Destan (Epopeea) Episodul 2: Trailer și rezumat

Destan - Epopeea Episodul 2 Rezumat
View Gallery 2 Photos
Destan - Epopeea Episodul 2 Rezumat

Răzbunarea lui Akkız începe cu o luptă pentru tron ​​care va strica toate echilibrele

Destan – Epopeea Episodul 2 rezumat; Akkız, care vrea cu orice preț să se răzbune pe Alpagu Khan, bărbatul care i-a ucis tatăl, profită de oportunitatea pe care a căutat-o ​​de ani de zile. Ea trage cu arcul două săgeți și îl rănește pe conducătorul Hanatului Gök.

Scena în care Akkız a fost capturată de inamicul ei fără un pic de compasiune, a primit mare aclamație pe rețelele de socializare. Iată detaliile…

Rănirea gravă a lui Alpagu Khan a deschis calea luptei pentru tron!

După ce Akkız l-a rănit pe Alpagu Khan, lucrurile au mers prost în Hanatul Gök. Saltuk îi promite lui Ulu Ece că va găsi cine se află în spatele atacului și îl va aduce în fața ei pentru a-și primi pedeapsa cuvenită.

În timp ce Alpagu Khan este dus imediat la palat pentru a primi îngrijiri, Saltuk, care merge la Muntele Khanate pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru atac, o ia ostatică pe Akkız și prietenii ei. Faptul că Alpagu Khan este în pragul morții intensifică războiul pentru preluarea tronului din Palatul Gök.

În fața raidului lui Saltuk și a soldaților săi, a fost o mare tulburare în Hanatul Gök. Akkız, care i-a apucat sabia și s-a alăturat imediat războiului, a fost găsită de Saltuk în timp ce lupta eroic pentru a stinge focul arzător din inima ei, care i-a capturat inima din ziua în care tatăl ei a fost ucis.

Între timp, camarazii lui Yaman și Sırma s-au alăturat luptei. Akkız luptă precum o adevărată eroină, în ciuda rănii de pe braț, dar este distrasă de Sırma atunci când vede că Yaman este rănit. Yaman a primit o lovitură puternică, în timp ce încerca să o protejeze pe Sırma, iar Akkız a fost doborâtă de Saltuk. În această luptă pentru supraviețuire a fost prinsă și Sırma.

Pe de altă parte, în timp ce Kaya Tegin și Timur Tegin se ceartă pentru cine ar trebui să preia tronul, unchiul lor Balamir așteaptă în ambuscadă. Akkız, care a fost adusă la palat ca prizonieră, îl revede pe Batuga, un tânăr pe care l-a întâlnit în copilărie. Cei doi nu s-au uitat, deoarece amândoi au fost loviți de soarta cruntă și scopul lor comun este dreptatea supremă.

..

  • Destan (Epopeea) Episodul 6: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 6 Rezumat Vom actualiza imediat ce apar informații… Ce se întâmplă în DESTAN episodul 6 din 28 decembrie? .. INFO: Serialul ‘Destan’ relatează dragostea epică dintre Akkız, legendara fată războinică a lui Gök Kagan Korkut Khan, … Read more
  • Cine este Akkız în serialul epic Destan? Iată viața ei…
    Cine este Akkız din serialul turcesc Destan? Răspunsurile la întrebările fanilor se numără printre subiectele cercetate recent pe internet. Serialul epic care aduce pe micile ecrane o poveste epică din secolul al VIII-lea, care are loc în Asia Centrală, este … Read more
  • Destan (Epopeea) Episodul 5: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 5 Rezumat A fost lansat trailerul celui de-al 5-lea episod din serialul turcesc Destan, difuzat de ATV, care a câștigat deja aprecierea publicului cu primele patru episoade. În noul trailer din Destan, cuvintele profunde a lui … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1458781

 Sursa Info: https://www.atv.com.tr/destan | https://www.youtube.com