Ebru Șahin și Akın Akınözü și-au luat rămas bun de la fani

akin akinozu si ebru sahin din Hercai

Mesajele de ramas bun ale protagoniștilor din Hercai – Akin Akinozu și Ebru Sahin

Ebru Șahin și Akın Akınözü, protagoniștii serialului Hercai, și-au luat rămas bun de la fanii lor printr-un mesaj postat pe conturile lor de Instagram. Mesajele de rămas bun ale lui Akın Akınözü și Ebru Șahin, au atras o mare atenție din partea fanilor lor.

Ceea ce a mai atras atenția, este faptul că actorul nu a mulțumit echipei, companiei de producție și nici nu și-a trecut numele în articolul său de rămas bun!

Chipeșul actor Akın Akınözü, a scris un articol care se adresează doar lui Miran, personajul pe care îl interpretează în Hercai! Cel mai probabil, această situație a fost cauzată de dezacordul cu compania de producție din timpul filmării episodului final al serialului.

Mesajul emoțional de adio de la Ebru Sahin, Reyyan din Hercai!

Iată mesajul emoționant al lui Reyyan, Ebru Sahin din Hercai:

Frumoasa actriță și talentata Ebru Șahin, în vârstă de 26 de ani, a scris un mesaj sub fotografia pe care a distribuit-o pe Instagram pentru a-și lua rămas bun de la personajul din serial, actrița a spus:

“REYYAN, tu m-ai crescut și mi-ai dat limite”!

Ebru Sahin

Noi am trecut prin geografii care au un climat lacrimos, cu izvoare maronii si galbene, oamenii sunt precum dealurile, totul pare un paradis.

Urechile noastre au gazduit povesti vechi de sute de ani, care s-au transformat in durere, ne-au strapuns inimile si au plantat dragoste in inimile noastre. Noi le-am impartasit povestile de viata, pe care uneori le-am citit si alteori le-am ascultat, dar stiam ca sunt reale. Noi am vazut ca, fiind amabil esti mai puternic, decat cei lipsiti de mila, apa este mai puternica decat stanca, dragostea este mai puternica decat tirania”.

Reyyan a mea; tu m-ai crescut si mi-ai dat limite, iar eu ti-am dat aripi, astfel incat sa poti trece granitele… Tu mi-ai dat rabdare sa tac la faptele rele si sa las totul in voia timpului; Eu ti-am dat tonul vocii sa cauti dreptate. Acum nu te afli in castelul care apartine uriasului rau, in care ai fost inchisa; esti in propriul tau palat de poveste. Iti incredintez copiii pe care ii vei invata ce insemana dragostea si eu voi pleca. La fel ca inainte, cum ti-am incredintat femeia careia tu i-ai dat curaj …

Eu sunt primavara florilor tale, care asteapta sa infloreasca, te aduc impreuna cu apa vietii si apoi plec. In locul in care a inceput totul, asezata pe aceste trepte pentru ultima oara, cu tristetea din trecut, dar plec cu liniste sufleteasca.

Si voua; tuturor sustinatorilor nostri si echipei mele dragi, care ne-au sprijinit de la inceput, va doresc tuturor frumusete pe tot parcursul vietii si cai pentru a gasi iubirea. Multumesc tuturor celor care ma aud si ma inteleg … Fata ta libera care calareste un cal pe campii. – asa a incheiat frumoasa actrita.

Mii de aprecieri și comentarii ale multor nume celebre au ajuns la împărtășirea emoțională a lui Ebru Șahin.

Mesajul emoțional de adio de la Akın Akınözü, Miran din Hercai!

Iată mesajul emoționant al lui Miran, Akin Akinozu din Hercai:

“Poate că lupta noastră a fost foarte dificilă, dar a meritat totul”!

Akin Akinozu

Dragă Miran,

Îți mulțumesc pentru această călătorie de maturizare în țara magică a Mesopotamiei, unde m-ai adus împreună cu tine așa cum am încercat sa te înțeleg.

În acest fel, mi-ai arătat ca a iubi este cea mai mare putere și a fi iubit este extrem de valoros. Dar, mai important, m-ai învățat că nu aș putea fi niciodată un „bărbat” fără să-mi pese de cei dragi.

Făcându-mă să mă simt ca am o familie după care tremur și plâng de fiecare dată când mă gândesc la absența ei, m-ai făcut să înțeleg valoarea familiei mele chiar mai bine. Și, desigur, sa cred în minuni …

Tu stii ca, datorită ție, mi-am dat seama că am de fapt multe motive pentru a fi recunoscător.

În lumina tuturor acestor lucruri, înțeleg că tu ai fost un pământ negru, și eu am fost o sămânță care a rodit din tine și m-am întrebat cum sa infloresc. De fapt, noi aveam nevoie unul de celălalt. Pentru că tu cautai rădăcini care să umple golul din tine, iar eu căutam un loc unde aș putea descoperi rădăcinile pe care le purtam în interior și sa le eliberez sa crească …

Mulțumesc lui Allah că am putut să dăm viață unui “Hercai”, o floare de violeta iarna. Acum am ajuns la capătul acestui drum, unde așezăm pietrele cu răbdare, dăruire, muncă și sacrificiu, fără să renunțam. Dar amândoi știm ca este doar un nou început al florilor care vor inflori la oameni ale căror inimi noi le atingem de fapt, ceea ce pare a fi sfârșitul drumului. Și vei găsi fericirea pe care o cauți în grădina ta plină cu flori noi, care pare imposibil sa inflorească, dar a reușit sa inflorească inspirata de povestea noastră și unde o vei găsi, vei fi liber/a… Poate că lupta noastră a fost foarte dificilă, dar totul a meritat. 😉 Cu dragoste și respect …

Ebru: „Urechile noastre au gazduit povesti vechi de sute de ani, care s-au transformat in durere, ne-au strapuns inimile si au plantat dragoste in inimile noastre. Urechile noastre au găzduit sute de ani de povești care ne-au străpuns inimile și a”.
Akın: „Tu ai fost un pământ negru și eu am fost o sămânță care a rodit din tine și m-am întrebat cum să înfloresc”.

Actorii noștri talentați din Hercai sunt și poeți!

Banu a declarat înainte într-un interviu că dacă nu erau Akin Akinozu și Ebru Sahin, serialul Hercai nu ar fi avut așa un succes și le este recunoscătoare. Dar la finalul serialului nu i-a rămas la fel de recunoscătoare și actorului…

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1412770

Sursa foto/info: https://www.instagram.com | rebrusahin | akinakinozu