Dulce Răzbunare: Army Of One (2020) – Review și Prezentare

Army of One film din 2020

Motto-ul Filmului: Au lăsat-o să moară. Mare greșeală!

Army of One este un thriller american de acțiune din 2020. În rolul principal este o tânără, care își răzbună soțul și luptă împotriva unui cartel de droguri.

Scurtă prezentare a filmului Army of One

Un cuplu care recent s-a căsătorit campează adânc în pădurea din Alabama. În timp ce, Dillon și Brenner Baker fac drumeții și poposesc într-o casă, dau peste un complex ilegal de depozitare a drogurilor și a armelor.

Înainte de a putea părăsi zona, cartelul îi capturează și îi interogează fiind foarte brutali cu cei doi. Cu toate acestea, oamenii cartelului fac două greșeli: îl ucid pe Dillon și cred au ucis-o si pe Brenner.

Banda nemiloasă îi împușcă pe Dillion și Brenner. Dar au neglijat să le verifice pulsul înainte de a le arunca trupurile într-un mormânt recent săpat.

Locotenentul Brenner este, “Armata Unuia” (Army of One)„!

Brenner se ridică din mormânt, fiind rănită atât fizic, cât și emoțional. Dar alimentată de dorința de a-și răzbuna soțul decedat. Ea se foloseste de abilitățile de supraviețuire și lupta pe care le-a învățat de la un distins ranger al armatei.

Brenner Baker îi vânează pe cei care i-au ucis soțul până nu mai rămâne nici unul. Războinica a fost locotenentul 1 din divizia 75 Ranger a armatei. Ea se află într-o misiune de a ucide pe cei din cartelul de droguri.

Brenner îi ucide pe toți cei care-i apar în cale până când ajunge la o singură persoană care rămâne în picioare, adică ea.

Review-ul Filmului Army of One

“Army of One” este un thriller plin de acțiune, care ne prezintă performanțele puternice a personajului feminin. Iubirea și grija pentru partenerul său sunt evidente în toate domeniile. Iar Ellen Hollman este o vedetă de acțiune în devenire. Alăturându-se rândurilor altor eroine, așa cum se vede în film, precum Peppermint, The Brave Ones, Coffy și Kill.

Armata unuia a lui Durham este o poveste plăcută a unui film de acțiune care te va lăsa să te bucuri și te va face să plângi până la sfârșitul filmului.

Cu „Ellen Hollman în rolul principal, filmul este minunat de urmărit, fiind o eroină de acțiune care face filmul să iasă în evidență, cu performanța fizică necesară în timpul luptelor.

Matt Passmore, împreună cu rolul de asistența, ne oferă performanțe puternice, un film în care există o mulțime de lupte, urmăriri, împușcături, înjunghieri și capcane.

Filmul are o actiune continuă, nu se împotmolește în discuții, o greșeală pe care o fac prea multe filme de acest gen.

“Army of One” este pur și simplu un film fantastic cu un final satisfăcător. Un film pentru orice fan iubitor al acțiunii. Scenele de luptă au fost superbe, iar Ellen Hollman este o vedetă în acest film.

ARMY OF ONE (2020) Trailer

Distribuția filmului și alte informații

Filmul Army of One este regizat de Stephen Durham, iar scenariul este scris de Mary Ann Barnes, David Dittlinger și Ellen Hollman.

În rolurile principale figurează Ellen Hollman (The Matrix 4), Matt Passmore (The Glades), Stephen Dunlevy (Mad Max: Fury Road) și Kendra Carelli (Gardienii galaxie).

Sursa foto/info: https://www.youtube.com