Ebru Șahin a pozat în lanul de lavandă

Ebru Șahin a pozat în lanul de lavandă
Ebru Șahin în lanul de lavandă
Home » Biografii » Actrițe » Ebru Șahin a pozat în lanul de lavandă

Noutăți despre Ebru Șahin, Reyyan din Hercai în lanul de lavandă

Ebru Șahin în lanul de lavandă: Frumoasa actrița Ebru Șahin, care se pregătește să apară în fața obiectivului din serialul epic „Destan/Epopeea”, alături de Edip Tepeli, le-a prezentat fanilor fotografii în ipostaze mirifice și un videoclip filmat în câmpul de lavandă.

Odată cu finalul serialului HERCAI, actrița a profitat din plin de sezonul de vacanță și acum se pregătește pentru noul ei proiect. Ebru Sahin continuă să-și facă un nume cu ipostazele asertive pe care le împărtășește una după alta pe Instagram.

Se știe că actrița este într-o relație cu baschetbalistul Cedi Osman și deseori au apărut împreună la știrile din Turcia. Sahin, care este mereu în centrul atenției și este pe ordinea de zi, la știri, a împărtășit cu urmăritorii ei, ipostazele surprinse în câmpul de lavandă.

Cu ceva timp în urmă, frumoasa actriță, care a mers la o fermă de lavandă din Tekirdağ împreună cu prietenii ei, și-a încântat fanii cu fotografiile ei, parcă desprinse dintr-o poveste de basm.

Sahin, care preferat să poarte o rochie albă cu guler cu halter, care să-i scoată în evidență spatele decoltat, în scurt timp de la postare, a primit mii de aprecieri și comentarii.

Ebru Sahin, care în ultimii ani a devenit faimoasa în lume, interpretând cu atâta măiestrie rolul lui Reyyan din Hercai, alături de Akin Akinozu (Miran), într-una dintre cele mai reușite povești de dragoste născută din răzbunare, a cucerit și inimile hispanicilor. Ea a devenit rapid o virtuoză actoricească premiată, cu o carieră emergentă.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1440501

Sursa foto/info: https://www.instagram.com/rebrusahin