Demet Özdemir și Șükrü Özyıldız în filmul Așk Taktikleri

Demet Özdem și Șükrü Özyıldız

Demet Özdemir și Șükrü Özyıldız impreuna în filmul Așk Taktikleri

Filmările la filmul produs de O3 Medya au început deja și Demet Özdemir împărtășește rolul principal cu celebrul actor Șükrü Özyıldız.

Demet Özdemir este una dintre actrițele care au strălucit în ultimii ani, iar cariera și viața ei privată sunt întotdeauna pe ordinea de zi la știrile din Turcia. Özdemir, care a demonstrat o creștere constantă în cariera ei, își mărește baza de fani de la o zi la alta, cucerind noi fani din toate colțurile lumii.

Seriale TV în care a jucat talentata actriță sunt difuzate în multe țări și au atras multă atenție în ultimii ani, în special în Italia și Spania, dar și în Romania. Evoluțiile actriței sunt urmărite cu mare interes de toți fanii ei atât din țară, cât și din străinătate.

Demet Özdemir, care a devenit faimoasă cu interpretarea magistrala, din serialele romantice de comedie în care a jucat, și-a dovedit din nou talentul actoricesc, odată cu succesul din serialul turcesc „Doğduğun Ev Kaderindir/Prizoniera Destinului”.

Demet Özdemir se confruntă în prezent cu un nou entuziasm în cariera ei, jucând alături de chipeșul actor Șükrü Özyıldız !

Presa din Turcia a scris că frumoasa actriță și-a rezervat lunile de vară pentru filmări. Actrița a apărut în fața camerei de la finalul lunii iunie pentru ca filmul „Așk Taktikleri/Tactici în Dragoste” să fie difuzat pe Netflix. Actrița a revenit pe platourile de filmare cu ritmul ei intens de lucru după o scurtă pauză de doar o lună și jumătate.

Frumoasa actriță Demet Özdemir , care va participa din nou la o poveste romantică de comedie, dă viață personajului lui Aslı și partenerul ei din film va fi Kerem, interpretat de Șükrü Özyıldız. Din distribuția filmului mai fac parte și Hande Yılmaz, Doğukan Polat, Deniz Baydar, Özgür Ozan, Yasemin Yazıcı și Atakan Çelik. Scenariul filmului aparține lui Pelin Karamehmetoğlu și regizorul este nimeni altul decât Emre Kabakușak.

Actrița a postat pe Instagram prima sa fotografie, alături de partenerul ei. Fotografia a atras imediat atenția asupra filmului Așk Taktikleri, cu ipostazele sale și mesajul: “În sfârșit”. Șükrü Özyıldız și-a anunțat și el fanii postând o fotografie asemănătoare, cu mesajul: “Eu și Demet în sfârșit ne-am întâlnit”.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1425980