Demet Ozdemir & Ibrahim Celikkol pe coperta revistei BeStyle

Demet Ozdemir si Ibrahim Celikkol pe coperta revistei "BeStyle"

Demet Ozdemir și Ibrahim Celikkol, protagonistii serialului „Prizoniera Destinului” au apărut pe coperta revistei „BeStyle Magazine” din decembrie.

Interviu cu Demet Ozdemir și Ibrahim Celikkol

Într-un interviu pentru revista „BeStyle”, actorii și-au împărtășit impresiile cu privire la colaborarea lor în serialul „Doğduğun Ev Kaderindir”. Cei doi actori au declarat că înainte de acest proiect, au vrut să lucreze împreună.

„Din fericire, căile noastre s-au încrucișat, situația s-a dezvoltat pe placul nostru”, a spus Demet.
„După ce am citit scenariul, am fost impresionat de povestea serialului „Doğduğun Ev Kaderindir”. Eu am fost și mai atras de faptul că aceasta era o poveste reală. Prin urmare, participarea la acest proiect m-a interesat”, spune Ibrahim

Actorii au vorbit despre modul în care le-a afectat pandemia atât jobul, cât și viața. Însă cei doi actori celebri au învățat să imbine situația neplăcută cu ceva constructiv. Potrivit lui Demet, ea a învățat să-și găsească timp pentru ea însăși, dându-și seama cât de dragi îi sunt prietenii și familia.

Ibrahim crede că pandemia a făcut timpul irelevant sau chiar l-a oprit!

„De fapt, ne mișcăm nu numai fizic, ci și mental pentru a ține pasul cu ritmul vieții. Putem spune că pandemia ne-a întărit înțelegerea în acest sens . “

Ibrahim Celikkol

Personajele principale ale serialului „Prizoniera Destinului/Doğduğun Ev Kaderindir” au vorbit și despre cât de dificil este pentru ei pe platou la filmări:

Demet: Pe platou lucrăm cu 80 de persoane, nu doar cu actorii care fac parte din distributia serialului. Este foarte greu, si este multă muncă. Măștile se schimbă, dezinfectanții se epuizează. Avem probleme cu respirația, evident că nu putem purta măști atunci când filmăm scene si toate aceste temeri au un impact negativ. În același timp, ne străduim să mărim timpul de difuzare în fiecare săptămână. Vrem ca oamenii să uite de această boală și serialul să le distragă atenția timp de cel puțin două ore.
Pe platou suntem foarte meticuloși, lucrăm foarte responsabil. Îndeplinim toate cerințele. Din fericire, nu am avut dificultăți speciale.

Ibrahim: Evident, ca ar trebui să fim mai atenți. Încercăm să luăm mai multe măsuri de precauție decât este necesar. Ne creăm propria zonă sigură și continuăm să lucrăm.

Actorii și-au împărtășit așteptările pentru 2021!

Demet Ozdemir: În anul 2021 vreau sănătate pentru toți. Vă doresc multă dragoste. Vreau dragoste, astfel încât toată lumea să se poată asculta reciproc. Mi-aș dori ca acesta să fie anul în care să învățăm lecții de viață extraordinare din cauza acestui virus și să trecem în 2021 cu dragoste și respect.

Ibrahim Celikkol: În primul rând, vă doresc multă sănătate. Procesul prin care am trecut de la începutul acestui an ne-a obosit pe toți. Cea mai mare dorință a mea este ca acesta să fie un an în care să putem petrece sănătoși și să îi îmbrățișăm pe cei dragi.

 Sursa foto/info: https://www.youtube.com