Ebru Şahin si Akın Akınözü au facut istorie cu serialul HERCAI

Hercai cu Reyyan și Miran

Ebru Şahin şi Akın Akınözü au început filmările la un alt serial, dar fanii lor încă mai vorbesc despre Reyyan și Miran din Hercai!

Ebru Şahin şi Akın Akınözü: Datorită serialului fenomen HERCAI, care a durat 3 sezoane, atât Ebru Şahin, cât și Akın Akınözü au cunoscut o mare popularitate. Ambii actori și-au câștigat o bază mare de fani în multe țări ale lumii.

În prezent, protagoniștii din HERCAI, joacă în seriale diferite. Ebru Şahin interpretează rolul războinicei Akkız, în serialul epic Destann/Epopeea. Pe de altă parte, Akın Akınözü, interpretează personajul lui Cemal, în serialul „Jocul destinului”, alături de Öykü Karayel. Ambii actori au primit mari aprecieri pentru noile lor roluri, iar ratingurile proiectelor sunt, de asemenea, bune…

Cu toate acestea, fanii serialului Hercai, încă mai tânjesc după vremurile, în care cei doi formau un cuplu pe platourile de filmare. Reyyan și Miran au făcut istorie cu serialul Hercai și fanii lor au creat pe Twitter eticheta ReyMir, unde au fost distribuite mii de tweet-uri.

Fanii serialului au lăsat comentarii, afirmând că le-a fost foarte dor de personajele lui Reyhan și Miran. Deși Hercai, a ajuns la final anul trecut, reamintirea producției unui public atât de mare arată și cât de mare a avut impact povestea de iubire dintre Reyyan și Miran.

Unii dintre fanii actorilor, au scris în mesajele lor: „Dacă întreaga lume ar întreba: „Ce este dorul?” Doar fandom #Reymir, ar putea răspunde la această întrebare.”

Reymir

Fanii serialului Hercai, încă mai afirmă în mesajele lor de dor, că trăiesc cu adevărat “magia iubirii”, revizionând serialul. Mesajele lor de dor, le susțin atât cu fotografii, cât și cu scurte videoclipuri. Cu mii de tweet-uri distribuite într-un timp scurt, eticheta “ReyMir”, este unul dintre cele mai discutate subiecte.

În timp ce Akın Akınözü și Ebru Şahin, vedetele îndrăgite ale serialului Hercai, sunt admirați pentru actoria de succes, ei sunt urmăriți îndeaproape și pentru viața lor privată.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1466701 
  • Infidelul Episodul 59 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 59? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Derin este dusa la secția de poliție după ce l-a înjunghiat pe Volkan, în timp ce acesta se lupta între viață și moarte. Volkan îi spune lui Derin că vrea să divorțeze și Gönul îl privește triumfător în … Read more
  • Infidelul Episodul 48 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 48? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Asya descoperă minciuna lui Ali și este foarte dezamăgită că fiul ei, a mințit-o când l-a acuzat pe Aras că l-a bătut. Asya și Aras anunță că se căsătoresc și Volkan fierbe de gelozie! Infidelul episodul 48 rezumat … Read more
  • Infidelul Episodul 22 Rezumat
    Ce se întâmplă în infidelul episodul 22? Iată două dintre cele mai importante evenimente care marchează episodul: Melih, fratele lui Gönul, se îndrăgostește de Bahar ! Ali vrea ca părinții lui să se împace și să se formeze din nou o familie! Infidelul episodul 22 rezumat Infidelul Episodul 2: Gönul, a reușit să facă să … Read more