Dune Drifter (2020)|Review: O călătorie grea și brutală

Dune Drifter (2020)

Dune Drifter (2020)|Review: O călătorie grea și brutală într-o altă lume

Dune Drifter este un lungmetraj britanic științifico-fantastic din 2020. Filmul relatează povestea de supraviețuire a unei luptătoare care s-a prăbușit pe o planetă îndepărtată.

“O bătălie dincolo de stele”

O bătălie pentru umanitate: În timpul unei bătălii în curs de desfășurare, un grup de piloți de luptă sunt trimiși în spațiu, să se alăture luptei împotriva unei armate de nave inamice imbatabile. Când pilotul stagiar și tunarul ei sunt doborâți, reușesc să aterizeze pe o planetă din apropiere.

Rezumatul filmului Dune Drifter

În timpul bătăliei spațiale din primul act, rulează o secvență incomodă în care unul dintre piloți a țipat și a cerut ajutor în timp ce nava a fost doborâtă. Adler aterizează forțat pe Erebus și trebuie să aibă grijă de pasagera rănită grav pentru o perioadă lungă de timp. La un moment dat, biata femeie îl roagă pe Adler să o omoare pentru a pune capăt suferinței sale. Dar Adler refuză, știind că eutanasierea ar fi probabil cea mai bună cale de acțiune în această situație.

Protagonista filmului “Dune Drifter” trebuie să supraviețuiască în mediul dur al acelei planete. Eroina trebuie să se salveze de acea lume sumbră și pustie, cunoscută sub numele de Erebus.

Fără nicio speranță de salvare, Kate trebuie să se descurce singură pentru a ajunge acasă. Iar pentru a supraviețui împotriva mutanților implacabili cunoscuți sub numele de Drekk, eroina trebuie sa gaseasca o modalitate să-și repare nava. Deorece propriul ei suport de viață este setat să dureze doar două zile …

Apariția bruscă a unei ambarcațiuni inamice oferă răspunsul la o parte din suspiciunile lor. Dar pe măsură ce pilotul caută piese pe care să le folosească pe propria navă, ea este îngrozită să vadă un alt supraviețuitor; un soldat extraterestru inamic care nu are intenția să o lase să scape …

Review-ul filmului Dune Drifter:

„În ciuda faptului că nu este un film cu buget mare, Dune Drifter a reușit să impresioneze. Efectele de primă clasă și performanță dedicată, fac filmul interesant atât pentru fanii SF, cât și pentru fanii horror.

Filmat pe versanții stâncoși ai Islandei, acesta nu este în mod clar un film atrăgător din punct de vedere vizual. Deși peisajele pustii se adaugă doar disperării generale pe care o simțim pentru Adler în timp ce se luptă să supraviețuiască.

Actrița Phoebe Sparrow face o treabă grozavă prin surprinderea fricii și disperării lui Adler în timp ce luptă împotriva mutanților Drekk. Dar, deoarece a fost singură pe tot parcursul filmului, va trebui să scuzați faptul că Adler continuă să vorbească cu sine.

Majoritatea acțiunilor din Dune Drifter se petrec într-un mediu rece și gri; un mediu în care totul pare sumbru și fără speranță. Acțiunile filmului care au avut loc în universul Dune Drifter au fost derulate pe fundalul războiului galactic și nu a fost ceva colosal. Dar știm că în ultimii ani omenirea a fost în război cu rasa războinicilor mutați cunoscută sub numele de Drekk.

Inamicii din film sunt înspăimântători!

Atacanți arată remarcabil în costume de luptă negre cu măști de gaz și aparent, par imposibil de ucis. Eroina Kate învață calea grea când îi întâlnește de aproape. Și, indiferent de faptul că le lipsea orice personalitate reală și vorbeau doar într-un limbaj extraterestru nedescifrabil, pericolul era clar.

Drekk s-a dovedit fără îndoială că este un grup de antagoniști incredibili de înfiorători și amenințători. Cu siguranță nu ne-am dori să rămânem blocați pe o planetă ostilă. Deși acțiunea are loc în mod clar dincolo de stele, regizorul Marc Price a dorit în mod clar să ne conștientizeze durerea și luptele pe care le trăiesc oamenii în acest univers. Iar rezultatul a fost un spectacol plăcut pe un ecran lat.

Alte informații despre filmul Dune Drifter:

În rolurile principale: Phoebe Sparrow (Downton Abbey), Daisy Aitkens, Marcus Shakesheff, Richard Corgan, Simon Dwyer-Thomas și Alastair Kirton.
Scris și regizat de: Marc Price
Producător: Michelle Parkyn
Dead Pixel Productions LTD
Lansare: 1 decembrie 2020
Durata filului Dune Drifter: 101 minute
Filmul Dune Drifter este lansat de 4Digital Media pe VOD atât pe platforme digitale, cât și pe DVD.

Sursa info: 4Digital Media | https://www.dreadcentral.com