Destan (Epopeea) Episodul 4: Trailer și rezumat

Destan episodul 4 rezumat

DestanEpopeea Episodul 4 Rezumat: Fiecare are propriul plan în palatul Gök!

Destan Episodul 4 Trailer 1: ”Lupul a fost prins în ambuscadă…”

În cel de-al 4-lea episod din Destan, primul trailer scoate în evidența vorbele războinicei Akkız:

„Când lupul a fost prins în ambuscadă, nu s-a gândit cum să scape, ci cum să se răzbune!”

Akkız

Cuvintele ei mi-au atras atenția. Urmărește trailerul epic al celui de-al patrulea episod din DESTAN…

Destan (Epopeea) Episodul 4 Trailer 1: “Tu mi-ai luat tatăl, iar fiului tău i-ai luat mama…”

Ce se întâmplă în DESTAN episodul 4 din 14 decembrie?

În episodul 4 din serialul turcesc Destan, cu Ebru Sahin, Edip Tepeli și Burak Tozkoparan, au început Zilele înrobirii lui Akkiz în Palatul Gök. În ciuda ștampilei gravate pe pielea ei, Akkiz jură să-l omoare pe Alpagu Khan și să fugă de la Palatul Gök și bineînțeles că își pune planul în acțiune…

Fiecare are propriul plan în Palatul Gök!

Ulu Ece este hotărâtă să le facă pe fetele din Hanatul de Munte să regrete că s-au născut, deoarece îi amintesc de Kuma Hatun Talisman. Fetele Hanatului de Munte au rămas prizoniere în Palatului Gök si trebuie sa suporte furia lui Ulu Ece, care dă instrucțiuni clare să fie marcate și ștampilate cu un fier înroșit în foc.

În timp ce dorm în camera în care sunt ținute, sunt căutate să fie bătute de o fată pe nume İlay. Akkız o respinge, dar de data aceasta în bucătăria din palat, İlay atacă cu mai multe fete și fetele din Hanatul de Munte sunt prinse. Akkız îi salvează viața pentru a nu le face ceva prietenilor ei.

Între timp, Ilay îndreaptă un cuțit asupra lor. Ea ia cuțitul din mâna lui İlay și i-l pune la gât. Ulterior, fetele află că İlay este fiica lui Yibek si sunt pedepsite de Ulu Ece, care își revarsă toată furia pe Akkız. Cu implicarea lui Temur, pedeapsa se transformă în 3 zile și 3 nopți temniță, fără mâncare și apă. Akkız le spune despre tunel și primește ajutor pentru a muta pietrele. Când Günseli află că candidatul Küne este în temniță, ea ia măsuri și îi expulzează pe Sırma și Tutkun.

Pe de altă parte, Batuga face un efort disperat să o protejeze pe Akkız de furia lui Ulu Ece și își propune să o ajute sa evadeze din palat. El reușește sa facă o copie la cheia camerei în care vor sta fetele de munte și i-o dă lui Akkız. Tutkun îi spune lui Çalayır dacă vrea aur, ar trebui să meargă la herbalist de unde cumpără mirodenii de la palatul din sat. Când Çalayır merge acolo, o întâlnește pe Çolpan, care se ascunde acolo. Când Çolpan îl amenință, el ia aurul și începe să îndeplinească ordinele femeii. El începe să-l antreneze pe Tutkun.

În timp ce Tutkun îi servește pe Tekin, Kaya își dă seama că singurul pe care îl crede, este Temur, este surprinsă și tristă. Este sfâșiat între inima lui și ură.

Toti cei din palat se întreabă cine este fata care a fost ucisă pentru că a tras cu săgeți în Alpagu?

În ciuda focului de la rana sa, Alpagu Khan se urcă din nou pe tronul său și îl privește pe arcașul spânzurat, despre care el crede că a încercat să-l omoare. El le ordonă să afle cine este în spatele atacului. Cercetările lui Alpagu Han progresează spre Saltuk și Colpan și, prin urmare, Akkiz.

Tekins îl caută pe Saltuk toată ziua!

Spre seară, când vor să investigheze asta, își dau seama că Saltuk este neliniștit și angajează un bărbat să-l urmărească. Alpagu își obligă fratele să facă greșeli, însă Balamir are și el planurile sale.

De ani de zile, Çolpan a adăugat pulbere de porc în mirodeniile care au ajuns la palat prin intermediul mirodeniilor de plante. De aceea cele două mirese de la Palatul Gök nu au putut rămâne însărcinate. Tutkun plănuia să devină mai puternică dacă rămânea însărcinată și aducea pe lume un copil, însă deocamdată planul ei nu a dat roade. De fapt, miresele nu au copii si Ulu Ece le presează în acest. Ulu Ece îi spune lui Günseli despre copil că, dacă nu capabilă să rămână însărcinată, va aduce pe cineva din Hanatul de Munte pentru Kaya Tegin. Günseli se duce imediat și când îi spune asta lui Temur, băiatul ia măsuri pentru a merge la mama sa.

Yaman și Kün Ata fac echipă pentru a intra în satul palatului Gök și după ce ucid un negustor de sclavi, obțin certificatul de intrare. Cu acest document, ei intră în sat și aud anunțul concursului de tir cu arcul care va avea loc pentru logodna lui Batuga. Yaman decide să participe la concursul de tir cu arcul și competiția va fi pentru fete. Ei cred că pot răpi fetele din bucătăria palatului.

Akkız, ajutată de Batuga, scoate pietrele din temniță și merge să sape capătul închis al tunelului secret. Akkız, care a săpat tunelul toată noaptea, se emoționează când vede imaginile pictate de Batuga pe pereții din acel tunel. După ce Batuga pleacă, ea se întoarce în temniță și prinde șoarecii din temnița, apoi merge în locul în care se află camera lui Alpgu. Datorită șoarecilor pe care i-a lăsat liberi prin palat, reușește sa distragă atenția paznicilor și intră în dormitorul lui Alpagu. Ca urmare a nedreptăților repetate, Akkız se trezește în fața lui Temur Tegin. Episodul se termină când Akkız are de gând să-l înjunghie cu sabia pe Alpagu, dar cineva o prinde de mana.

Oare va reuși Batuga să-l înfrunte pe tatăl său, Alpagu Khan, în timp ce Akkız suferă din cauza captivității?

  • Destan (Epopeea) Episodul 6: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 6 Rezumat Vom actualiza imediat ce apar informații… Ce se întâmplă în DESTAN episodul 6 din 28 decembrie? .. INFO: Serialul ‘Destan’ relatează dragostea epică dintre Akkız, legendara fată războinică a lui Gök Kagan Korkut Khan, … Read more
  • Cine este Akkız în serialul epic Destan? Iată viața ei…
    Cine este Akkız din serialul turcesc Destan? Răspunsurile la întrebările fanilor se numără printre subiectele cercetate recent pe internet. Serialul epic care aduce pe micile ecrane o poveste epică din secolul al VIII-lea, care are loc în Asia Centrală, este … Read more
  • Destan (Epopeea) Episodul 5: Trailer și rezumat
    Destan – Epopeea Episodul 5 Rezumat A fost lansat trailerul celui de-al 5-lea episod din serialul turcesc Destan, difuzat de ATV, care a câștigat deja aprecierea publicului cu primele patru episoade. În noul trailer din Destan, cuvintele profunde a lui … Read more
Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461403

 Sursa Info: https://www.atv.com.tr/destan | https://www.youtube.com