Ebru Şahin, mărturisire surprinzătoare despre Akın Akınözü!

Ebru Şahin și Akın Akınözü
Credit Foto: www.internethaber.com

Ebru Şahin (Reyyan), mărturisire surprinzătoare despre partenerul ei, Akın Akınözü!

SECRETE DEZVĂLUITE: Ebru Şahin (Reyyan), a făcut o mărturisire surprinzătoare despre partenerul ei, Akın Akınözü!

Ebru Şahin (Reyyan), a făcut o confesiune-bombă despre chipeșul Akin Akinozu (Miran)!

Ebru Şahin, steaua strălucitoare din serialul fenomen Hercai, care este urmărit cu un mare interes de toți iubitorii de seriale turcești, a tras atenția cu mărturisirile ei despre chipeșul actor Akın Akınözü.

Frumoasa și talentata actriță a câștigat o imensă bază de fani din toate colțurile lumii datorită performanței ei de Oscar, cu care interpretează personajul frumoasei și inocentei Reyyan Sadoglu.

Fanii frumoasei actrițe își doresc foarte mult să afle secretul din spatele chimie dintre Ebru Şahin și Akin Akinozu. Dar și a relației de cuplu dintre Reyyan și Miran.

Iată ce a declarat chipeșul Akin Akinozu (Miran):

Miran a declarat cu zâmbetul pe buze că nu știe nu secret anume și nici nu crede că este vreo formula secretă pentru atracția reciprocă. El a preferat să spună că:

“Este doar o coincidență frumoasă și plăcută”.

Akın Akınözü

Chipeșul actor a mai spus că el crede că, chimia naturală dintre ei, este de asemenea, un motiv pentru care serialul Hercai a avut un succes răsunător.

Ebru Şahin a declarat că într-adevăr serialul Hercai are o audiență surprinzătoare. Dar nici ea nu crede că exista o formulă secretă în spatele chimiei dintre ea și partenerul ei din serial.

Din acest motiv, nimeni nu a trecut cu vederea armonia și chimia frumoasei actrițe cu Akın Akınözü. Comentariile scrise de fanii celor doi actori pe rețele de socializare, cerându-le să fie îndrăgostiți și în viața reală, au atras imediat și atenția presei.

Ebru Șahin a declarat că se confruntă cu presiuni din partea fanilor ei. Si chiar dacă nu le poate îndeplini “marea dorință”. – a spus că este foarte fericită de acest interes pentru dragoste. Frumoasa actriță, a mărturisit sincer și fără rețineri, că din când în când, se mai confrunta cu presiunea fanilor ei de „a fi iubiți și în viața reală”.

Ebru Șahin a mai explicat că știe că se potrivește cu Akın Akınözü. Deoarece amândoi au primit multe mesaje cu privire la chimia dintre ei.

Iată ce a declarat frumoasa actriță Ebru Şahin (Reyyan) despre chipeșul Akin Akinozu:

„Primesc o mulțime de mesaje, că mă potrivesc foarte bine cu partenerul meu din serial. Suntem într-un serial de televiziune și interpretăm un personaj.”

„Ne place că suntem compatibili, iar acest lucru asigură succesul serialului în care jucăm. În afară de asta, exagerarea poate fi o provocare pentru ambele părți. S-ar putea să fie mult mai dulce să se respecte intimitatea oamenilor.”

Ebru Şahin

Părerea mea cu privire la cei doi actori, este următoarea:

Dacă tot am început un subiect despre aceste zvonuri, vreau să vă spun și părerea mea cu privire Ebru Şahin și Akin Akinozu. Dar mai întâi de toate, vreau să menționez ca aceasta este strict părerea mea.

Acestea fiind spuse, aș dori să clarific într-o oarecare măsură, zvonurile cu privire că cei doi actori ar avea o relație de iubire și în afara platourilor de filmare. Dacă ați urmărit cu atenție cele scrise mai sus, se subînțelege că cei doi actori, nu neagă o posibilă relație. Dar nici nu confirmă că își doresc să formeze un cuplu și în viața reală.

Tot respectul pentru asemenea oameni! Tocmai de aceea, este de apreciat faptul că cei doi actori, respectă cu strictețe o relație de cuplu. Eu consider că este de apreciat și faptul că ambii actori, mențin o oarecare barieră, între viața profesională și cea personală.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1405251

 • Infidelul Episodul 59 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după ce l-a înjunghiat pe Volkan, în timp ce acesta se lupta între viață și moarte. Volkan îi spune lui Derin că vrea să divorțeze și Gönul îl privește triumfător în … Read more
 • Infidelul Episodul 48 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită că fiul ei, a mințit-o când l-a acuzat pe Aras că l-a bătut. Asya și Aras anunță că se căsătoresc și Volkan fierbe de gelozie! Infidelul episodul 48 rezumat … Read more
 • Infidelul Episodul 22 Rezumat
  Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar ! Ali vrea ca părinții lui să se împace și să se formeze din nou o familie! Infidelul episodul 22 rezumat Infidelul Episodul 2: Gönul, a reușit să facă să … Read more
 • Totul pentru familia mea episodul 13 rezumat
  Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 13? Bine ați venit la un nou episod din serialul Totul pentru familia mea! Sper că ați avut parte de o zi frumoasă și dacă a fost o zi grea, ne dorim ca în momentele ce urmează să aveți parte de relaxare și momente de liniște. … Read more
 • Totul pentru familia mea episodul 12 rezumat
  Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 12? În acest episod, Suzan îl reneagă pe Ömer și plănuiește să se răzbune pe Akif pentru că a umilit-o în public, divulgându-i secretul. Ea plănuiește un plan de răzbunare împotriva lui Akif, luându-l de partea ei pe Erhan. De asemenea, una dintre intrigile preferate ale … Read more