Ebru Șahin și Cedi Osman s-au întors din vacanță

Ebru Șahin și Cedi Osman încep pregătirile pentru căsătorie

Ebru Șahin și Cedi Osman s-au întors din Maldive! Încep pregătirile pentru căsătorie?

Home » Seriale Turcesti » Ebru Șahin și Cedi Osman s-au întors din vacanță

Ebru Șahin și Cedi Osman, care și-au încheiat vacanța în Maldive! Cei doi au postat la povestea lor pe Instagram, un filmulet prin care au vrut să împărtășească cu fanii, faptul că se întorc din vacanță. Sahin nu ezită să arate cât se simte de fericită alături de iubitul ei, mișcând din umăr pe ritmul muzicii.

Presa din Turcia scrie că cei doi îndrăgostiți au accelerat decizia de căsătorie după ce familiile lor s-au întâlnit și au început pregătirile pentru logodnă și ca sunt în căutarea unui loc de vis pentru nunta lor, dar actrița a infirmat aceste zvonuri.

Presa din Turcia a scris că Ebru Șahin și Cedi Osman, care își să stea la masa nunții vara viitoare în Çeșme, locul în care a început dragostea lor, au început deja să caute locația perfectă pentru o nuntă de vis. Cuplul, care visează să aibă o nuntă la țară, va purta inele de logodnă în lunile următoare.

Ebru Șahin vrea să arate că trăiește cele mai fericite zile din viața ei și că este o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal

Tânăra actriță, care a câștigat inima publicului cu portretizarea frumoasei Reyyan, în serialul Hercai, care a fost difuzat pe ATV în Turcia și a ajuns la final cu puțin timp în urmă, continuă să ne surprindă într-un mod plăcut.

Actrița, Ebru Sahin, în vârstă de 27 de ani a apărut în seriale precum Mireasa din Istanbul și Prețul Fericirii, însă nu a reușit să se facă remarcată cu ușurință. Adevăratul succes l-a cunoscut în 2019, cu serialul Hercai, care a fost difuzat pe ATV timp de trei sezoane si a fost premiată pentru “Cea mai bună actriță”. Actrița, care a jucat alături de chipeșul Akın Akınözü, a stabilit un tron în inimile telespectatorilor.

Serialul și-a luat rămas bun de pe micile ecrane cu cel de-al 69-lea episod, difuzat pe 25 aprilie. Imediat după sfârșitul serialului Hercai, Ebru Șahin a plecat într-o vacanță în Maldive, alături de baschetbalistul Cedi Osman, care joacă în NBA. Ebru Sahin, care atrage mereu atenția fanilor, și-a sărbătorit ziua de naștere, alături de iubitul ei. Iar după vacanță, au apărut zvonuri că Sahin și Osman au decis să se căsătorească. Dar rămâne de văzut dacă cei doi vor confirma aceste știri.

În plus, zvonurile sugerează că Ebru are în vedere să nu accepte niciun proiect nou pentru moment, pentru a petrece ceva timp în Statele Unite alături de iubitul ei. Actrița va reveni pe micile ecrane din această toamnă, cu un nou proiect despre care se speculează că va fi unul de succes. Se pare că de data aceasta, actrița va primi rolul la care a visat și se zvonește că va interpreta rolul unei femei puternice, însă rămâne de văzut dacă aceste zvonuri se vor confirma și vor deveni oficiale.

Când se va căsătorii Ebru Sahin, Reyyan din Hercai?

Conform știrilor din Turcia, Ebru Șahin și Cedi Osman se vor logodi pe 25 iunie și vor face nunta doar în septembrie 2022, însă actrița a infirmat aceste zvonuri.

Șahin continuă să experimenteze fericirea la cote maxime! Deoarece au apărut deja informații că tânăra actriță continuă să negocieze pentru producții noi.

Potrivit știrilor de pe TV100, Ebru Șahin va colabora de această dată cu producții de buget mult mai mare. Ebru Șahin, care și-a accelerat pașii carierei sale, odată cu succesul din Hercai, în mod evident foarte curând o vom vedea în producții mult mai mari si deja s-a confirmat ca actrița va juca în serialul istoric DESTAN.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1419460