Ebru Șahin, Reyan din Hercai va juca în serialul Destan!

Ebru Șahin, Reyan din Hercai a fost foarte impresionată de povestea serialului Destan – Epopeea!

Tabloidele din Turcia au scris că Ebru Șahin a acceptat rolul principal în serialul Destan, care va fi filmat de Bozdağ Film. Serialul, care a fost numit pentru prima oară “Akkız Destani – Epopeea fetei albe”, ulterior a fost schimbat în Destan.

Ebru Șahin, care a cunoscut faima și succesul, odată cu interpretarea personajului Reyyan din Hercai, a avut un mare salt în carieră și se spune că va apărea pe ecranele TRT 1 în sezonul următor, adică din toamnă.

Actrița a fost copleșită de oferte de a juca în mai multe seriale și a trebuit să aleagă dintre zeci de propuneri de proiecte. Decizia actriței a fost conform așteptărilor fanilor ei, deoarece Sahin a ales serialul care a impresionat-o cel mai mult.

Ebru Șahin va prelua rolul principal în serialul Destan, care este marca Bozdag Film, producătorul serialelor de succes Diriliş Ertuğrul și Kuruluş Osman.

În culise, se spune că Ebru Șahin a acceptat proiectul pentru că a fost foarte impresionată de povestea serialului, care relatează perioada de dinaintea convertirii turcilor la Islam.

Despre subiectul serialului Destan!

Subiectul serialului, care este un serial de epocă și care va fi adus la viață cu o producție mare, a influențat-o foarte mult pe Ebru Șahin.

În timp ce pregătirile pentru noul serial, care vine cu o producție puternică, continuă și filmările vor începe la sfârșitul lunii iulie.

Emir Khalilzadeh este în scaunul regizorului al serialului Destan. Scenariul poartă semnături consacrate, deoarece este scris de Ayşe Ferda Eryılmaz și Sedef Nehir Erdem care au mai scris anterior și „Sen Anlat Karadeniz – Lacrimi la Marea Neagră (2018)” și „Sefirin Kızı – Fiica Ambasadorului (2019)”.

Singurul nume care a fost confirmat cu privire la distribuția serialului este doar Ebru Șahin. Se pare că va mai dura câteva zile până ce distribuția serialului “DESTAN” va prinde contur.

Discuțiile despre actorul masculin care o va însoți pe Șahin în povestea epică, încă continuă. Unele site-uri de știri din Turcia au scris că este posibil ca fanii actriței să influențeze într-o oarecare măsură cine va fi partenerul frumoasei actrițe.

Zvonurile actuale au pus fanii pe jar, astfel postările despre serialul Destan au devenit virale și au adunat mii de comentarii, în care fanii cer ca Akin Akinozu să fie partenerul lui Sahin. Rămâne de văzut ce se va întâmplă și dacă producătorul serialului va lua în considerare acele comentarii, însă cert este că fanii îi vor din nou împreună.

În cele din urmă, DESTAN este unul dintre cele mai discutate subiecte pe rețelele de socializare pentru că fanii actriței își doresc să știe cine va fi partenerul tinerei actrițe.

Mynet.com a scris că Ebru Șahin a semnat deja contractul pentru a lua parte la proiectul gigantic al serialului Destan. Șahin, care a avut un mare salt în carieră cu personajul lui Reyyan pe care l-a jucat în serialul TV Hercai, a semnat pentru noul ei proiect și este foarte încântată de povestea epică din Destan.

De data aceasta, o vom urmări pe Ebru Șahin înterpretand un personaj puternic și foarte diferit, în noul serial istoric a marca Bozdağ, producătorul unor seriale TV puternice precum Diriliș Ertuğrul și Establishment Osman.

Destan, serialul care va duce telespectatorii într-o poveste epică din secolul al IX-lea, vor fi cuceriții iremediabil cu povestea de dragoste a unei tinere fete și a fiului unui han, este așteptat cu nerăbdare.

Conform știrilor Gazete Magazin; Filmările la serialul Destan, în care Ebru Șahin este protagonista, sunt planificate să înceapă în iulie. Însă marele semn de întrebare este: Cine va fi partenerul lui Ebru Șahin și confirmarea actorului masculin este așteptată cu nerăbdare de fanii actriței.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1424517 

Sursa info: Mynet.com

Dacă va plăcut acest articol vă rog să-i dați un like și să-l distribuiți mai departe.