DOCTORUL MINUNE Episodul 7 Rezumat [Detaliat]

Doctorul Minune episodul 7
Home » Rezumate Seriale Turcesti » DOCTORUL MINUNE Episodul 7 Rezumat [Detaliat]

Ce se va întâmpla în Doctorul Minune episodul 7?

Doctorul Minune Episodul 7: Ali a realizat în sfârșit că simte ceva pentru Nazli si se grăbește să-i spună lui Adil, care este mulțumit, că Ali a devenit acum un bărbat. Ali este sfătuit sa-i spună lui Nazli, dar începe sa sughite de fiecare dată când vrea sa-i mărturisească ca s-a îndrăgostit de ea.

Adil încearcă să acopere greșeala făcută de Nazli

Tanju a văzut că există rapoarte contradictorii cu privire la femeia care a fost lăsată la locul accidentului și îl oprește pe Adil. El se îngrijorează când vede că Tanju se duce după Nazli și îi spune că va afla ce s-a întâmplat. Adil insistă ca Nazli să meargă la psiholog, ca să o ajute să depășească trauma, însă anulează o întâlnire cu psihologul. In cele din urma, Nazli își dă seama că, de fapt, trebuie să se întoarcă la munca ei cât mai curând posibil, dar se teme să se mai ocupe de pacienți, iar Ali o ajută să își depășească temerile.

Tanju și Kivilcim sunt încă la înălțimea vechilor lor trucuri. Kivilcim încearcă să facă Beliz să eșueze și sa lezeze reputația spitalului. Iar Tanju vrea să afle ce a făcut Nazli și dacă într-adevăr a provocat moartea femeii, însă Adil îl oprește să investigheze în continuare.

Aceyla, care este îndrăgostită de Demir, nu suporta când tânărul îi spune că el o iubește pe Nazli. Ea îi spune lui Nazli că s-au sărutat și prietena ei se bucură pentru ei.

Pe de altă parte, Ferman îi pune Nazli și Ali să se ocupe de tânăr, care este cântăreț de operă și a venit cu probleme în gât. Mama cântărețului este mai preocupată de cariera fiului ei, decât de tratarea cauzei. Cei doi își dau seama că pacientul trebuie operat la gât și îi explică mamei sale, că exista riscul să nu mai poată cânta note înalte. Dar femeia nu este de acord cu operația fiului ei și susține că îl va duce concertul din Berlin.

Kivilcim o informează pe Beliz că au un copil bolnav, care are nevoie de o operație cardiacă și pentru că nu își poate permite costurile, multe spitale l-au refuzat. Kivilcim îi spune lui Beliz că spitalul va suporta cheltuielile operației și că a adus și un jurnalist de la o revistă pentru a face publică binefacerea.

Beliz îl întreabă pe Ferman cine îl examinează pe băiat și află că starea băiatului este foarte gravă. Ea își dă seama că Kivilcim știa acest lucru și ca scopul lui Kivilcim este să îl pună pe profesor într-o poziție dificilă, însă Ferman decide că vă încerca să salveze copilul.

Pacientul lui Ali, Tamer are o mamă foarte dominatoare. Cazul acesta îl face pe Ali să-și amintească trăiri neplăcute de când era copil și vedem că nimeni nu se juca cu el. În timp ce mama pacientului nu este în cameră, Ali aduce trei copii dintr-o altă secție să-l vadă pe Tamer. În cele din urmă, Tamer începe să vorbească, dar mama revine și îi ordonă lui Ali să ia copiii din cameră. Mama lui Tamer este încă hotărâtă că fiul ei nu va fi operat și face o antipatie fata de Ali, deoarece crede că interferează, dar în cele din urma accepta.

Ferman decide că, în ciuda riscului, îl va opera pe Adem. Dar în mijlocul operației, își dă seama că a făcut o greșeală. În operație, Nazli se descurcă bine, dar Ali o oprește. El le spune o modalitate prin care ar putea face acest lucru fără a deteriora nervii sau acordurile, ceea ce înseamnă că Tamer vă putea să cânte în continuare. Demir îi spune că ar putea pune în practica ideea lui Ali și Ferman este de acord. După ce termină, Ferman pleacă și Demir așteaptă ca inima pacientului să bată inima și miracolul apare. Ferman se uită la Ali și este mândru de el. Afară, Nazli și Ali îi spun mamei că totul a mers bine.

Doctorul Minune Episodul 7: Ali este fericit și se gândește la sfaturile lui Adil și Nazli intra pe ușă. Ali începe din nou sa sughițe și se duce la magazinul de lângă spital pentru a cumpăra un suc Cola. În timp ce bea, un bărbat intră în magazin cu o armă pentru a o jefui și îndrepta pistolul spre Ali.

Ce se va întâmpla în Doctorul Minune episodul 8?

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1439663