DOCTORUL MINUNE Episodul 6 Rezumat [Detaliat]

Doctorul Minune Episodul 6

Ce se va întâmpla în Doctorul Minune episodul 6?

Doctorul Minune Episodul 6 începe cum Tanju află de la Kvilcim că Ferman intenționează să se căsătorească cu Beliz și amândoi sunt îngrijorați că profesorul va prelua locul lui Adil. Kvilcim îi spune lui Tanju că trebuie să-și intensifice jocul, altfel după plecarea lui Adil, vor trebui să concureze cu Ferman pentru a prelua conducerea spitalului.

Tanju pedepsește întreaga echipă și toată lumea rămâne pe secția de urgență!

Tanju, care își dorește să-l pună pe Ferman într-o postură proastă, îi spune că elevii săi sunt incompetenți și îi va pune pe toți trei în camera de urgență și personal va examina modul în care se descurcă.

Un accident de mașină în lanț, creează haos la secția de urgență și fiecare asistent este obligat să își asume propriul caz!

În acea seară, un apel telefonic pune echipa medicală pe jar, deoarece la o nuntă a avut loc un accident. Ferman le spune tuturor să nu fie eroici, doar să-și facă treaba bine. Demir, Nazli și Ferman se ocupă imediat de pacienții care ajung la spital pentru îngrijiri medicale. Mirele de la nuntă, este pacientul lui Ali, care rămâne din nou blocat din cauza haosului și a zgomotului din jur.

Doctorul Minune Episodul 6

Sevli, ca de fiecare dată, are grijă de Ali și îl încurajează să se ocupe de pacient, iar Ferman îl urmărește cu atenție. Ali cere personalului să-i aducă tot ce are nevoie pentru a opri sângerarea arterială a piciorului bărbatului.

Între timp, Adil și Tanju ajung si ei la spital. Adil, paramedicul și Sevli sunt impresionați de modul în care Ali și-a tratat pacientul. Cu toate acestea, Adil observă că Ferman este cu ochii pe tânărul chirurg și îi spune să admită că are o problemă cu Ali.

După aceea, Ferman și Ali spune familiei că vor trebui să-i amputeze piciorul tânărului. Familia mirelui este devastată și Ali nu poate înțelege de ce sunt supărați, deoarece amputarea îi va salva viața. Nazli încearcă să-i explice lui Ali că pacientul este încă tânăr și amputarea piciorului va avea un efect șocant pentru el și familia sa.

Ali, doctorul minune, vine cu o a treia opțiune și împreună cu Nazli și Ali îi spun lui Ferman. Profesorul le spune că pot exista și complicații, așa că trebuie să vorbească mai întâi cu familia mirelui. Ferman și Ali vorbesc cu familia despre amputarea piciorului mirelui, explicându-le că ar putea să moară dacă mai așteaptă.

Familia le cere timp de gândire, însă Ali le spune să o facă rapid, deoarece au la dispoziție doar 3 ore pentru a interveni. Dar mireasa nu este de acord ca medicii să-i amputeze piciorul bărbatului care urma să-i devina soț.

Ferman încearcă să prevină zvonurile din spital, cu privire la căsătoria lui cu Beliz!

Doctorul Minune Episodul 6 rezumat: Ali a auzit și el despre căsătoria profesorului cu Beliz și când îl întreabă pe Ferman, doctorul este vizibil deranjat și îi spune că va găsi cine a scos acel zvon. El se duce imediat la Beliz și îi spune ce vorbesc oamenii. Cu toate acestea, Beliz îi spune că logodnica bărbatului a fost să o vadă și i-a cerut să-i salveze piciorul mirelui.

Între timp, pacientul lui Nazli vrea să-și vadă soția, care a fost implicată și ea în accidentul de la nuntă. După ce o căuta, își dau seama că ar fi posibil că femeia să fi rămas la fața locului. Nazli îl ia pe Gunesh și când merg la locul accidentului, o găsesc în pădure, inconștientă. Nazli îi acordă primul ajutor și o duc la spital.

În cele din urmă, familia mirelui este de acord să încerce să-i salveze piciorul și Ferman duce pacientul în teatru. Tanju încă îi mai face probleme lui Demir, făcând tot posibilul să facă lucrurile cât mai dificile pentru tânărul doctor. El îi spune pacientei că va trebui să rămână în spital timp de 6 luni și că va avea nevoie de 3 operații și că îi vor rămâne cicatrici severe. Pe de altă parte, Ferman și Ali îl operează pe mire și Nazli și Adil o operează pe doamna cu traumatism cranian, iar Demir și Tanju o operează pe femeia cu arsuri. Operația lui Demir merge bine și Tanju îi mulțumește. Ferman și Ali reușesc să-i salveze piciorul mirelui și profesorul este foarte mulțumit de Ali. Din păcate, pacientul lui Nazli și Adil nu a prezentat niciun semn al activității creierului după încheierea operației și doctorița este în stare de șoc complet.

Ali vorbește cu Adil și îi spune că este îngrijorat cu privire la pacienta adusa de Nazli. Adil vorbește cu Nazli și îi spune că Ali a observat că tubul de oxigen nu a fost introdus corect la locul faptei și de aceea femeia a murit. Nazli este șocată și apoi își dă seama că a provocat moartea cuiva. Adil o mângâie și îi spune că nu trebuie să spună nimănui nimic.

Tanju află că Demir i-a cerut tatălui său bani pentru a face transplantul de piele pacientei și se enerveaza cumplit. El ii spune ca dacă cineva află despre acest lucru, va avea un impact negativ pentru spital.

Ali învață ceva nou despre sine: se îndrăgostește de Nazli!

Ali este îngrijorat și îl întreabă pe Adil cum se simte Nazli. Adil îl întreabă dacă simte ceva pentru Nazli. El nu prea înțelege aceste lucruri și se duce acasă merge să o vadă pe Nazli. Ea nu-l învinovățește pentru că i-a spus lui Adil, dar este supărată și îi cere o îmbrățișare. El se simte extrem de fericit că Nazli a vrut să-l îmbrățișeze și când se uită în oglindă, observă că are pupilele dilatate și palmele îi sunt transpirate. Iar când își ascultă bătăile inimii, este șocat că trece prin stările menționate de Adil și își dă seama că acestea sunt trăiri romantice. De asemenea, ar mai fi de menționat că Acelya s-a dat de gol că îi place Demir, dar tânărul are ochi doar pentru Nazli, la fel ca și Ali. Iar Nazli are ochi doar pentru Ferman.

Ce se va întâmpla în Doctorul Minune episodul 7?

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1438961

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr/Mucize-Doktor | https://www.youtube.com