DOCTORUL MINUNE Episodul 3 Rezumat [Detaliat]

Doctorul Minune episodul 3 rezumat

DOCTORUL MINUNE EPISODUL 3 – REZUMAT AUDIO

Doctorul Minune episodul 3 începe cum Ali se trezește în noua sa casă și începe ritualul său de dimineață. Odată ajuns la spital, Adil îi spune că trebuie să se concentreze asupra modului în care interacționează cu oamenii și să asculte ceea ce îi spun profesorii săi. El îi cere cheile casei pentru ai livra mobilierul. Iar Ali se asigură că toate mobilierele vor fi aranjate exact așa cum era în vechea sa casă.

La spital, primul caz al zilei este o doamnă care este însărcinată și are probleme din cauza unei tumori. Ferman, Nazli și Demir discută acest lucru atunci și Ali uită ce la sfătuit Adil și cere o scanare imediată. Din cauza că tumora pacientei este mare, necesită o cantitate mare de aport sânge.

Doctorul Ferman îi informează că sarcina trebuie oprită imediat, pentru a salva viața mamei, însă pacienta nu este de acord și vrea să continue mai departe indiferent de ce se va întâmplă. Spre surprinderea lui Ferman, Ali intervine și le spune că există o cale. El spune că riscul de formare a cheagurilor de sânge în timpul intervenției chirurgicale poate fi oprit prin utilizarea unui medicament, apoi pot îndepărta fătul, pentru a înlătură tumora și după aceea să pună fătul înapoi în uter.

Pe holul spitalului, Ferman îl atenționează din nou lui Ali să nu vorbească așa în fața unui pacient, spunandu-i că s-a gândit deja la asta, dar este foarte riscant. Dar Nazli și Demir cred că Ali are dreptate și atunci Ferman este de acord, însă nu îl lasă pe Ali să-i ajute și îl trimite să preia un alt caz. Ferman consideră că lui Nazli îi pasă prea mult de Ali și îi reproșează acest lucru.

Ali este trimis să lucreze cu Demir și primul lor pacient este un domn care a avut al treilea atac de cord. Tânărul Ali le spune că pacientul se află în etapele finale ale insuficienței cardiace. Dar dacă reușesc să înlocuiască bateria, îi poate salva viața și pacientul este informat că mai poate trăi încă 5 ani. Însa Demir îi spune lui Ali că nu poate face asta și consideră că i-a dat speranțe deșarte pacientului, apoi îi cere să semneze formularul de consimțământ.

Ali revine înapoi în cameră și constată că bărbatul a dispărut, dar în cele din urmă îl găsește așezat pe podea într-un depozit și vorbește cu el. El află că bărbatului îi lipsește soția și Ali îi explică că soția lui va fi în continuare cu el. Tânărul chirurg este atât de mulțumit de ceea ce a făcut și când se duce să-i spună lui Ferman, tatăl unei paciente este foarte nepoliticos și îl insultă pe Ali. Ferman se ridică imediat în fața lui Ali, spunându-i că nu-i permite să-l insulte pe asistentul său.

Ferman, Adil, Tanju, Beliz și Kivilcim au o întâlnire și vorbesc dacă să opereze femeia însărcinată. Adil și Ferman vor să încerce să salveze atât mama, cât și copilul, dar Tanju și Kivilcim își fac mai multe griji din cauză că dacă nu reușesc, vor fi dați în judecată. Decizia este lăsată la latitudinea lui Beliz, care este de acord să facă operația.

Acelya și Demir înțeleg că Nazli este îndrăgostită de Ferman și de aceea este supărată. Ferman le spune lui Nazli, Demir și Ali să se pregătească pentru operația femeii însărcinate și tânărul chirurg pare atât de mulțumit.

Doctorul Minune episodul 3: În timpul operației, inima femeii se oprește brusc din cauza unui cheag de sânge, însă reușesc să-i salveze viață, dar nu au putut rezolva problema, așa cum ar fi dorit ei.

Pacientul lui Ali a fugit din nou pe acoperiș și refuză operația de stimulator cardiac. Pacientul încă nu vrea să trăiască și Ali se duce la Ferman ai îi spune că ar putea să-l ajute cu un psihiatru, dar în acest timp sunt anunțați că inima bătrânului s-a oprit. Nazli vorbește cu Ali și îi spune că nu este vina lui, dar tânărul chirurg este foarte supărat.

În acea seară, Ferman și Beliz ajung acasă și el se gândește la femeia însărcinată. Beliz îl șochează când afirmă că acea femeie este egoistă, deoarece ar putea adopta un copil.

A doua zi, Familia gravidei vrea să dea în judecată spitalul și spre surprinderea medicilor, acum acceptă ca femeia gravidă să fie operată, dar Ferman le spune că este prea periculos. Ali, care vizitează pacienta, are o idee salvatoare și de fericire aleargă și îi spune lui Ferman, care este cu Adil. Propunerea lui Ali este să oprească inima pacientei și să o pună pe un aparat de bypass cardiac și pulmonar, astfel încât inima să se odihnească și aportul de sânge să fie oxigenat pentru copil. De data aceasta, Ferman este de acord cu Ali.

În sala de operații, Ferman îndepărtează cu succes tumoarea, în timp ce inima femeii însărcinate se află conectată la mașina de bypass. Ulterior, familia fetei mulțumește personalului, iar tatăl ei îi mulțumește personal lui Ali pentru ideea sa salvatoare. Ferman îi spune lui Nazli că perioada de probă s-a încheiat și că nu o va trimite nicăieri, așa că ea va rămâne cu el. Nazli se simte în culmea fericirii că va putea lucra alături de bărbatul pe care îl iubește.

În timp ce Ferman și Ali pleacă de la spital, profesorul îi spune tânărului chirug că a făcut o treabă bună astăzi. Ali, este atât de fericit că a făcut ceva bun și a primit aprobarea lui Ferman. Adil îi cere lui Nazli să-l urmărească pe Ali în afara spitalului, explicându-i că are nevoie de supraveghere și doctorița îi promite că va avea grijă de el și îl va suna dacă este necesar.

Beliz ajunge acasă și primește un telefon de la Kivilcim, care o informează că spitalul nu își permite să continue să funcționeze și pierd bani de la o zi la alta. Ferman ajunge acasă și vrea să discute despre viitorul lor. Deoarece el își dorește să aibă un copil cu iubita sa, dar Beliz nu vrea să discute despre a avea copii. Din nou, Ferman pare confuz, nervos și supărat, mai ales că recent ea i-a spus că nu-și dorește copii.

Doctorul Minune episodul 3: Nazli merge la apartamentul lui Ali și observă că tânărul chirurg nu are mâncare. După ce află ce îi place să mănânce, ea îi gătește. După cină, Nazli iese afară, îl sună pe Adil și îi spune că l-a verificat pe Ali și să nu se îngrijoreze că ea va avea grijă de el. Vedem că Ali a stat afară și a auzit conversația, gândindu-se în mod evident că Nazli este prea drăguța cu el, deoarece Adil i-a cerut să-l îngrijească și acum se simte trădat.

În mod evident, Beliz este foarte motivată de carieră și vrea să păstreze spitalul, care este o moștenire primită de la tatăl ei, acesta fiind obiectivul ei principal în viață, iar Ferman, care iubește copiii, își dorește o familie. Din cauza priorităților diferite de viață și a neînțelegerilor dintre cei doi, se dezvoltă o ruptură între Ferman și Beliz.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1436600