Dragostea plutește în aer Ep. 10-11-12 Rezumat

Dragostea plutește în aer Episodul 4 Rezumat

Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 4 Rezumat Detaliat

Dragostea plutește în aer episodul 4: Eda a fost stresată de veștile primite telefonic una după alta de la Melo, Aydan și Selin, și a adormit din nou în brațele lui Serkan. Mai mult, de data aceasta are o problemă serioasă, Selin și Ferit, care cred ca ei sun un cuplu, vor să vină să-i viziteze acasă.

Serkan descrie starea Edei medicului său de familie prin intermediul smartphone-ului și este o descriere minunată. În tot acest timp, Eda zâmbește și se uită în ochii tânărului. Serkan insistă să o vadă doctorul, însă fata refuză, dar el vrea să știe ce i-a cauzat „leșinul”.

Preocuparea lui Serkan pentru Eda este evidentă. Firul care ține împreună acest spectacol este emoționarea romantică a celor două inimii, doi tineri cu personalități opuse care concurează și se critică reciproc, în timp ce se admiră și se îngrijesc în secret pe celălalt.

Minciuna Edei că s-a mutat cu Serkan este pe cale de a fi descoperită!

Selin și Ferit le vor face o vizită pentru a vedea cum și-au decorat casa. Cu toate acestea, nu există nicio casă în care ei locuiesc împreună precum un cuplu real și este necesar să se pregătească. Serkan spune că o va suna pe Selin și va anula vizita pentru că, în acest moment, vrea să vadă rezultatele testelor lui Eda. Dar timpul este scurt, sunt multe de făcut și singurul lucru la care se gândește Serkan este munca de la birou.

Prietenele Edei sunt siguri că Serkan are o aventură cu Selin și de aceea insistă să-i viziteze. În timp ce, Eda încearcă să pregătească casa, ea încearcă să le convingă că totul este în regulă. După ce a făcut tot posibilul să-și găzduiască oaspeții, în cel mai bun mod posibil, Eda își pierde răbdarea când vestea vine dintr-un loc neașteptat și bineînțeles că lucrurile scapă de sub control.

Urmează și continuarea…


  • Dragostea plutește în aer Ep. 13-14-15 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 5 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer Episodul 5: Soare, nisip, mare. . .într-o stațiune frumoasă în Antalya, situata pe coasta mediteraneană a Turciei. Locul cel mai potrivit pentru a continua conflictul romantic … Read more
  • Dragostea plutește în aer Ep. 10-11-12 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 4 Rezumat Detaliat Dragostea plutește în aer episodul 4: Eda a fost stresată de veștile primite telefonic una după alta de la Melo, Aydan și Selin, și a adormit din nou în brațele … Read more
  • Dragostea plutește în aer Ep. 7-8-9 Rezumat
    Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 3 Rezumat Detaliat Serkan Bolat și Eda Yıldız se logodesc… Dragostea plutește în aer episodul 3: Această știre, cade ca o bombă în societate și toată lumea vrea să afle ce fel de … Read more

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461580

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr