Cine va fi partenerul lui Ebru Șahin în serialul DESTAN?

Trei actori concurează pentru a fi partenerul lui Ebru Șahin din Destan

Trei nume mari concurează pentru a fi partenerul lui Ebru Șahin din serialul Destan!

Noul serial Destan, semnat de Bozdağ Film, se anunță a fi o producție de succes prin povestea sa epică. Echipa de producție face pregătiri intense pentru ca serialul DESTAN să se difuzeze pe ecranele ATV din toamnă.

Serialul, care se remarcă că fiind una dintre producțiile istorice ale noului sezon, va avea loc în secolul al IX-lea. Numele care va da viață personajului Akkız a fost deja stabilit, așa că Ebru Șahin ne va surprinde din nou cu interpretarea ei de Oscar.

Cine va fi partenerul frumoasei Ebru Șahin, a fost un mare semn de întrebare pentru fani actriței și încă nu se știe cu exactitate.

Conform știrilor din Turcia, se spune că echipa de producție le-a făcut oferte la trei actori tineri, dar se pare că este o decizie greu de luat.

Kerem Arslanoğlu, Edip Tepeli și Burak Tozkoparan sunt cei trei actori care concurează pentru rolul personajul Batuga, fiul unui han incompetent. Însă doar unul dintre ei va fi norocosul care va juca alături de frumoasa actriță.

Edip Tepeli a devenit nume remarcabil în ultima perioadă, făcându-se remarcat cu personajul lui Kavruk Ömer din serialul Sefirin Kızı / Fiica Ambasadorului.

Pe de altă parte, Burak Tozkoparan, actorul, care a ieșit în prim plan cu personajul lui Ozan în serialul TV „Paramparça / Furtună pe Bosfor, în 2014, a avut performanțe de succes și în alte seriale.

Kerem Arslanoğlu, a atras atenția cu rolul principal al personajului Serdar, în serialul Hay Sultan (2021), care va fi difuzat pe TRT1.

Fanii lui Ebru Șahin sunt foarte curioși despre cine va fi partenerul ei în Serialul Destan!

Printre informațiile primite, am aflat ca se muncește din greu pentru stabilirea unui DECOR MAGNIFIC pe platoul de filmare din din Riva, unde a luat viata și serialul de mare succes, Kuruluş Osman.

Urmează să vedem care dintre trio-ul: Kerem Arslanoğlu, Burak Tozkoparan și Edip Tepeli va câștiga rolul lui Batuga.

Vom continua să vă informăm despre DESTAN, așa că fiți pe fază!

Kerem Arslanoğlu, Edip Tepeli și Burak Tozkoparan sunt cei trei actori care concurează pentru rolul personajul Batuga, fiul unui han cu destabilizați.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1431834