Ebru Șahin și Cedi Osman nu au încă planuri de căsătorie!

Ebru Șahin și Cedi Osman nu au încă planuri de căsătorie

Răspunsul lui Ebru Șahin la întrebările despre căsătorie!

Home » Seriale Turcesti » Ebru Șahin și Cedi Osman nu au încă planuri de căsătorie!

Ebru Șahin și iubitul ei, au fost prinși în traficul din Etiler. Baschetbalistul Osman și actrița Șahin (Reyyan din Hercai), care sunt într-o relație de aproximativ un an, au vorbit cu reporterii despre zvonurile cu privire la căsătorie.

Relația dintre Ebru Șahin și baschetbalistul Cedi Osman continuă la viteză maximă!

Duo-ul, care și-a încheiat vacanța de vară, Șahin și Osman au fost surprinși ieri în Etiler, în timp ce erau în mașină. Șahin și Osman, care au manifestat atitudini timide, au fost întrebați despre zvonurile despre căsătorie.

Iată declarațiile frumoasei actrițe …

Șahin a răspuns la zvonurile cu privire la o posibilă căsătorie cu baschetbalistul Cedi Osman.
Ebru Șahin le-a spus reporterilor: „Relația noastră merge bine. Am cunoscut familia lui Cedi. Cu toate acestea, căsătoria nu este pe agenda noastră.”

Iată primul interviu complet și detaliat!

Reporterul i-a salutat și le-a spus:
Bună, ce mai faceți, putem vorbi puțin?
Ebru Sahin i-a răspuns:
Bună, bine mulțumesc! Tu?
Reporterul pare tare entuziasmat că în sfârșit a reușit să o întâlnească pe actriță și spune: S-au terminat vacanțele și în sfârșit te vedem aici la Istanbul … Ce mai faci? Ce faceți acum?
Răspunsul frumoasei actriței este următorul:
Sunt bine! Eeee … Noi am avut unele lucruri de făcut …
Reporterul de adresează o alta întrebare:
Au existat zvonuri despre căsătorie și că familiile voastre s-au întâlnit și
ele … Este adevărat?
Sahin a spus: Eu m-am întâlnit cu familia lui Cedi de mult timp, nu există așa ceva …
Reporterul vrea să afle dacă actriță a fost cerută în căsătorie. Și o întreabă: Ai avut o propunere?
Sahin se rușinează și râde, nu …
Reporterul simte timiditatea actriței și îi spune: Nu vreau să te fac să te simți jenată. După care le adresează și alte întrebări: Cum vă merge relația? Totul este bine?

Răspunsul: Relația noastră merge foarte bine. Mulțumim! Reporterul a observat că lumina semaforului s-a schimbat și îi atenționează că traficul s-a deschis. Traficul s-a deschis acum, nu vreau să te rețin mai mult …
Ebru Sahin: Ok mulțumesc, mult succes la locul de muncă!

Al doilea interviu cu Ebru Șahin și Cedi Osman! Actrița nu a primit încă o cerere în căsătorie de la iubitul ei!

Cuplul nu a reușit să treacă nevăzuți de ochii presei și cei doi au răspuns la întrebările jurnaliștilor. Ebru Șahin, actrița care a interpretat personajul lui Reyyan, în serialul turcesc Hercai, își continuă relația cu celebrul baschetbalist Cedi. Recent s-a scris în presa din Turcia că celebrul jucător de baschet Osman și-a prezentat iubita mamei sale, Binela Osman, și tatălui său, Sermet Osman. Iar această întâlnire a fost interpretată ca fiind primul pas al celebrului cuplu în drumul spre căsătorie.

Răspunsul actriței la întrebarea despre o eventuală cerere în căsătoriei a fost: „Nu am primit încă o cerere în căsătorie”.

Ebru Șahin

„AM UN NOU PROIECT” – Serialul DESTAN – EPOPEEA

Cuplul, care a fost surprins la Istanbul, a răspuns împreună la întrebările jurnaliștilor. Cei doi îndrăgostiți au spus că s-au distrat bine împreună în vacanță. Ebru Șahin a spus: “Am avut o vacanță plăcută, acum am “un nou proiect” și Cedi se pregătește pentru olimpiade.”

„FĂRĂ CERERE – FAMILIILE NOASTRE SE VĂD DE MULT TIMP”

Cel mai probabil, actriță s-a referit la întâlnirea familiilor din zilele trecute, despre care am s-a scris multe și Ebru Șahin a spus: „Familiile noastre nu s-au întâlnit doar acum, ne vedem de multă vreme”.

Reporterul a întrebat-o dacă “Căsătoria este aproape” și frumoasa actriță a spus că “Nu a primit nici o cerere în căsătorie și că deocamdată nu au o astfel de intenție”, făcând referire la relația cu iubitul ei Cedi Osman.

NOI AVEM ACELEAȘI GUSTURI

Frumoasa actrița Ebru Șahin a mai făcut recent niște declarații sincere cu privire la relația ei cu Cedi Osman. Șahin a spus:

„Încă din copilăria noastră, Cedi și cu mine am realizat că am acționat întotdeauna cu același instinct. Iar pe măsură ce am crescut în medii diferite și înțelegerile încrederii sunt diferite. Locurile în care noi ne trăim viața sunt diferite, dar gustul este același. Tu știi, că poți gestiona totul, fără a fi nevoie să vorbești cu cineva, o astfel de legătură există între noi.”

Ebru Șahin

„În fiecare zi descoperim ceva nou unul în celălalt”, a spus Șahin!

„Obișnuiam să cred că relațiile diferențiază oamenii, dar acum cred că noi ne învățăm unul pe altul că poate exista un angajament din inimă, bazat pe încredere, departe de orice strategie, fără a ne sacrifica libertatea și caracterul”.

EBRU ȘAHIN

Șahin, care a urmărit din tribune meciul echipei naționale de baschet a Turciei împotriva Rusiei, a vorbit cu reporterii și despre aceasta experiență plăcută. Frumoasa actriță a fost îmbrăcată cu tricoul iubitului ei, Cedi Osman. Iar la finalul meciului, Șahin a împărtășit pe Instagram fotografia cu Gülden Osman.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1425971

Sursa foto/info: https://www.tv100.com | https://www.fanatik.com | https://www.haberturk.com | https://www.instagram.com/rebrusahin