DESTAN, Serialul Epic cu Ebru Sahin a apărut în presa scrisă!

DESTAN, Serialul Epic în presa scrisă
View Gallery 4 Photos
DESTAN, Serialul Epic în presa scrisă
Destan în presa scrisa
Home » Stiri Seriale/Filme TV » DESTAN, Serialul Epic cu Ebru Sahin a apărut în presa scrisă!

DESTAN, Serialul Epic în presa scrisă! A scris Epopeea în 7 țări 🗞

Destan în presa scrisă: Prima prezentare a serialului DESTAN, semnată de Bozdağ Film, a fost uluitoare! Destan, care a intrat pe agenda Turciei și a lumii la scurt timp după ce a fost difuzat primul trailer, a primit sute de mii de comentarii și laude.

Serialul DESTAN cu Ebru Sahin a intrat în tendințele rețelelor sociale din Turcia, Argentina, Maroc, Algeria, Egipt, Mexic și Arabia Saudită.

Cuvintele personajului Akkız, rostite de Ebru Șahin, i-au impresionat pe fanii serialelor turcești din toate colțurile lumii și aceștia așteaptă cu nerăbdare difuzarea.

Sunt Akkız, fiica munților! Am venit să fiu o mână pentru cine nu are mână. Am venit să fiu calea pentru cine nu are picioare. Am venit să suplinesc ceea ce lipsește, pentru a elibera sclavii, să-mi scriu epopeea în munți și ceruri.

EBRU SAHIN

Informații inedite despre povestea serialului epic, Destan!

Poveste istorică: Potecile fetei războinice Akkız și ale lui Batuga, prințul neputincios, se încrucișează din nou după mulți ani. Destinul îi aduce împreună și cei doi vor împărtăși minciuna care i-ar putea costa viața, astfel devin aliați și tovarăși de drum, responsabili de soarta turcilor pe care o vor schimba.

Prin legenda lui Akkız, pe care o va scrie împreună cu Batuga, în hanul ascuns al turcilor, va unii turcii, demonstrând lumii ce pot realiza un prinț cu handicap și o fată sclavă prin unirea mâinilor și cooperarea lor.

INFO: Producția și proiectarea aparțin lui Mehmet Bozdağ; cu Ebru Şahin şi Edip Tepeli in rolul principal, regizat de Emir Khalilzadeh. Filmările pentru „Destan”, al cărui scenariu a fost scris de Nehir Erdem și Ayşe Ferda Eryılmaz, au început de zor pe platourile de filmare Bozdağ Film.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1450665 

Sursa Info: Presa scrisă din Turcia