Demet Özdemir – Biografie: Carieră si Poveste de viata

Demet Özdemir
Credit foto: www.instagram.com

CINE ESTE DEMET OZDEMIR?

Demet Özdemir este o actriță, model și dansatoare din Turcia. Ea este cunoscută atât în Turcia, cât și de publicului român din serialele turcești. “În dragoste și în război, ca și Alya Baronez , “Camera 309”, unde a interpretat-o pe Lale Yenilmez, iubita lui Onur și din “Erkenci Kuş ~ Vis de iubire”, jucăușa și atractiva Sanem. Este cunoscută mai ales pentru rolul personajului Sanem din serialul de comedie romantică Erkenci Kuș.
Frumoasa actriță este protagonista serialului “Prizoniera destinului”, care va fi difuzat la Kanal D Romania.

De unde este Demet Özdemir și câți ani are frumoasa actriță?

Demet Özdemir s-a născut la 26 februarie 1992 în Kocaeli și are 28 de ani. Talentata si frumoasa actriță nu este singură la părinți, ea mai are doi frați gemeni. Părinții ei au divorțat când Demet Özdemir avea doar 8 anișori. Astfel, după separarea părinților ei, s-a stabilit definitiv la Istanbul alături de mama ei, Ayşen Şener. După absolvirea liceului “İstək Liseyi” și Facultatea din cadrul Universității, a urmat un curs de teatru și de dans la Şahika Tekand.

Cine sunt frații gemeni a lui Demet Özdemir?

Derya Özdemir și Volkan Özdemir sunt norocosi să aibă o soră precum Demet Özdemir.

Lucruri pe care probabil nu le știai despre Demet Özdemir!

Demet Özdemir este fiica cea mai mică dintre cei 3 copii ai părinților ei. Familia ei se aștepta ca Ayşen Şener să aducă pe lume un băiețel, dar la naștere a apărut pe lume o fetiță care a surprins pe toată lumea. Mai târziu, părinții ei i-au povestit că dacă era băiețel se numea Mehmet. Bunica ei este de origine turcă-bulgară. Ea a emigrat din Bulgaria în Turcia, după care împreună cu fratele ei au emigrat în Germania.

Începutul carierei sale a început să aibă succes și perspectivă!

Anul 2012: Demet Özdemir a avut șansa de a se face recunoscută pe ecranele TV, odată cu apariția sa în reclama Pegasus.

Demet Özdemir și-a început cariera în 2013 interpretând personajul „Aylin” din serialul “Sana Bir Sır Vereceğim”. Apoi a interpretat personajul „Alya” în serialul „Kurt Seyit ve Șura” cu Kıvanç Tatlıtuğ în rolul principal.

Demet Özdemir a apărut dansând în videoclipul cântăreței Ayșe Dinçer!

CLIPUL LUI AYȘE DİNÇERS – a dovedit că frumoasa actriță a dansat cu ani în urmă în videoclipul piesei lui Ayșe Dinçer numită Tiki tak tak. La vremea aceea, imaginile cu Özdemir s-au răspândit în scurt timp și au atras o mare atenție.

CARIERĂ ȘI FAIMĂ!

Carieră: Începând din 2018, a jucat serialul turcesc „Erkenci Kuș”, alături de faimosul Can Yaman. Din 2018 până în 2019, a jucat rolul principal a personajului “Sanem”, în serialul turcesc de comedie romantică Erkenci Kuș.
Anul 2019: Talentata actriță a primit premiul pentru cea mai bună actriță la Murex d’Or 2019 din Liban pentru rolul din acest serial.

Care sunt hobby-urile ei preferate și multe altele

Familia lui Demet este de origine turcă și a emigrat din Bulgaria.
Relații de iubire: Yusuf Çim (2015-2017), Can Yaman (2018 -) și în prezent ?
Ocupație: Actriță, dansatoare și model la agenția lui Cem Tatlıtuğ, (fratele lui Kıvanç Tatlıtuğ)
Debut în seriale TV/Filme: „Çilek Kokusu ”, cu Yusuf Çim, 2015.
„Sana Bir Sır Vereceğim ”cu Ekin Koc
Premii: Golden Butterfly Awards, pentru Cea mai bună actriță de comedie romantică (2019).
Ani activi: 2012 – Prezent
Recomandări de marcă și apariții în reclame: Garinier, Fresh Company, Pegasus Airline, CEPTETEB etc.

Cine este Demet Ozdemir | Cât timp a lucrat ca dansatoare | Cum a început călătoria ei în cariera de actorie | Cine sunt foștii iubiți | Care sunt hobby-urile ei preferate și multe altele.

Sursa foto/info: https://tr.wikipedia.org/wiki |https://www.elele.com.tr | http://www.hurriyet.com.tr