Ebru Şahin si Akın Akınözü au facut istorie cu serialul HERCAI

Hercai cu Reyyan și Miran

Ebru Şahin şi Akın Akınözü au început filmările la un alt serial, dar fanii lor încă mai vorbesc despre Reyyan și Miran din Hercai!

Ebru Şahin şi Akın Akınözü: Datorită serialului fenomen HERCAI, care a durat 3 sezoane, atât Ebru Şahin, cât și Akın Akınözü au cunoscut o mare popularitate. Ambii actori și-au câștigat o bază mare de fani în multe țări ale lumii.

În prezent, protagoniștii din HERCAI, joacă în seriale diferite. Ebru Şahin interpretează rolul războinicei Akkız, în serialul epic Destann/Epopeea. Pe de altă parte, Akın Akınözü, interpretează personajul lui Cemal, în serialul „Jocul destinului”, alături de Öykü Karayel. Ambii actori au primit mari aprecieri pentru noile lor roluri, iar ratingurile proiectelor sunt, de asemenea, bune…

Cu toate acestea, fanii serialului Hercai, încă mai tânjesc după vremurile, în care cei doi formau un cuplu pe platourile de filmare. Reyyan și Miran au făcut istorie cu serialul Hercai și fanii lor au creat pe Twitter eticheta ReyMir, unde au fost distribuite mii de tweet-uri.

Fanii serialului au lăsat comentarii, afirmând că le-a fost foarte dor de personajele lui Reyhan și Miran. Deși Hercai, a ajuns la final anul trecut, reamintirea producției unui public atât de mare arată și cât de mare a avut impact povestea de iubire dintre Reyyan și Miran.

Unii dintre fanii actorilor, au scris în mesajele lor: „Dacă întreaga lume ar întreba: „Ce este dorul?” Doar fandom #Reymir, ar putea răspunde la această întrebare.”

Reymir

Fanii serialului Hercai, încă mai afirmă în mesajele lor de dor, că trăiesc cu adevărat “magia iubirii”, revizionând serialul. Mesajele lor de dor, le susțin atât cu fotografii, cât și cu scurte videoclipuri. Cu mii de tweet-uri distribuite într-un timp scurt, eticheta “ReyMir”, este unul dintre cele mai discutate subiecte.

În timp ce Akın Akınözü și Ebru Şahin, vedetele îndrăgite ale serialului Hercai, sunt admirați pentru actoria de succes, ei sunt urmăriți îndeaproape și pentru viața lor privată.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1466701 
  • Totul pentru familia mea episodul 11 rezumat
    Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 11? Decizia dificilă a lui Kadir…. Totul pentru familia mea episodul 11 Ömer este arestat de poliție și este dus la sediu. Toată familia este îngrijorată că tânărul va ajunge la închisoare. Soții Eren sunt conștienți de gravitatea problemei, văzând că Ömer, a luat-o pe o…
  • Totul pentru familia mea Episodul 10 Rezumat
    Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 10? Totul pentru familia mea Episodul 10: Frații Eren, au decis să rămână la Istanbul spre surprinderea tuturor. Orhan a realizat că ceea ce părea imposibil, a devenit posibil și se bucură că nepoții săi rămân acolo. Cea mai dură confruntare dintre Ömer și Kadir: „Plec…
  • Totul pentru familia mea Episodul 9 Rezumat
    Ce se întâmplă în Totul pentru familia mea episodul 9? Totul pentru familia mea Episodul 9: La spital, familia lui Orhan află că bărbatul este în stare critică și această veste tristă, o scoate din minți pe Sengül, care își varsă amarul pe bieții copii, pe care îi consideră vinovați de cele întâmplate cu soțul…