Dragostea plutește în aer Ep. 13-14-15 Rezumat

Dragostea plutește în aer Episodul 5 Rezumat
View Gallery 2 Photos
Dragostea plutește în aer
Dragostea plutește în aer Episodul 5 Rezumat

Dragostea plutește în aer/Sen Çal Kapımı Episodul 5 Rezumat Detaliat

Dragostea plutește în aer Episodul 5: Soare, nisip, mare. . .într-o stațiune frumoasă în Antalya, situata pe coasta mediteraneană a Turciei. Locul cel mai potrivit pentru a continua conflictul romantic dintre un workaholic chipeș și un frumos spirit liber, dar există o avertizare. Contractul de logodnă a fost descoperit și, deși este rupt, partea citită de Selin indică că există condiții predeterminate pentru această poveste de dragoste.

Logodnicul lui Selin, Ferit, acum membru al personalului Borat Holding fără cunoștințele și aprobarea prealabilă a lui Serkan, este fascinat de un astfel de document neobișnuit, comparându-l cu un acord prenupțial, și a făcut o poză a contractului rupt.

După anunțul lui Selin despre Firit și descoperirea contractului de logodnă, seara este distrusă, iar Serkan o duce acasă pe Eda. El îi spune să-și facă bagajul pentru că a doua zi dimineață vor pleca spre Antalya. Ei nu pleacă în vacanță; mai degrabă, va accepta un premiu și va lua contact cu oameni care fac parte dintr-un viitor proiect de stațiune de golf. Eda nu este surprinsă deloc că Serkan vede o excursie într-o zonă frumoasă de pe litoral ca pe o aventură de afaceri în loc de o oportunitate de relaxare și distracție.

„Cerul a fost țara tuturor oamenilor, stelele sunt speranța noastră. Fiecare loc în care îți poți face visele să fluctueze este al tău. Pământul, cerul, marea… Îți aparțin în măsura în care îți poți cultiva propriul eu și începe să-și arate adevărata culoare doar ție. Deși ai dorințe nelimitate, sacrifici zeci de stele pentru aceeași dorință. Visele tale iau acea culoare și o plasează în sufletul tău așa. Vrei doar ca stelele să fie acolo unde cauți.

Dragostea plutește în aer

În timpul momentelor magice pe care le petrec împreună în Antalya, Eda și Serkan se apropie mai mult decât se așteptau vreodată. Între timp, o nouă criză creată de Kaan Karadağ va fi, de asemenea, un test pentru Eda. Riscul pe care și-l asumă pentru a-l salva pe Serkan îl va face pe afacerist să-și dea seama de sentimentele lui pentru ea. Serkan, în schimb, este din ce în ce mai atras de farmecul Edei.

O surpriză mare așteaptă echipa, care a mers la Antalya pentru a semna un acord important

Sunt necesare semnăturile ambilor investitori, dar aceștia nu vor să se reunească pentru că sunt pe cale să divorțeze. Sarcina de a-i aduce împreună îi revine lui Serkan și Edei.

Episodul se încheie cu Eda, care își asumă riscul de a-și trăi viața în momentul de față și știe să accepte fiecare greșeală pe care o face.

Urmează și continuarea…


  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după ce l-a înjunghiat pe Volkan, în timp ce acesta se lupta între viață și moarte. Volkan îi … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită că fiul ei, a mințit-o când l-a acuzat pe Aras că l-a bătut. Asya și Aras … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar ! Ali vrea ca părinții lui să se împace și să se formeze din nou o familie! … Read more

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1461597

Sursa foto/info: https://www.fox.com.tr