DOCTORUL MINUNE Episodul 5 Rezumat [Detaliat]

Doctorul Minune episodul 5

DOCTORUL MINUNE EP. 5 REZUMAT DETALIAT

Doctorul Minune episodul 5 începe cum s-a încheiat episodul 4, după ce Aceyla i-a spus lui Ali că este nedorit și el de supărare pleacă de la cafenea, fără să mai vorbească cu profesorul. Nazli și Ferman se duc după el și îl găsesc pășind frenetic din cauza unei crize. Din păcate ei nu-l ajuta, deoarece Ali nu-i va asculta. Nazli îl sună imediat pe Adil, care se spune cum să-l calmeze, însă după câteva încercări eșuate, Ali te calmează doar când aude despre bisturiul de jucărie pe care i l-a dat fratele său.

Cei doi îl însoțesc pe tânărul Ali până acasă și iar vedem o secvență în care Ferman este vizibil afectat de amintirile trecutului său. Se pare că gândurile doctorului au o legătură cu Ali, care îl întreabă pe a din dacă profesorul îl place. Adil încearcă să-l liniștească și îi spune că pentru aș face prieteni este nevoie de timp.

A doua zi dimineața, Nazli, Ali și Demir rămân sub supravegherea lui Tanju, deoarece profesorul Ferman este plecat. Tanju le dă lui Nazli și Demir un pacient care are o reacție alergică și le cere să găsească cauza. Apoi intenționat îl trimite pe Ali de unul singur să se ocupe de un pacient care a fost adus de ambulanța. Este evident faptul că Tanju vrea să-l facă pe Ali să greșească pentru ca Adil să demisioneze și el să ajungă la conducerea spitalului. Când Ali se apropie de tânărul pacient, el vede imediat o asemănare cu fratele său care a murit în copilărie, un copil pe nume Kerem, care a căzut și și-a rănit brațul. Ali verifică și observa că ochii copilului nu se concentrează corect și crede că poate avea o problemă la cap. El îl trimite imediat pe Kerem pentru teste și Adil se oferă să-l ajute pe tânărul doctor, dar acesta refuză. Iar când Adil îl vede pe Kerem și el este șocat de asemănare și faptul că acel copil are personalitatea fratelui lui Ali.

Părinții lui Kerem ajung la spital foarte îngrijorații și când Ali îi informează că fiul lor are o tumoare pe creier sunt devastați. Ei îl informează pe doctor că Kerem a fost văzut de un oncolog, deoarece Kerem are cancer osos. De asemenea, îi cer lui Ali să nu-i spună nimic lui Kerem, deoarece nu știe că este bolnav.

Ali, care nu poate minți pacientul, îi cere lui Nazli să-l ajute cu Kerem. În timp ce Ali rămâne singur cu băiatul, Kerem îi spune că nu ar trebui să se mintă unul pe celălalt și doctorul îi spune brusc că are cancer.

Kerem bănuia de ceva vreme că este bolnav și a căutat deja pe internet informații despre simptomele sale, așa că îi spune lui Ali că nu se teme de moarte. Ali pleacă și se grăbește să găsească niște cărți medicale și începe să citească, în speranță că va găsi ceva informații pentru a-l ajuta pe băiat. Frustrat că nu găsește nimic care să-i dea speranțe, se îndreaptă spre camera lui Kerem și îl găsește în picioare privind pe fereastră, gandindu-se cum să moară repede, să se facă uitat și să nu mai fie o povara pentru familia sa.

Ali, care în copilărie și-a pierdut fratele, îi explică că nu uiți niciodată pe cineva care a murit. Kerem îl îmbrățișează pe Ali și, surprinzător, Ali îl îmbrățișează înapoi, amintindu-și cum obișnuia să-și îmbrățișeze fratele.

Pe de alta parte, pacientul lui Nazli și Demir se află în operație și bărbatul intră din nou în șoc anafilactic, cu probleme respiratorii. Ei fac mai multe teste și descoperă că face alergie, deoarece are mai multe chisturi în corpul său care au paraziți.

Doctorul Minune episodul 5: Nazli …..

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1437924