Serialul Hercai la FINAL: Data a fost anunțată!

Serialul Hercai la FINAL

Serialul Hercai la FINAL: Data la care se termină serialul “Hercai” a fost anunțată!

Serialul “Hercai” ajunge la FINAL! Data la care se termină serialul Hercai a fost anunțată. Hercai, serialul fenomen care este urmărit cu mare drag de public, se pare că ajunge spre final.

Serialul turcesc Hercai, despre care se spune că este “Povestea unei iubiri imposibile, născută din răzbunare”, ajunge la final.

Un alt mod de viață – O altă mentalitate! „Estul este o chestiune delicată, când lupta pentru onoare și răzbunare ia amploare”.

HERCAI

Serialul turcesc “Hercai” relatează povestea iubirii imposibile, născută din răzbunare. Povestea unei iubiri ca-n basme, la care visează Reyyan, este cu un prinț pe cal alb. Povestea ia amploare în Provincia Mardin din Midyat. Serialul descrie o poveste de dragoste care se naște relativ din focul arzător al răzbunării între două familii cu mii de ani de istorie. Evenimentele și secretele trecutului îi va trece pe toți prin furtuna răzbunării arzătoare…

Când se termină serialul Hercai?

Ahmet Tansu Tașlar (Azat), Oya Unustası (Gönül), Serhat Tutumluer (Hazar) își luaseră rămas bun de la serialul Hercai în ultimele câteva săptămâni. În drumul spre final, s-a aflat că Ayșegül Günay, care interpretează rolul lui Füsun, își va lua rămas bun de la serial cu un episod înainte de Sfârșit.

De ce serialul Hercai ajunge la final?

Serialul fenomen, care a avut o rată de vizionare bună în timpul celor 2 sezoane difuzate în Turcia, nu a putut obține succesul dorit și în sezonul 3. Probabil că mai mulți factori au contribuit la scăderea interesului față de acest serial. Dar cel mai probabil, modificarea datei de difuzare în Turcia, cu duminica în loc de vineri, a fost unul dintre motive. Odată cu începerea serialului “Kefaret”, cu talentata și îndrăgita actriță Nurgül Yeşilçay, difuzat pe Fox TV, ratingul serialului a început să scadă dramatic. Iar serialul “Teşkilat”, care a început pe postul TRT 1, fără dar și poate, a adus sfârșitul serialului. Deoarece serialul “Teşkilat” a fost lider de audiență duminică, în timp ce serialul Hercai a devenit victima ratingurilor.

Când va ajunge la final serialul Hercai?

Iată răspunsul la întrebarea pe care publicul o așteaptă cu nerăbdare …

Data finală a serialului Hercai a fost anunțată deja pe Twitter de Banu Akdeniz, producătoarea serialului. Doar 3 episoade au mai rămas până la finalul serialului. Hercai își va lua rămas bun de la fani, odată cu difuzarea episodului 69, mai exact duminică, 25 aprilie.

Unde se desfășoară filmările din serialul Hercai?

Filmările din serialul Hercai se desfășoară în zona Midyat în Provincia Mardin într-un orășel din Sud-Estul Turciei și fascinează publicul atât cu istoria și cultura, cât și cu decorurile naturale de o frumoase aparte. Locațiile scot în evidență locurile antice și arheologice, atrăgând atenția cu conacele lor fabuloase și un stil de viață magnific.

Midyat, care este numit orașul civilizațiilor, unde se află și magnificul conac în care locuiesc bogătașii lumii. Conacul, unde serialul Hercai este filmat în prezent și atrage atenția prin frumusețea sa unică, este cunoscut și sub numele de “Midyat Guest House”. Mardinul este unul dintre centrele culturale ale țării. Actorii din serial petrec mult timp în districtul Midyat din provincia Mardin. Dar filmările în curs vor fi filmate din când în când în alte provincii ale Turciei și una dintre ele este Urfa. Scenele cu superbul pod din serial au fost filmate pe podul Malabadi.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.