DESTAN: Buse Meral se alătură distribuţiei serialului EPIC

Edited by CinemaLands

Buse Meral se alătură distribuţiei serialului DESTAN, cu Ebru Şahin și Edip Tepeli în rolul principal

DESTAN: Buse Meral, care interpretează personajul tinerei Mah Melek Hatun, fiica Sultanului Melikșah și a lui Terken Hatun, a trecut la serialul epic DESTAN, în care joacă și frumoasa Ebru Sahin.

Potrivit mynet.com, serialul Uyanış: Büyük Selçuklu, care a fost difuzat pe ecranele TRT 1 și a avut finalul sezonului la începutul lunii iunie, își va continua drumul sub numele de “Alparslan”.

Nume celebre care iau parte la serialul de succes “Uyanış: Büyük Selçuklu”, trec la noi proiecte unul câte unul. Unul dintre personajele îndrăgite a serialului istoric, este tânăra actriță Buse Meral.

Buse Meral, care interpretează personajul lui Mah Melek, în serialul Uyanış: Büyük Selçuklu, a semnat cu una dintre producțiile ambițioase ale noului sezon. Așa că tânăra actriță se alătură distribuției serialului DESTAN și va juca alături de protagoniștii Ebru Destan și Edip Tepeli.

Buse Meral îi va da viață lui Sırma, unde personajul lui Akkız, interpretat de Ebru Șahin, a crescut-o ca pe o soră. Pe lângă Buse Meral, alte nume mari cu care s-a încheiat acordul sunt: Kaan Çakır, Filiz Ahmet și Selim Bayraktar. Deasemenea se mai speculează că și Elif Doğan s-a alăturat distribuției serialului, dar încă nu s-a confirmat.

Cine este Buse Meral?

Buse Meral s-a născut la 25 iulie 1999 la Istanbul. Ea a absolvit liceul profesional și tehnic anatolian al mareșalului Fevzi Çakmak, apoi a studiat teatrul la Centrul de Artă Müjdat Gezen.

Buse Meral, care a avut prima experiență de actorie cu personajul lui Derya Çınar, pe care a interpretat-o ​​în serialul”Ege’nin Hamsisi”, în 2018, a jucat ulterior un rol în serialul “Elimi Bırakma” (2018-2019). Meral are 1,67 metri înălțime, 51 de kilograme și din zodia Leu.

Seriale și filme cu frumoasa Meral în rolul principal:

2019 – Elimi Bırakma ( Serial )
2018 – 2019 – Tek Yürek (Serenay) (Serial)
2018 – Ege’nin Hamsisi (Derya) (Serial)

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1434240

Sursa info: mynet