Cine este marea dragoste a lui Ebru Sahin, Reyyan [Hercai]?

Ebru Sahin, Reyyan din Hercai trăiește o frumoasă poveste de dragoste!

Ebru Sahin, Reyyan din Hercai trăiește o frumoasă poveste de dragoste!

Ebru Sahin (Reyyan) trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Cedi Osman, baschetbalistul din echipa națională a Turciei.

Mesajele romantice ale cuplului Ebru Sahin și Cedi Osman i-au fermecat pe fanii celor doi îndrăgostiți!

Celebrul cuplu, nu s-a ferit de ochii presei, de-a lungul relației lor și de câte ori au ocazia nu ezită să împărtășească cu fanii lor pe Instagram, momentele frumoase din viață lor. Mesajul frumoasei actrițe pe care i l-a adresat iubitul ei Cedi Osman, i-a șocat pe fanii din social media…

Frumoasa actriță Ebru Sahin, care și-a luat rămas bun de la personajul Reyyan și de la fanii serialului Hercai, își continua povestea de dragoste alături de iubitul ei, Cedi Osman. Celebrul cuplu care a reușit să atragă atenția la fiecare pas făcut, a distribuit o nouă postare pe contul lor de socializare.

În timp ce Akin Akinozu a ales să ia o pauză, pentru a-și face ordine în gânduri și să aibă un moment de intimitate, cât mai departe de ochii presei, frumoasa actriță continuă să iasă în prim plan cu viața ei privată.

Cedi Osman a postat o fotografie clasică în alb-negru alaturi de Ebru Sahin, în secțiunea pentru povesti de pe Instagram.

Iată mesajul: Dragostea plutește în aer, în răsăritul soarelui …

Cedi Osman

Pe de altă parte, Ebru Sahin nu a putut rămâne indiferentă la mesajul iubitului ei și a atras atenția pe social media cu mesajul ei.

Iată detaliile …

ebru-sahin-cedi-osman-mesaje-romantice

Frumoasa actriță Ebru Sahin, care și-a luat rămas bun de la colegii ei de breasla, care i-au fost alături în aventura magnifică din Hercai, a atras din nou atenția prin mesajul adresat iubitului ei Cedi Osman.

Celebrul jucător de baschet Cedi Osman a distribuit o nouă postare pe contul său de socializare. Ebru Sahin, care nu a fost indiferentă la postarea făcută de iubitului ei, a comentat și ea: ,,Scumpul meu!”. Ceea ce a scris Cedi Osman este o expresie care poate avea mai multe traduceri. Dar eu am ales o varianta mai discreta, pentru ca am considerat ca se potrivește mai bine la mesajul actriței, care nu dă tot din casă.

Canımın İçi poate însemna și: Tu însemni mult pentru mine sau tu ești în interiorul inimii mele.

Pe de altă parte, Cedi Osman i-a răspuns iubitei sale spunând: ,,Draga mea”.

Mesajele romantice a celebrului cuplu au devenit virale în social media într-un timp record. Mulți utilizatori de social media au devenit și mai interesați cu privire la viață privată a celor doi și au început să investigheze.

Cine este marea dragoste a frumoasei Reyyan?

Se pare că frumoasa actriță și-a găsit fericirea alături de Cedi Osman și din moment ce filmările la serialul Hercai s-au terminat, fanii trebuie să respecte decizia luata de Ebru Sahin.

Acestea fiind spuse, este evident că protagoniștii din Hercai, își doresc că “viață privata” să fie respectată în aceasta perioadă de mare schimbare. Eu le respect decizia celor doi actori și indiferent pe cine vor alege să le fie alături în viața reală, admirația mea față de ei va rămâne aceeași. Înainte de a încheia vreau să-i urez multă fericire frumoasei actrițe.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1415593