Dragostea plutește în aer Ep. 7-8-9 Rezumat

Dragostea plutește în aer episodul 3

Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 3 Rezumat Detaliat

Serkan Bolat și Eda Yıldız se logodesc…

Dragostea plutește în aer episodul 3: Această știre, cade ca o bombă în societate și toată lumea vrea să afle ce fel de persoană este Eda, cu ce se ocupă și ce studii a absolvit.

O singură persoană din viața unui fiu poate distruge un interludiu ademenitor de romantic; “Mama.”

Dragostea plutește în aer

În timp ce Eda admiră decorațiunile din grădina familiei lui Serkan, Aydan apare și îi sugerează Edei să se îmbrace pentru petrecere, insinuând că ținuta fetei nu este potrivită pentru o astfel de ocazie.

Mama lui Serkan o insultă în mod deliberat pe Eda și nu ezită să-și arate nemulțumirea cu privire la logodnă și față de persoana pe care fiul ei a ales-o. Eda, însă, nu este speriată de Aydan. Ea îi spune zâmbind că se simte foarte confortabil cu ea însăși, este cine este și nu se va schimba pentru a se potrivi viziunii lui Aydan.

Căutând un loc liniștit, Eda găsește un loc retras în grădină pentru a reflecta asupra provocărilor menținerii relației false cu Serkan. Un bărbat se apropie, se așează pe unul dintre scaune și, după salutările de rigoare, îi spune că pare să aibă o problemă. Ea spune că se întreabă dacă poate îndeplini o sarcină pe care a acceptat-o, deoarece pare să fie mai dificilă decât se aștepta. Acel bărbat o încurajează, spunându-i că pare a fi o femeie puternică care își poate îndeplini orice obligație pe care o are de îndeplinit. Eda îi mulțumește și apoi se întoarce la petrecerea din grădină.

După câteva întâlniri cu prietenii și partenerii snobi ai familiei Bolat, Eda și Serkan îi salută pe Selin și Firet. Selin, reflectând tinuta vestimentara a lui Aydan, o întreabă pe Eda de ce nu si-a ales o tinuta pentru petrecere.

Răspunsul Edei este: „De ce simplitatea îi deranjează atât de mult pe oameni?” Serkan intervine și îl spune că o crede frumoasă așa cum este.

Ea pare nemulțumită de remarca afaceristului și pleacă să-și întâmpine mătușa și prietenele. Ea le spune că toți oaspeții par interesatii de familia si aspectul ei. Melo, Fifi și Ceren spun că o vor apăra, în timp ce Ayfer se plânge că mama lui Serkan este nepoliticoasă. Eda îi asigură că poate avea grijă de ea însăși.

Kaan se apropie de Eda, Serkan și Engin pentru ai face complimente Edei, iar la plecare spune ca Serkan este un bărbat norocos. Serkan le spune că se întreabă cum va reacționa Kaan, când își va da seama că a pierdut în încercarea de a opri proiectul hotelier.

Selin îi spune Edei că trebuie să obțină câteva informații personale despre familia ei, educația și experiența ei de muncă pe care să le ofere presei atunci când este anunțată logodna. Reacția Edei este imediată si nu ezita sa spuna că poate sa le spuna ca este florareasa și apoi pleacă.

Serkan o găsește pe docul de pe malul lacului. El vede că este supărată de interesul celorlați fata de educația ei și îi spune că nu este nimic rău în a fi atât de pasionată de ceva ce își dorește.

Seyfi, la îndrumarea lui Serkan, aduce o cutie de bijuterii care conține un colier de diamante cu o picătură mare de diamant galben care completează perfect rochia ei galbenă ca soarele. Edei ii place, dar le spune ca nu este pentru ea. Serkan face un truc magic care o intrigă pe Eda, după care îl lasă să-i pună colierul. Amândoi par încă o dată afectați de apropiere, dar momentul este întrerupt, când Serkan spune că trebuie să se întoarcă la petrecere.

Serkan află că Kaan a semnat contractul pentru proiectul hotelier

Eda și Serkan se întâlnesc cu domnul Fikret, care le spune că proiectul hotelier pe care l-au creat este unul dintre cele mai bune pe care le-a văzut vreodată, dar, din păcate, contractul cu Kaan a fost semnat, un fapt pe care tocmai l-a aflat. Afaceristul le spune că îi va saluta pe unii dintre oaspeți și apoi pleacă.

Serkan este supărat și îi trimite pe Engin și Piril să se alăture petrecerii. Eda este tăcută, dar când îl vede pe Serkan îndreptându-se spre Kaan, merge la el să danseze, însă tânărul o respinge. Selin îl vede și pe Serkan mergând spre Kaan și îl oprește. Toate acestea sunt observate de Aydan, care își dorește cu disperare să o aibă pe Selin ca noră.

Schimbarea bruscă din viața Edei, o face să se simtă lăsată singură în această lume falsă și exagerată. Ea se simte neglijată, deoarece singurul lucru la care se gândește Serkan este munca sa, pentru că Kaan Karadağ urmărește pe furiș tot ceea ce se întâmplă…

În timp ce toată lumea o atacă pe Eda, marea întrebare este dacă își va compromite Serkan statutul de Bolat pentru să fie cu Eda sau va declara presei că totul este un joc și îi va rupe în bucăți inima fetei…

Pe măsură ce …

Urmează și continuarea…


Dragostea plutește în aer cu Hande Erçel și Kerem Bürsin

  • Dragostea plutește în aer Ep. 13-14-15 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 5 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer Episodul 5: Soare, nisip, mare. . .într-o stațiune frumoasă în Antalya, situata pe coasta mediteraneană a Turciei. Locul cel mai potrivit pentru a continua conflictul romantic … Read more
  • Dragostea plutește în aer Ep. 10-11-12 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 4 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer episodul 4: Eda a fost stresată de veștile primite telefonic una după alta de la Melo, Aydan și Selin, și a adormit din nou în brațele … Read more
  • Dragostea plutește în aer Ep. 7-8-9 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 3 Rezumat Detaliat Serkan Bolat și Eda Yıldız se logodesc… Dragostea plutește în aer episodul 3: Această știre, cade ca o bombă în societate și toată lumea vrea să afle ce fel de … Read more

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461580

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr