Ebru Șahin l-a scos pe Akın Akınözü din lista de Instagram?

Akın Akınözü a părăsit platoul de filmare

Ebru Șahin l-a scos pe Akın Akınözü din lista de Instagram!

Ebru Șahin și Akın Akınözü: În Turcia au apărut zvonuri precum că a existat o ceartă la filmările episodului final din serialului “Hercai”. Deoarece Akın Akınözü, unul dintre actorii din serialul Hercai, a întârziat la filmări, provocând o mare tensiune între membrii echipei sale.

Conform acuzațiilor, celebrul actor s-a enervat de avertismentele făcute la adresa sa și a părăsit platoul de filmare din cauza amenințărilor. Mai mult de atât, pe unele site-uri de știri din Turcia, s-a scris că a izbucnit o ceartă pe platoul de filmare al serialului Hercai, în care protagoniștii Ebru Șahin și Akın Akınözü, ne-au cucerit iremediabil, încă de la difuzarea primului episod.

Se presupune că, Akın Akınözü a întârziat la filmările ultimul episod, care au avut loc în Mardin și care va fi difuzat duminică seara pe ATV. După acest incident neașteptat, site-urile de stiri din Turcia au scris ca frumoasa actriță Ebru Șahin l-ar fi scos pe Akın Akınözü de la urmăritori.

După zvonurile că Akın Akınözü a părăsit platoul de filmare, postarea lui Ebru Șahin de pe Instagram a atras și mai mult atenția!

Publicul este foarte curios cu privire la aceste zvonuri că Akın Akınözü, unul dintre protagoniștii serialului, a părăsit platoul de filmare!

Potrivit acuzațiilor, a existat o mare tensiune printre membrii echipei Hercai, după ce Akın Akınözü ar fi întârziat și s-a afirmat că Akınözü, este foarte supărat din cauza avertismentelor care i-au fost adresate. Cu toate acestea, se pare că și coordonatorul producției de succes, a intervenit, însă cu insulte și amenințări. Iar Akınözü, a părăsit platoul de filmare, în ciuda celor care au încercat să-l calmeze și pe buna dreptate…

După ce Akınözü, actorul care da viață personajului lui Miran, a plecat, în culise s-a produs o mare agitație, pentru că toată echipa îl aștepta să revină. Dar talentatul actor a plecat și în acea zi nu s-a mai întors pentru filmările ultimului episod din serial.

Jurnalista Birsen Altuntaș a împărtășit cu fanii serialului aceste afirmații din timpul filmărilor din Mardin pe pagina ei de twitter. Imediat după apariția acestor acuzații nefondate, o postare a lui Ebru Șahin, a atras multă atenție.

Akın Akınözü, care joacă alături de Ebru Șahin, actrița care dă viață personajului lui Reyyan, a făcut un salt important în carieră datorită serialului Hercai. Cu toate acestea, conform acuzațiilor, se spune că actorul ar fi întârziat de mai multe ori și o situație similară a avut loc și în prima zi a săptămânii când a fost filmat episodul final. – Dar nu e singurul care a întârziat pe parcursul filmărilor din Hercai.

Pe de altă parte, postarea făcută pe Instagram de talentata actriță Ebru Șahin, a fost interpretată că și ea este nemulțumită de plecarea lui Akın Akınözü. În fotografia postată de Ebru Sahin pe Instagram, se reflectă nemulțumirea frumoasei actrițe. Cuvintele ei au atras atenția când Șahin a scris în engleză „Ce mod minunat de a începe săptămâna, așteptând”. Ea a menționat că este acasă cu textul „Acasă”.

Akın Akınözü a distribuit pe social media, exact opusul acuzațiilor într-o declarație pe care a făcut-o pe contul său de socializare. În postarea sa, Akınözü a declarat:

„Din cauza unei întârzieri care nu a fost cauzată de mine, am fost vizat și mi s-au spus cuvinte care conțineau amenințări și insulte. Eu am părăsit platoul de filmare și am depus o plângere penală împotriva persoanei în cauză, din cauza comportamentului față de mine și amenințarea verbală”.

Declarația lui Akin Akinozu (MIRAN) cu privire la scandalul din Hercai!

“În ciuda numeroaselor acuzații nefondate împotriva personalității mele, am preferat să tac până astăzi pentru că am vrut să fiu amintit cu profesia pe care o iubesc foarte mult și încerc să o execut cu succes. Deși acest lucru nu s-a întâmplat, ci s-a pretins și realitățile evenimentului s-au reflectat total diferit de cele reale, am simțit că am obligația să declar din respect fata de cei care ma iubesc (fanii mei permanenți).

În etapa de pregătire, pre-etapa din 19/04/2021, în timp ce eram în caravană, am fost învinuit, amenințat și insultat de cineva din echipa de producție din cauza întârzierii care nu a fost cauzata de mine. Apoi, coordonatorul general, a continuat și a început să fie o amenințare fizică pentru mine, așa că a trebuit să părăsesc platoul și din cauza comportamentului său, m-am dus direct la Biroul Procurorului din Midyat, unde am făcut o plângere penală la Biroul Procurorului Midyat, împotriva persoanei care m-a amenințat și insultat.

Întrucât acțiunea de distribuire a rulotei nu a fost efectuată de mine, m-am plâns personal de persoana care a distribuit rulota, solicitând unitățile judiciare.

 Afirmațiile nefondate, care nu reflectă adevărul despre personalitatea mea și mai ales cei care încearcă să aibă posibilitatea de a profita de această situație, le las la discreția ta. Chiar și în aceste condiții actuale, din cauza responsabilității mele, sunt pe platou continuând să lucrez și de aceea abia acum pot oferi explicațiile necesare”.

 Cu stimă …

CinemaLands