Ebru Şahin și Cedi Osman s-au căsătorit civil!

Ebru Şahin și Cedi Osman s-au căsătorit!

O cununie civilă care evidențiază o poveste desprinsă din basme!

Ebru Şahin și Cedi Osman și-au unit destinele într-o zonă cu un peisaj mirific, în apropierea unui lac. Ceremonia, decorul de vis și ținuta elegantă a frumoasei actrițe, a transformat totul într-o poveste parcă desprinsă din basme.

Casă de piatră și multă fericire, mirilor noștri, Ebru și Cedi!

Cinemalands

Ebru Șahin, REYYAN din Hercai s-a căsătorit cu jucătorul de baschet, Cedi Osman. Cununia civilă a avut loc la Ohrida în Macedonia, orașul istoric al Macedoniei de Nord, unde s-a născut baschetbalistul. Nunta va avea loc, în ziua de 7 iulie, la Çeşme- Fly-Inn Beach Club, acolo unde a început povestea lor de dragoste.

Ebru Şahin, care interpretează rolul lui Akkız din serialului Destan, are o relație amoroasă cu baschetbalistul de aproximativ trei ani. Recent, în goana nunții, vestea așteptată a venit de la celebrul cuplu.

Ebru Şahin și Cedi Osman: În timp ce ceremonia de nuntă s-a ținut pe o barcă pe malul lacului, cuplul s-a distrat acompaniat de muzică macedoneană alături de invitați, prieteni și familiile lor.

Frumoasa actriță Ebru Şahin s-a logodit cu Cedi Osman, care joacă la Cleveland Cavaliers în echipele NBA, de care este îndrăgostită de aproximativ 3 ani, cu o ceremonie desfăşurată între familie în luna mai….

„ȘTIAM DIN ZIUA ÎN CARE AM VĂZUT-O”

Cedi Osman, a vorbit despre dragostea lui pentru Ebru Şahin, într-un interviu pe care l-a acordat anterior. El a dezvăluit ce a simțit în legătură cu cererea să în căsătorie cu următoarele cuvinte:

Cel mai frumos lucru din viața mea! Eram foarte entuziasmat și foarte stresat. Ea este cu adevărat specială și unică pentru mine. Am știut asta din ziua în care am văzut-o. Am inelul încă de anul trecut și mi-am făcut curaj și i l-am oferit. Cel mai bun eveniment din viața mea.

– a spus Cedi Osman

„AVEM UN ANGAJAMENT DIN INIMĂ”

„Noi descoperim ceva nou unul în celălalt în fiecare zi. Credeam că relațiile îi diferențiază pe oameni, dar acum cred că ne învățăm unii pe alții că poate exista un angajament din inimă și încredere, ceea ce este departe de orice strategie, fără a ne sacrifica libertatea și caracterul”.

– a spus Şahin

Au apărut și fotografiile artistice cu frumosul cuplu, Ebru Şahin și Cedi Osman!

Ebru Şahin şi Cedi Osman, care se pregătesc să aibă nunta la Çeşme pe 7 iulie, s-au căsătorit civil sâmbătă seara la Lacul Ohrid din Macedonia. Primele imagini de la nunta cuplului au fost distribuite pe rețelele de socializare de cei doi șoți. Şahin, care a atras atenția cu rochia și stilul ei de mireasă diferit, si-a fascinat fanii cu frumusețea ei.

Iată primele poze de la nunta lui Cedi Osman și Ebru Şahin…

Birsen Altuntaș, a relatat că Ebru Șahin a purtat o ținută creată de Amor Garibovic, iar Cedi Osman a îmbrăcat un costum Ralph Lauren. Abdullah Bulut, impresarul actriței și Okan Can Yantır le-au fost martori la cununie.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1497770

Sursa foto/info: https://www.birsenaltuntas.com | https://www.instagram.com/rebrusahin