Ebru Șahin (Reyyan), cea mai căutată actriță din ultimul an!

Faima actriței din Hercai, Ebru Șahin, (Reyyan), a depășit granițele tarii!

Ebru Șahin, cea mai căutată actriță din Turcia în ultimul an!

Ebru Șahin (Reyyan), cea mai căutată actriță din ultimul an! Faima actriței din Hercai, Ebru Șahin (Reyyan), a depășit granițele tarii. Toată lumea vorbește despre frumoasa actriță care interpretează rolul lui Reyyan din serialul Hercai.

Ebru Şahin s-a născut la 18 mai 1994, la Istanbul, unul dintre cele mai mari orașe din Turcia. Ebru a crescut într-o familie tradițională și religioasă și a început să i-a lecții de echitație de la vârsta de 8 ani. Dar treptat și-a dat seama că era mai interesata de actorie.

Ebru Şahin are o înălțime de 1,70 cm și o greutate de 54 kg, iar ochii lei sunt căprui, spre deosebire de majoritatea actorilor celebri din Turcia.

Domeniul de studiu al lui Şahin nu are nicio legătură cu profesia sa actuală. Frumoasa și talentata actrița deține o diplomă de licență în științe sportive (educație fizică). Deși Ebro Shahin este o tânăra atrăgătoare și o actriță novice, în ciuda vârstei sale, este la vârful faimei sale la vârsta de 26 de ani.

Ebru Şahin a fost antrenoare-sportivă în timpul universității și a predat individual. În afara de asta, a lucrat pentru un ziar sportiv. Ebru a fost selectata ca asistent al unui sportiv important în momentul carierei sale atletice, care a fost începutul unei cariere importante pentru o femeie din industria sportului.

Potrivit lui Ebru Şahin, muzica și teatrul nu erau ca sporturile din viața sa, dar ulterior au intrat în viața sa și au făcut-o cu adevarat fericita.

Cariera frumoasei Ebru Şahin nu înseamnă doar actorie. Ea a devenit model pentru mai multe mărci de produse cosmetice, inclusiv Pantene și toate astea, datorită fizicului ei excelent și a feței sale atractive. De câțiva ani promovează șampoanele și alte produse ale mărcii Pantene cu părul ei castaniu și voluminos și apare pe panouri publicitare și suporturi vizuale.

Ebru Șahin, frumoasa și talentata actriță din Hercai, a devenit cea mai căutată actriță din Turcia în ultimul an, la nivel mondial, potrivit datelor din Google Trends.

Fără dar și poate, talentata actriță ne-a cucerit iremediabil cu personajul lui Reyyan. Rolul personajului Reyyan a fost interpretat cu atâta măiestrie, alături de alesul inimii ei Miran, interpretat de chipeșul actor Akin Akinozu.

Conform știrilor publicate de Snob Magazine și a datelor din Google Trends, cuvintele Reyyan – Ebru Șahin – Hercai, au fost căutate în decursul ultimului an, în peste 60 de țări din întreaga lume. Sute de mii de utilizatori din Bulgaria, Siria, Argentina, Mexic, Algeria și Canada au căutat pe Google de nenumarate ori numele frumoasei actrițe Ebru Șahin,.

Textul de mai jos, preluat dintr-un interviu:

“Primești premii. Proiectele tale sunt foarte urmărite. Apari în reclame, pe coperțile revistelor. Ți-ai imaginat că vei ajunge atât de departe?”

Urmează răspunsul la întrebarea adresată actriței, dacă a visat vreodată să devină atât de “faimoasă”:

~ “NU POT SPUNE C-AM VISAT” ~

Oamenii visează mereu și eu visam să devin actriță de când era mică. Dar nu pot spune că am visat la dragostea mea actuală și la realizările mele spirituale, deoarece sunt prea stăpână pe m cine mine, chiar dacă uneori este foarte provocator”.

a spus Ebru Șahin

Ebru Şahin este într-o relație cu jucătorul de baschet Cedi Osman. În urma cu trei ani, în 2018, s-au răspândit zvonuri ca frumoasa actrița ar avea o relație cu Tolga Sarıtaş. Dar Ebru a negat aceste zvonuri. Se pare că relația lor nu a ajuns nicăieri și s-au separat.

Sursa Info: Snob Magazine – https://www.snobmagazin.com | Google Trends

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1411306 – Toate drepturile rezervate