Dragoste în alb și negru cu İbrahim Çelikkol și Birce Akalay

Dragoste în alb și negru cu İbrahim Çelikkol și Birce Akalay
Edited by CinemaLands

Dragoste în alb și negru

Potrivit postului de televiziune Pro 2, serialul de succes “Dragoste în alb și negru”, va avea premiera în 22 iulie și protagoniștii vor fi nimeni alți decât îndrăgiți actori İbrahim Çelikkol și Birce Akalay. Serialul turcesc “Dragostea în alb și negru” (Siyah Beyaz Aşk) poate fi urmărit începând din 22 iulie, în fiecare seară de la ora 22:00.

În ce seriale și filme au mai jucat protagoniștii din “Dragoste în alb și negru”?

Protagoniștii serialului sunt doi actori cunoscuți publicului roman din serialele turcești „Prizoniera destinului’, unde İbrahim Çelikkol a interpretat rolul lui Mehdi și „Alegerea”, cu Birce Akalay în rolul lui Ilay, difuzate de Kanal D și Happy Channel.

Dragoste în alb și negru, serialul fenomen care în țara sa de origine a fost intitulat “Siyah Beyaz Aşk”, a fost produs în 2017 și printre titlurile sale alternative se numără și Price of passion – Prețul pasiunii sau Black and White Love.

Serialul “Siyah Beyaz Aşk” a fost unul dintre dramele de succes ale anului 2018 în Turcia, țara sa de origine și are un mare impact în țările vorbitoare de limba spaniolă. Producția de succes îl are pe Ibrahim Celikkol că protagonist principal, astfel creând un parteneriat exploziv alături de frumoasa actrița Birce Akalay.

Câte episoade are serialul turcesc “Siyah Beyaz Aşk”?

INFO: Dragoste în alb și negru are doar un sezon de 32 de episoade și lansarea oficială a avut loc la 16 octombrie 2017, iar la 28 mai 2018 serialul a ajuns la final.

PREZENTAREA SERIALULUI DRAGOSTE ÎN ALB ȘI NEGRU

Mrejele Iubirii Arzătoare din povestea serialului Siyah Beyaz Aşk, completată de o INTRIGĂ PUTERNICĂ, fac serialul cu adevărat captivant și extrem de interesant.

În centrul poveștii se află Ferhat și Asli, două personaje total opuse, aduse împreună de capriciile sorții. Povestea relatează modul în care drumurile a doi oameni total opuși se intersectează și cei doi se întâlnesc dintr-o pură coincidență și Tainele Destinului le rezervă un viitor frumos împreună. Cei doi îndrăgostiți sunt prinși în mrejele destinului și după o serie de evenimente neplăcute, o frumoasă poveste de iubire se înfiripă intre cei doi protagoniști.

Pe de o parte, există Aslı Çınar, o doctoriță chirurg tânăra și devotată muncii sale, cu valori bine definite, care și-a dedicat viața vindecării oamenilor. Iar pe de altă parte, există Ferhat Aslan, un mafiot nemilos, care lucrează pentru propriul său unchi, Namik care este un asasin.

În ciuda stilului de viață umbrit al lui Ferhat, SOARTA favorizată o apropiere între el și Asli, atunci când doctorița este răpită și forțată să opereze un bărbat rănit de Ferhat.

Mai târziu, Ferhat o încuie într-un grajd, deoarece fratele ei lucrează la poliție. Deși Asli îl consideră pe Ferhat un tip arogant și lipsit de suflet, cu timpul apar sentimente mai profunde și mai intense între ei.

Ferhat este un tip care a avut o copilărie foarte dificilă și își dorește enorm să scape de acea durere sufletească, acceptând iubirea pură în inima sa, dar tinerei Asli nu-i va fi ușor să îndepărteze barierele din calea iubirii lor.

Pe de altă parte, Asly, care are un frate comisar pe nume Cem Cinar, va fi într-o mare dilemă, când este prinsa în mijlocul acestor doi bărbați, care au țeluri diferite în viață și inevitabil vor deveni cei mai mari dușmani. Namik, unchiul lui Ferhat, îl elimină pe bărbatul rănit și Asli asistă la acea scenă groaznică.

Ferhat este obligat de unchiul sau să scape definitiv de Asli. El o duce într-o pădure și Asli îl imploră să-i cruțe viața. Ferhat când afla ca Asli este sora comisarului, îi dă două opțiuni: să moară sau să se căsătorească cu el. Cu toate acestea, Asli este nevoită să se căsătorească cu Ferhat pentru a-și salva viața și astfel se înfiripă o frumoasă poveste de iubire intre cei doi.

Ce vrea să transmită povestea din serialul “”Siyah Beyaz Aşk”/Dragostea în alb și negru”?

“Dragostea în alb și negru” arată că iubirea adevărată are puterea necesară de îndepărta toate obstacolele, pentru a putea depăși toate dificultățile și că nimic în viață nu este imposibil.

Actorii care fac parte din distribuția serialului:

İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay (Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan (Cem), Sinem Ünsal (Gülsüm), Selin Köseoğlu (Julide), Kadriye Kenter (Handan).

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturille de

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1429581