„Destan” a fost vândut în străinătate înainte de a fi difuzat!

„Destan” a fost vândut în străinătate înainte de a fi difuzat!
Home » Stiri Seriale/Filme TV » „Destan” a fost vândut în străinătate înainte de a fi difuzat!

Serialul Destan cu Ebru Sahin și Edip Tepeli a fost cumpărat de platforma Noor Play!

Destan a fost vândut: Serialul epic DESTAN de la Bozdag Film, care și-a făcut intrarea precum o bomba atât pe rețelele de socializare, cât și la Târgul internațional de conținut pentru televiziune MIPCOM, a doborât un record! A fost vândut în străinătate înainte de a fi difuzat. Compania de producție, Bozdağ Film, care va lansa în curând serialul „Destan”, numără zilele pentru a se întâlni cu publicul pe ecranele ATV.

Ambițiosul proiect a debutat la Cannes! Producătorul Mehmet Bozdağ a declarat că serialul DESTAN a atras un mare interes. Serialul epic a fost vândut în străinătate înainte de a începe chiar să fie difuzat. Aproximativ cincisprezece tari și-au arătat interesul după prezentare, însă deocamdată a fost vândut doar celor de la Noor Play.

Lumea arabă va urmări „Destan” simultan cu publicul din Turcia?

Serialul „Destan”, care a avut premiera la Cannes, a doborât un record, fiind vândut chiar înainte de a începe difuzarea. Noor Play, care este una dintre cele mai mari platforme din lumea arabă, a anunțat că a cumpărat serialul și a împărtășit publicului afișul și trailerul serialului în arabă.

Serialul epic Destan cu Ebru Şahin va scrie o Epopee!

S-a luat o decizie foarte importantă cu privire la serialul epic!

Destan a fost vândut: S-a decis ca difuzarea serialului DESTAN să înceapă în Turcia, simultan cu lumea arabă. Acesta a fost unul dintre cei mai importanți pași, pentru un serial turcesc până în prezent.

Târgul de conținut MIPCOM, care nu a avut loc fizic de doi ani din cauza pandemiei, a avut loc la Cannes, Franța, săptămâna trecută. Unul dintre cele mai interesante proiecte de la târg, la care au participat directori de televiziune din întreaga lume, a fost serialul ATV „Destan”, care se va întâlni în curând cu publicul pe ATV.

DESTAN cu Ebru Sahin și Edip Tepeli în rolul principal, și-a pus amprenta și pe rețelele de socializare!

Serialul „DESTAN” despre care se spune că a fost cel mai discutat la Cannes, și-a pus amprenta și pe postările de pe social media cu privire la evenimentul MIPCOM desfășurat la Cannes, care este cel mai mare târg de conținut din lume.

Cele mai folosite tag-uri în postările despre eveniment au fost #EbruŞahin şi #Destan! Producția de succes îi aparține lui Mehmet Bozdağ; regizat de Emir Khalilzadeh; iar Ebru Şahin, Selim Bayraktar şi Edip Tepeli joacă rolurile principale în serialul „Destan”, al cărui scenariu a fost scris de Ayşe Ferda Eryılmaz şi Nehir Erdem. Mult așteptatul „Destan” se va întâlni în curând cu publicul pe ecranul ATV-ului.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1450936 

Sursa Info: https://www.noorplay.com/