Destan (Epopeea) Episodul 3: Trailer și rezumat

Destan episodul 3 rezumat

Destan – Epopeea Episodul 3 Rezumat

ATV a publicat noul trailer al episodului 3 din Destan (Epopeea), care și-a lăsat amprenta pe rețelele de socializare cu tagul #AkkızDestanı! În episodul final; În timp ce Alpagu Khan este dus imediat la palat, Saltuk, care merge la Muntele Khanate pentru a-i găsi pe cei responsabili pentru atac, o ia ostatică pe Akkız.

Ce se întâmplă în DESTAN episodul 3 din 7 decembrie?

Marele Alpagu Khan a revenit pe tron si tot echilibrul a fost dat peste cap!

„Destan”, a cucerit iremediabil publicul cu al treilea episod uluitor și astfel a urcat în fruntea rețelelor de socializare și a ratingurilor, unde a fost în fruntea clasamentului în Turcia.

În episodul 3 din „Epopea”, Akkız, care a fost adusa la Hanatul Gök ca prizoniera împreună cu fiicele lui Dağ Obası, a fost aruncată în temniță. Bătuga, care știa toate pasajele secrete ale palatului, a comunicat cu Akkız prin pereții temniței.

Alpagu Khan, care nu știe că arcasul care a tras in el este prizonier în palatul său, se trezește, dar o ascunde de toată lumea. În timp ce el era pe moarte, fratele său Balamir și fiii săi Kaya și Temur au avut conflicte cu privire la preluarea tronului, ceea ce l-a deranjat teribil pe Alpagu Khan.

În timp ce lupta pentru tron ​ a continuat în Hanatul Gök, din cauza incertitudinii situației lui Alpagu Han, s-a decis ca Çolpan Hatun să fie arestată și judecată la insistențele lui Ulu Ece.

Çolpan Hatun, care a fost interogată în detaliu în palat, a scăpat din mâinile dușmanilor datorită intervenției lui Bătuga, dar a refuzat să le salveze pe fiicele lui Dağ Obası dând aur.

Akkız așteaptă ca Çolpan Han să plătească răscumpărarea stabilită de Gök și să o salveze. Cu toate acestea, din cauza unei capcane întinse de Gök, viețile lui Çolpan Han și ale prizonierilor din Hanatuui de Munte sunt în pericol.

În timp ce aștepta să fie eliberată din captivitate, Akkız, a fost foarte dezamăgită de mișcarea lui Çolpan Hatun si nu a plecat deloc capul în fața dușmanilor ei. Ulu Ece și-a revărsat toată mânia asupra lui Akkız din cauza rebeliunii sale și războinica a fost condamnată la moarte pentru a lucra în mină.

În acel moment, Batuga, a intervenit în favoarea războinicei Akkız și a surprins pe toată lumea. Ulu Ece, care nu a înțeles comportamentul lui Batuga s-a revoltat insistând să folosească centura neagră. Dar cu sprijinul și explicațiile lui Temur, care le-a spus că acea fată i-a salvat viața lui Batuga, s-a decis să o țină pe Akkız în palat.

Apariția lui Alpagu Khan, care urmărea de ceva vreme ce se întâmpla, prefăcându-se că este bolnav, a făcut furori. El se uita la bărbatul spânzurat, cel despre care crede ca a tras cu doua săgeți în el, afirmând ca o femeie nu ar fi avut o astfel de putere sa mânuiască astfel arcul și abia reușește sa-și stăpânească mânia. Balamir, care aștepta ocazia de a ocupa tronul, nu a putut rezista autorității fratelui său și s-a închinat și a acceptat căsătoria fiicei sale Kırçiçek cu Batuga.

Inelele de logodna a lui Batuga și Kırçiçek au fost puse în fața ochilor lui Akkız!

Deciziile luate de Colpan și Alpagu Khan leagă un nod indisolubil în destinele lui Akkız și Batuga.

Oare săbiile ascuțite ale dinastiei au provocat sângerări în inimile celor doi eroi ai noștri?

Destan (Epopeea) Episodul 3: Trailer

„De unde știu ei că unul dintre arcașii Dağlı a fost cel care a tras cu săgeți în Alpagu Khan?”

Destan Epopeea Episodul 3: Trailerul uluitor al luptei lui Akkız „Ce se întâmplă? De ce suntem capturați?” – cuvintele rostite de războinică.

Akkız o întreabă pe soția lui Kaya ce se întâmplă și de ce au fost capturați. Colpan Hatun nu va înrobi fetele de pe muntele dușmanului său de moarte Gök…

Colpan Hatun este trasă la răspundere pentru că nu are de gând să predea fata care a tras cu arcul în marele Alpagu Khan. Saltuk Beg, viteazul războinic al Hanatului Gök o ia pe Colpan Hatun prizonieră și îi spune că va fi judecată pentru că l-a ascuns pe arcașul care a tras în Alpagu Khan.

Kaya Tegin: Acum ai căzut în capcana mea!

Saltuk Beg ajunge la palatul Gök împreună cu Colpan Hatun și Kaya Tegin, fratele mai mare al lui Batuga o avertizează că dacă a mințit în privința fetelor, îi vor tăia gâtul.

Iată cel de-al treilea trailer al episodului 3 care îți taie răsuflarea…

A fost lansat cel de-al doilea trailer al celui de-al treilea episod din serialul Destan, care a câștigat aprecierea publicului încă de la primele două episoade. În noul trailer, cuvintele care te lasă fără suflare și te fac să te gândești la siguranța războinicei Akkiz sunt:

Lupta dintre hanate continuă!

Fragmentul epic, a început cu cuvintele lui Alpagu Khan, marele han, care a luat din cer cutia Hanatului Gök, a arătat că conflictul dintre Hanatul Gök și Hanatul Muntelui continuă.

„Trebuie să arătăm oamenilor că nu vom lăsa pe nimeni să trăiască, chiar dacă un Han este cel care a comis o crimă împotriva noastră!”

Alpagu Khan

Batuga îi spune lui Akkiz că ar vrea să-i fi putut oferi ceva în ziua aceea. Cred că se referă la clipele groaznice pe care le-au trăit în copilărie, când Akkiz i-a dăruit lui Batuga acea sabie din lemn. Ea îi spune că i-a dat și el ceva, și anume numele său.

Răspunsul lui Akkız la marele regret a lui Batuga:

„Aș vrea să-ți pot da ceva”, a fost „Mi-ai dat numele meu”.

Temur Tegin, fratele mai mare al lui Batuga îi ordonă lui Akkiz să se închine, altfel v-a fi spânzurata lângă tâlharul de lângă ea. Ce se va întâmpla la sfârșitul acestei conversații dintre cei doi parteneri de destin a devenit o chestiune de curiozitate.

  • Destan (Epopeea) Episodul 6: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 6 Rezumat Vom actualiza imediat ce apar informații… Ce se întâmplă în DESTAN episodul 6 din 28 decembrie? .. INFO: Serialul ‘Destan’ relatează dragostea epică dintre Akkız, legendara fată războinică a lui Gök Kagan Korkut Khan, … Read more
  • Cine este Akkız în serialul epic Destan? Iată viața ei…
    Cine este Akkız din serialul turcesc Destan? Răspunsurile la întrebările fanilor se numără printre subiectele cercetate recent pe internet. Serialul epic care aduce pe micile ecrane o poveste epică din secolul al VIII-lea, care are loc în Asia Centrală, este … Read more
  • Destan (Epopeea) Episodul 5: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 5 Rezumat A fost lansat trailerul celui de-al 5-lea episod din serialul turcesc Destan, difuzat de ATV, care a câștigat deja aprecierea publicului cu primele patru episoade. În noul trailer din Destan, cuvintele profunde a lui … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1460488

 Sursa Info: https://www.atv.com.tr/destan | https://www.youtube.com