DOCTORUL MINUNE EPISODUL 2 REZUMAT

DOCTORUL MINUNE EPISODUL 2 REZUMAT

DOCTORUL MINUNE EPISODUL 2 REZUMAT

Doctorul Minune episodul 2:Primul episod s-a încheiat cu Ali, care după ce a fost instruit de Ferman la noul loc de muncă, a fost implicat direct într-un dezastru major, în camera de urgență și tânărul s-a chinuit să facă față situației. El nu a putut să ajute un bărbat aflat în suferință, dar Nazli l-a reînviat pe bărbat și l-a sfătuit pe Ali să plece acasă.

În afara camerei, Adil îl găsește pe Ali și încearcă săi ridice moralul, spunându-i că nu trebuie să se simtă vinovat de ce s-a întâmplat, deoarece nu a fost responsabilitatea sa, și îi amintește lui Ali că acest lucru nu contează, deoarece oficial el nu lucrează acolo până la miezul nopții. Acest lucru pare să-l liniștească pe Ali, care l-a cunoscut pe Adil de mulți ani și este cu adevărat un mare mentor pentru el.

Ferman o duce pe Nazli în biroul său, unde îi reproșează că l-a ajutat pe Ali și nu a ascultat de el. El îi spune că va primi un alt asistent dacă ea nu face ceea ce i se spune. Nazli, care este evident îndrăgostita de el, părăsește camera foarte supărată și Ferman este trist când o vede că pleacă.

Adil are o surpriză pentru Ali, deși știe că tânărului nu-i plac surprizele, de data aceasta reușește să-l facă fericit. El i-a aduse de acasă toate bunurile personale și a pregătit special pentru Ali o cameră în casa sa, până când își poate găsi unde să stea.

Doctorul Minune episodul 2: După ce Ferman și Demir au văzut-o pe Nazli supărată în ziua precedentă, Demir îi pregătește micul dejun în camera personalului. Nazli este plăcut surprinsă, dar ea nu simte nimic pentru Demir, care este evident că o place mult și ea nu poate să-i fie aproape, așa cum și-ar dori el.

În timp ce Ali este de gardă pe secție, știiind istoricul doamnelor, mintea lui trece prin toate informațiile reținute și dezvăluie că există o tumoare malignă. Ferman, Nazli și Demir sunt îngroziți, iar pacienta este frenetică și vrea să știe dacă va muri, iar Ali îi raspune că cel mai probail.

În holul spitalului, Ferman îi spune lui Ali că nu poate spune acest lucru uneui pacient, dar Ali este cu adevărat confuz, deoarece el nu a mințit și i-a spus adevărul fară nici o reținere. Ferman decide să o opereze de urgență și îi spune lui Ali să stea departe.

În timp ce Ali trece printr-o cameră, vede un băiat cu mama lui, iar băiatul vomită. Ali află că copilul a fost operat în urmă cu trei zile și îl examinează repede pentru că este îngrijorat. Simte că intestinul băiatului este blocat și când Ferman vine acolo, Ali îi spune că viața băiatului este în pericol. Dar Ferman îl asigură că acest lucru este normal după acest tip de intervenție chirurgicală și îi spune lui Ali să nu se amestece și să plece.

Ferman și Nazli operează pacienta cu tumora, însă există o problemă cu localizarea tumorii, iar Nazli vrea să îndepărteze un rinichi pentru a avea un acces mai bun și Ferman este de acord.

Între timp, băiatul se simte mai rău și Ali decide să-l opereze el însuși. Iar atunci când Ali este pe cale să facă incizia, apare Ferman și îl oprește. El îi spune că vor face ambele operații.

Ali, care a fost trimis afară din sala de operații, urmărește totul de pe platforma de vizionare, împreună cu doctorul Adil și vede că există unele sângerări înainte ca chirurgii să observe acest lucru. El le spune repede pe difuzor că pacientul sângerează. Ferman se îngrijorează și se străduiește să vadă de unde a apărut sângerarea. Atunci Ali vorbește la difuzor și îi spune lui Ferman că sângerarea este aproape de cusăturile de la vechea operație. Ferman localizează hemoragia și se uită la Ali cu o privire confuză, întrebându-se de unde a știut. Ambele operații s-au finalizat cu succes.

Mai târziu, Ali se alătură lui Ferman și celorlalți asistenți, dar doctorul este furios și strigă la Ali pe holul spitalului. El îi cere lui Ali să repete „Nu sunt chirurg” „Nu voi mai interveni cu niciun pacient”, pentru că eu nu aparțin acestui spital”.

Nazli și ceilalți asistenți se simt foarte incomod, deoarece bietul Ali repetă doar ce i se spune. Beliz care a auzit acest lucru intervine și îi spune lui Ferman că nu-l poate trata așa pe Ali. Ea îl cheamă pe Ferman la biroul ei și cei doi se ceartă. Beliz și Ferman sunt iubiți și sunt mereu împreună atât acasă, cât și la locul de muncă, iar acest lucru le-a cauzat probleme în relația de cuplu.

Într-un flashback, vedem ziua în care fratele lui Ali a murit și cum Adil le-a dat vestea tragică părinților lui Ali. Tatăl său, care nu a reușit niciodată să accepre că Ali are autism, își învinovățește soția și fiul pentru situația în care se află familia lor. El îi spune lui Adil că Ali nu mai este fiul său și că poate face ce vrea cu el. De-atunci Adil l-a luat pe Ali sub aripa sa protectoare.

Nazli vorbește cu Ali și îi explică că Ferman că este un profesor bun și că poate învăța multe lucruri de la el. Adil vorbește cu Ferman și îl întreabă dacă există vreun motiv anume pentru care nu-l place pe Ali și acesta îi spune că nu are nimic personal cu tânărul chirurg. Ceilalți asistenți consideră că sunt o echipă și trebuie să lucreze împreună cu Ali și să-l ajute.

Kivilcim, care își dorește să preia conducerea spitalului, îl informează pe Tanju despre tot ce s-a întâmplat cu Ali de-a lungul zilei. Ea își dorește ca Ali să facă greșeli și atunci Adil și Beliz vor fi nevoiți să plece, iar ea și Tanju vor putea să preia conducerea spitalul.

Ferman îl dă lui Ali sarcinii de bază și tânărul chirurg trebuie să se ocupe de pacienții noi și toate astea doar pentru a-l ține cât mai departe. Ali promite că își va da silința și va munci din greu. Iar Ferman îi spune să nu-i mai sperie pacienții. După ce pleacă, Ferman scoate o ramă foto din sertarul biroului său și rămâne îngândurat.

După cum a promis, Ali ia sarcinile foarte în serios și astfel pune laboratoarele sub presiune. La un moment dat, o tânără este trimisă la urgență și se plânge de dureri cumplite de stomac. Dar tatăl ei crede că aceasta este doar o scuză pentru a nu merge la școală și Ali, împotriva dorințelor tatălui fetei, face niște teste. Nazli îi spune lui Ali că apartamentul de sub al ei este gratuit și că poate să meargă să-l vadă în acea seară.

Tanju îl cheamă pe Ferman în biroul său și îl spune că Ali cere prea multe teste de laborator care nu sunt neapărat necesare. Ferman îi spune lui Ali că durerea fetei este psihosomatică și că se simte așa din cauza stresului și să nu mai facă alte teste. Ali, vrând să respecte instrucțiunile primite, refuză să facă teste pentru un bărbat care varsă și Adil îl liniștește.

Ali merge la laborator pentru rezultatul testelor pe care le-a făcut tânăra fată și merge la ea acasă și constată că fata este inconștientă și este transportată imediat la spital. Ali ajunge acolo și când se pregătește să facă o intervenție chirurgicală de urgență, iar apare Ferman și îl oprește.

Belize și Adil discută despre ce să facă în legătură cu toate plângerile împotriva lui Ali. Adil își scrie demisia, deoarece el a fost cel care a garantat pentru tânărul chirurg. El primește un telefon și când află ce s-a întâmplat cu tânăra fată și cum Ali i-a salvat viața, se simte atât de mândru de el și Beliz rupe scrisoarea de demisie.

În cele din urmă, Ali se prezintă la noul său apartament și Nazli îl arată ce se află prin împrejurimi. Tânărului îi place locația și se mută acolo.

Doctorul Minune Episodul 2 se termină cum Ferman se întoarce acasă și se simte foarte nefericit alături de Beliz. Este evident faptul că Ferman are ceva de ascuns despre trecutul său, care este într-un fel legat de starea lui Ali.

Ce se va întâmpla în Doctorul Minune episodul 7?

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1436542