Cedi Osman și Ebru Şahin au ținut o ceremonie de nuntă și la Çeşme

Cedi Osman și Ebru Şahin au organizat cea de-a doua nuntă

Ce s-a întâmplat la nunta lui Ebru Şahin şi Cedi Osman organizată în Çeşme?

Aici sunt toate detaliile despre nunta cuplului Cedi și Ebru…

Baschetbalistul Cedi Osman și celebra actriţă Ebru Şahin, s-au căsătorit civil săptămâna trecută în Macedonia de Nord. Cuplul a organizat căsătoria în familie la Ohrid, locul de naștere al lui Cedi Osman, care a organizat cea de-a doua nuntă în locul unde a început dragostea lor.

Cuplul Cedi Osman și Ebru Sahin a organizat o altă ceremonie de nuntă, in locul unde a început dragostea lor!

Ebru Şahin şi Cedi Osman, care s-au căsătorit în Macedonia de Nord, au ținut o ceremonie de nuntă și la Çeşme, unde a început dragostea lor.

Înainte de nuntă, Ebru Şahin a spus:

„Ne-am căsătorit în Macedonia. Vrem să ne distrăm aici cu prietenii noștri. Sunt foarte încântată, nu pot spune mare lucru”, a împărtășit actrița cu reporterii.

Faimosul baschetbalist Cedi Osman, a declarat foarte bucuros că îi are alături pe familia și prietenii săi. El a descris astfel momentele în care a văzut-o pe Ebru Şahin în rochie de mireasă:

„Mi-a plăcut foarte mult.”

Cedi Osman a declarat că s-a bucurat foarte mult când Ebru Şahin a răspuns cu „DA” cererii în căsătorie, atunci când a cerut-o de soție în Cappadocia.

Osman, a început cu expresia:

„Ea este cel mai bun lucru din viața mea. Am fost foarte entuziasmat și foarte stresat. Ea este cu adevărat specială pentru mine.”

El a vorbit despre dragostea lui pentru Ebru Şahin.

Jucătorul NBA a mai spus: Am știut asta din ziua în care am văzut-o. Am inelul încă de anul trecut și mi-am făcut curaj și i l-am oferit.

Numeroase nume din comunitatea artistică și sportivă au participat la ceremonia de nuntă al cuplului Osman și Sahin, care s-au căsătorit recent în Çeşme.

Iată primele poze de la nunta lui Cedi și Ebru din Çeşme…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1498990