DOCTORUL MINUNE Episodul 4 Rezumat [Detaliat]

Doctorul Minune episodul 4

Ali Vefa primește o misiune critică de la Ferman în Doctor Minune!

Doctorul Minune episodul 4 începe cu ziua precedentă. Ali, care a stat treaz întreaga noapte,este vizibil deranjat de discuția dintre Nazli și Adil. În episodul anterior din Doctorul Minune, Ali, care a încercat să se adapteze noii sale vieți, a învățat o lecție amară și se simte trădat. El decide ca este mai bine sa nu vorbească cu colegii săi, mai ales cu Nazli.

Ce se va întâmpla în Doctorul Minune episodul 4?

Evoluții uimitoare vor avea loc în Doctorul Minune episodul 4, serialul turcesc care spune povestea doctorului Ali cu sindrom de autism savant, interpretat de Taner Ölmez.

În Doctorul Minune episodul 4, doctorul Ferman îl trimite pe Ali Vefa și Nazli într-o misiune critică. Ali Vefa pleacă în alt oraș cu elicopterul pentru pentru un transplant de organe și din cauza ca nu se simte fericit ca Nazli îl însoțește, încearcă sa o ignore pe cât posibil. Cu toate acestea, scăderea temperaturii din cutia în care a fost plasat organul, îl pune pe Ali Vefa într-o situație dificilă. Ali, când vede că temperatura din cutie a scăzut, începe să caute gheață.

Beliz, care căuta o soluție salvatoare pentru spital, este în culmea fericirii când găsește un investitor, care vine pentru o operație. Kivilcim nu poate crede că Beliz a putut găsi un investitor atât de repede și nu-i se bucură deloc, deoarece vrea ca Beliz să eșueze.

Doctorul Minune episodul 4: Nazli ….

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1437542