Declinarea responsabilității

DISCLAIMER

Ultima actualizare 02 aprilie 2021

DISCLAIMER PENTRU SITE-UL CinemaLands

Informațiile furnizate de CinemaLands („noi”, „noi” sau „noastre”) pe https://www.cinemalands.com („Site-ul”) au doar scop informativ general. Toate informațiile de pe site sunt furnizate cu bună-credință, cu toate acestea noi nu facem reprezentare sau garanție de orice fel, expresă sau implicită, cu privire la precizia, adecvarea, validitatea, fiabilitatea, disponibilitatea sau completitudinea oricărui informații de pe site.

SUN NICIO CIRCUMSTANȚĂ, NOI NU AVEM NICI O RESPONSABILITATE FAȚĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ORICE PIERDERE SAU DETERIORARE A ORICĂROR TIP SUPORTAT CA REZULTAT AL UTILIZĂRII SITE-ULUI SAU DE CONFIDENȚĂ A INFORMAȚIILOR OFERITE PE SITE. UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI CONFIDENȚA PE ORICE TIP DE INFORMAȚII DE PE SITE ESTE PE PROPRIUL DUMNEAVOASTRĂ RISC.

LINKURI EXTERNE PENTRU DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII (DISCLAIMER)

Site-ul poate conține (sau puteți fi trimis prin intermediul site-ului) link-uri către altele
site-uri web sau conținut aparținând sau provenind de la terți sau linkuri către
site-uri web și funcții din bannere sau alte reclame. Astfel de legături externe sunt
nu au fost investigate, monitorizate sau verificate pentru acuratețe, adecvare, validitate, fiabilitate, disponibilitate sau completitudine de către noi.

NOI NU GARANTĂM, NOI NU APROBĂM, NU OFERIM VREO GARANȚIE SAU
ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU EXACTITATEA SAU FIABILITATEA ORICĂREI INFORMAȚII OFERITĂ DE SITE-URI TERȚE LEGATE PRIN SITE SAU ORICE SITE WEB SAU
CARACTERISTICI LEGATE ÎN ORICE BANNER SAU ALTĂ PUBLICITATE.

NOI NU VOM FI RESPONSABILI DE MONITORIZAREA ORICĂROR TRANZACȚII ÎNTRE DUMNEAVOASTRĂ ȘI FURNIZORI TERȚI DE PRODUSE SAU SERVICII.

SITE-URI WEB AFILIATE

Site-ul poate conține linkuri către site-uri web afiliate și primim un comision de afiliere pentru orice achiziții făcute de dvs. pe site-ul afiliat folosind astfel de linkuri. Afiliații noștri includ următoarele:

  • Adsense

Această declinare a responsabilității a fost creată folosind Generatorul de declinare a responsabilității Termly’s Disclaimer Generator.