De ce Murat Unalmis – DEMIR a părăsit Mă numesc Züleyha?

Mesajul de rămas bun a lui Murat Ünalmıș, Demir Yaman din Mă numesc Züleyha
View Gallery 3 Photos
Mesajul de rămas bun a lui Murat Ünalmıș, Demir Yaman din Mă numesc Züleyha
Murat-Unalmis, actorul care îl interpretează pe Demir Yama
Home » Seriale Turcesti » De ce Murat Unalmis – DEMIR a părăsit Mă numesc Züleyha?

Se va întoarce Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș în Bir Zamanlar Çukurova ?

Despre Murat Unalmis – Demir Yaman: În timp ce serialul a reușit să doboare un nou record pe ATV, Bir Zamanlar Çukurova, se întâlnește cu publicul în noul episod din sezonul 4. Soarta personajului Demir Yaman a stârnit o mare curiozitate printre fanii serialului. Dearece la finalul sezonului 3, schimbările neașteptate provocate de bandiții, care au atacat conacul și i-au dat foc, au ținut fanii în suspans, din cauza dispariției lui Demir Yaman. Adepții serialului caută un răspuns la întrebarea de ce Demir Yaman a părăsit serialul și se întreabă dacă personajul se va întoarce.

Odată cu sosirea noului sezon pe micile ecrane, răspunsul la marea întrebare i-a rezolvat pe fanii serialului Mă numesc Züleyha!

A fost o problemă de curiozitate dacă Demir Yaman, interpretat de Murat Ünalmıș, unul dintre cele mai iubite personaje din serial, va pleca definitiv. În noul sezon, în timp ce toți locuitorii din Çukurova, inclusiv Züleyha și Fikret, au început să-l caute pe Demir, pe marele boier parcă l-a înghițit pământul.

Murat Unalmis – Demir Yaman: Iată toate detaliile cu privire la acest eveniment care îi întristează pe fanii serialului Mă numesc Züleyha:

A fost odată, în Çukurova un boier pe nume Demir Yaman, care și-a pus amprenta în povestea de viață a frumoasei Zuleyha. Un serial magnific care a reușit să ne captiveze atenția timp de 3 sezoane, lăsând în inimile noastre o mare curiozitate la final de sezon. În tot acest timp, publicul a căutat un răspuns la întrebarea dacă Demir Yaman într-adevăr a părăsit serialul, însă în sezonul 4 deocamdată nu există informații clare dacă Demir Yaman va reveni înapoi în serial.

În timp ce bandiții făceau un raid la conac, din nefericire Demir Yaman s-a întâlnit cu ei. În noul episod din noul sezonul 4, toți locuitorii din Çukurova, în special Züleyha și Fikret, încep să-l caute pe Demir printre flăcările din jurul conacului Yamanlar. Cu toate acestea, ei nu pot găși nici măcar o urmă care să le indice ceva despre Demir.

Celebrul actor Murat Ünalmıș a făcut o declarație pe această temă, pe contul său de socializare!

Murat Ünalmıș, care a dat viață personajului lui Demir Yaman, a clarificat întrebarea dacă personajul său a murit, postând un mesaj pe contul său de Instagram. În declarația să, Ünalmıș a spus:

Da; fiecare poveste are un sfârșit! O altă poveste a ajuns la capăt pentru mine. A fost o aventură lungă, obositoare și frumoasă în care am muncit din greu și am învățat multe. Aș vrea să le mulțumesc fraților mei veterani, colegilor mei și tuturor celor care au contribuit la producția și difuzarea serialului. Toți cei care au muncit din greu de la bun început … De asemenea, mulțumesc din toată inima tuturor, publicului nostru, oamenilor ospitalieri din Adana, pe care îi iubesc atât de mult, prietenilor mei și la toți adepții mei care m-au susținut. Ne mai vedem…

Murat Ünalmıș
Murat Unalmis - Demir Yaman
Mesajul de rămas bun a lui Murat Ünalmıș, Demir Yaman din Mă numesc Züleyha

Unele răspunsuri le veți găsi citind următorul articol: Mă numesc Zuleyha: Momente tensionate la filmări!

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1443078

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.