Ebru Șahin din Hercai a moștenit frumusețea de la mama ei!

Ebru Șahin (Reyyan) și mama ei

Ebru Șahin (Reyyan) din Hercai a moștenit frumusețea de la mama ei!

Ebru Șahin, care strălucește cu personajul ei Reyyan, în Hercai, și-a surprins fanii, de curând, cu o altă postare în care apare alături de mama ei. Iar asemănarea dintre cele două este incredibilă. Ebru Șahin (Reyyan) a moștenit frumusețea de la mama ei!

Ebru Șahin (Reyyan) din Hercai a moștenit frumusețea de la mama ei!

Frumoasa actriță atrage atenția prin atitudinea și frumusețea ei naturală, precum și prin inteligenta și interpretările ei actoricești menite să confere serialului Hercai “valoare”.

Iată cum arată femeia de la care Ebru Șahin a moștenit trăsăturile și look-ul fresh!

Ebru Șahin (Reyyan) din Hercai, a apărut împreună cu mama ei, într-o fotografie de familie, alături de unchiul și bunica ei.

Serialul de succes cu Akın Akınözü și Ebru Șahin a devenit un fenomen în scurt timp și a adus faima tinerilor actori. Ebru Șahin este una dintre cele mai curioase nume din social media. Apărând în fața publicului pe ecranele Kanal D, Hercai s-a devenit, fără îndoială, liderul incontestabil în serile de difuzare.

Fanii frumoasei actrița în vârstă de 26 de ani, au fost surprinși când i-au văzut fotografia cu familia ei. În fotografia cu mama ei, Ebru Șahin a dezvăluit că a moștenit frumusețea de la mama ei.

Ebru Sahin s-a născut la 18 mai 1994 la Istanbul, Turcia. Șahin, care sa fost interesată de sport de la vârsta de 8 ani, și-a dat seama că are o mare pasiune și pentru actorie. Frumoasa actriță are o înălțime de 1,70 cm și o greutate de 54 kg, iar ochii lei sunt căprui, spre deosebire de majoritatea actorilor celebri din Turcia.

În prezent are aproximativ 3,3 milioane de adepți și 290 de pagini. Ebru Şahin a distribuit peste 400 de postări pe pagina ei, dintre care majoritatea sunt fotografii personale și imagini ale activității sale profesionale.Sursa foto/info: https://en.wikipedia.org/wiki/Ebru_Sahin | https://www.youtube.com | www.instagram.com