milioane de adepți. Ea s-a născut la 7 mai 1985 la Ankara, are un frate și și-a pierdut tatăl din cauza cancerului. Moartea tatălui ei i-a influențat foarte mult perspectiva și caracterul.

Primii pași în cariera de actorie:

Primul ei rol important l-a avut în anul 2008, cu serialul „Unutma Beni/Nu mă uita” (2008-2015) și de atunci nu a încetat să aibă succes. În același timp, a participat la rolul lui Güneș în serialul Yeniden Başla de la TRT 1 în 2011.

Actrița a apărut în serialele: Tatlı İntikam, Kara Para Aşk, Yeniden Başla și Deniz Yıldızı Astăzi o cunoaștem pentru rolul ei din Doctorul Minune, că Beliz, proprietara și avocata spitalului din Istanbul, o femeie care la 30 de ani are de toate. Deși are succes și bani, Beliz este o tânără umilă. Ea este într-o relație cu Ferman și, deși are planuri de viitor cu el, nu vrea să aibă copii de când mama ei a murit când era mică.

În 2014 – 2015, a dat viață personajului lui Aslı Denizer în popularul serial Kara Para Așk. Cu interpretarea ei în rolul lui Aslı, și-a făcut un nume nu numai prin frumusețea ei, ci și prin actorie.
Anul 2016, ea a primit notele complete de la public cu personajul lui Bașak în serialul Tatlı İntikam difuzat pe Kanal D. Actrița de mare succes, care a atras toată atenția cu rolul lui Bașak, a fost scena unui tempo de lucru foarte intens după aceea.
Anii 2017 și 2018, frumoasa actriță și-a continuat aventura serialului cu rolul lui Yasemin în popularul serial Fiicele doamnei Fazilet.

În 2018, a interpretat și personajul lui Yisa în producția „Yaşamayanlar”, care a fost difuzată pe Blu TV. Din nou, în 2018, ea a făcut un tron ​​în inima publicului cu rolul lui Ceren în serialul Ufak Tefek Cinayetler, care a fost difuzat la Star TV.

În 2019, ne-a fost alături de personajul Hannah în Atiye, o producție Netflix. Și, în cele din urmă, a apărut cu personajul Beliz pe ecranele din seria Mucize Dockor, care a început să difuzeze pe ecranele TV FOX în 2019.

În anul 2019, frumoasa actriță a fost cooptata în distribuția serialului de succes Doctorul Minune, care se difuzează în prezent la Kanal D Romania.

Anul 2021, Hazal Türesan joacă într-un nou serial turcesc, intitulat Yalancı/Mincinosul, una dintre producțiile ambițioase ale noului sezon, va apărea în fața publicului pe micile ecrane la TV Show.

Seriale cu Hazal Türesan care s-au difuzat și în Romania:

Doctorul Minune (2019), Răzbunare pe tocuri (2017), în rolul lui Ceren, Dragoste de contrabandă (2019), interpretând-o pe Asli Denizer și din serialul Fiicele doamnei Fazilet (2017) ca și Yasemin Egemen.

Hazal Türesan are iubit?

Întrebarea dacă Hazal Türesan are iubit, care este cea mai curioasă întrebare a iubitorilor de seriale turcești, este un mare semn de întrebare. Răspunsul despre viața personală a actriței, cu privire dacă este într-o relație de iubire este următorul: Actrița nu a fost menționat despre niciun iubit până acum.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1442181