Ebru Șahin și Cedi Osman se căsătoresc!

Ebru Șahin și Cedi Osman se căsătoresc!
View Gallery 3 Photos
Ebru Șahin și Cedi Osman se căsătoresc!
Ebru Șahin-Cedi Osman
Ebru Șahin si Cedi Osman
Home » Stiri Seriale/Filme TV » Ebru Șahin și Cedi Osman se căsătoresc!

Cedi Osman și frumoasa actriță Ebru Șahin se căsătoresc!

Ebru Șahin se căsătorește: „Reyyan” din serialul Hercai, care a fost difuzat pe Kanal D și a ajuns la final de curând, a fost cerută în căsătorie. Ebru Sahin, care recent a purtat cu mândrie tricoul Cleveland Cavaliers al echipelor NBA din care face parte iubitul ei Cedi Osman, își încununează relația de un an, acceptând cererea în căsătorie.

Potrivit unora, ei au demonstrat tuturor cât de serioși sunt în relația lor numită de gurile rele o „relație publicitară” …

Cuplul, care a participat la nunțile prietenilor lor toată vara, a decis să se căsătorească. Cedi Osman a făcut marele pas și și-a cerut iubita în căsătorie, în ținutul magic din Capadocia.

Ebru Șahin a împărtășit acele momente de fericire pe contul ei de socializare cu mesajul: „Am spus DA” …

ZBOR CU UN AVION PRIVAT

Cedi Osman i-a făcut o surpriză luni lui Ebru Șahin. El a închiriat un avion privat și a plecat în Cappadocia împreună cu iubita sa. Baschetbalistul național i-a făcut ieri o cerere de căsătorie celebrei actrițe.

DIAMANT UNIC DE 1 MILION DE LIRE TURCEȘTI

Baschetbalistul, care a câștigat aproape 8 milioane de dolari anual de la Cleveland Cavaliers, și-a cerut iubita în căsătorie. Tabloidele din Turcia au scris că inelul pe care Cedi Osman i l-a pus pe degetul actriței Ebru Șahin, este de 5 carate și valoarea sa este de aproximativ 1 milion TL.

Oya Unustası, Gönül din serialul Hercai, s-a căsătorit cu actorul care l-a interpretat pe Azat!

În cele din urmă, Oya Unustası și Ahmet Tansu Tașanlar, actorii din serialul„ Hercai ” , și-au încununat relația fericită cu căsătoria. Ebru Șahin a participat la nuntă împreună cu iubitul ei de baschet Cedi Osman, unde foștii ei colegi de breasla s-au reunit. Șahin a publicat pe contul ei de Instagram fotografiile pe care le-a făcut din noaptea cu henna și ziua nunții cuplului.

Ebru Șahin se căsătorește! Fotografiile lui Ebru Șahin, care a fost centrul atenției în noaptea nunții cu frumusețea ei, alaturi de Cedi Osman au fost, de asemenea, apreciate de unii dintre fanii ei.

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1442225

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.