Destan trailer: Ebru Șahin a devenit o mare luptătoare în serialul Epopeea!

Ebru Sahin în serialul Destan
View Gallery 5 Photos
Ebru Sahin In Destan
Ebru Sahin în serialul Destan
Trailer cu Ebru Sahin in Destan
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Destan trailer: Ebru Șahin a devenit o mare luptătoare în serialul Epopeea!

Ebru Șahin și-a fascinat fanii cu trailerul serialului Destan!

Ebru Șahin în Destan: Faimoasa actriță Ebru Șahin va realiza una dintre cele mai diferite producții în noul sezon. Actrița, care va apărea în curând pe micile ecrane cu serialul epic, interpretând personajul războinicei Akkız, își va surprinde și fascina fanii. Atât trailerul, cât și fotografiile din serialul epic au avut un mare efect pe rețelele de socializare.

A fost lansat primul trailer al serialului Destan, cea mai ambițioasă producție a sezonului!

Un Nou serial „Epic” vine de la ATV, care aduce seriale legendare pe micile ecrane de ani de zile cu sloganul „Serialul poate fi urmărit pe ATV”. A fost lansată prima prezentare a lui Destan, cel mai ambițios serial al sezonului, cu Ebru Șahin și Edip Tepeli în rolurile principale.

Fanii serialului sunt foarte încântați că Ebru Șahin, pe care o numesc „lupoaica”, va reveni pe micile ecrane cu un personaj feminin dur, unde va avea ocazia să își dovedească din nou talentul actoricesc.

Actrița, care ne-a cucerit iremediabil inimile cu personajul angelic a lui Reyyan, interpretat cu atâta măiestrie în serialul Hercai, se va transforma într-o persoană complet diferită în noul serial. Caracterul Akkız te fascinează prin măiestria personajului, care poate folosi săgețile atât de bine, știe să lupte precum o adevărată războinică și reușește să călărească precum un maestru …

Imaginile din videoclipul în care apare Ebru Șahin arată că rolul ei se potrivește foarte bine acestui personaj te fac să-ți dorești sa vizionezi imediat primul episod al serialului mult așteptat. Iar hainele ei și părul ei, te transpun deplin în povestea magică din secolul al VIII-lea, care a transformat-o într-o persoană complet diferită și foarte puternică.

Utilizatori de rețele sociale au fost încântați la maxim și este evident faptul că le-a plăcut la nebunie această versiune a lui Ebru Șahin. Fanii au lăsat o mulțime de mesaje și complimente pe rețelele de socializare.

Faptul că personajul Akkız este o femeie puternică și are o imagine carismatică a crescut deja foarte mult interesul pentru serialul Destan, despre care cred ca va avea un rating foarte mare.

„Cea mai ambițioasă producție a sezonului, primul trailer al serialului Destan a fost lansat!

Ebru Șahin și Edip Tepeli sunt în rolurile principale!

A fost lansat primul trailer al serialului Destan, cea mai ambițioasă productie a sezonului!

În trailerul serialului istoric, cuvintele rostite de personajului Akkız descriu cât de magnific este serialul:

Iată ce spune actrița în trailerul DESTAN:

„Sunt fiica lui Dağ, Akkız! Am venit să fiu o mână pentru cine nu are mână. Am venit să fiu calea pentru cine nu are picioare. Am venit să suplinesc ceea ce lipsește, pentru a elibera sclavii, să-mi scriu epopeea în munți și ceruri.”

Ebru Șahin

Ebru Șahin va fi din nou pe ecranul ATV-ului cu serialul epic. În urmă cu ceva timp am informat urmăritorii CinemaLands că actrița a urmat o lungă pregătire pentru acest rol, dar acum se văd roadele pentru că talentata actriță a învățat și multe despre artele marțiale. Actrița, care a învățat deja cum să călărească pe cal în serialul Hercai, de data aceasta își va demonstra măiestria în serialul Destan.


Informații utile: Dacă ești în căutarea unui pulsoximetru de calitate, iți recomandam să verifici dacă Pulsoximetru Rossmax corespunde așteptărilor tale. Iar dacă prețul este o problemă, atunci Pulsoximetru NextFarma ar putea fi achiziția perfectă cu un buget mai redus.

Pulsoximetria este considerata ca fiind cea mai sensibila tehnica de monitorizare a saturației în oxigen a sângelui arterial periferic și frecventei pulsului periferic. Un pulsoximetru de calitate este util în special pentru pacienți cu probleme cardiace și boli pulmonare. Ambele produse sunt testate și avizate de de Ministerul Sănătăţii.


Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1448493 

Sursa info: Instagram