Ebru Șahin și Edip Tepeli devin parteneri în DESTAN!

Ebru Șahin și Edip Tepeli devin parteneri în serialul DESTAN

Partenerul lui Ebru Șahin din serialul DESTAN a fost anunțat!

Ebru Șahin și Edip Tepeli! Frumoasa și talentata actriță Ebru Șahin, care a câștigat o mare bază de fani cu apariția ei spectaculoasă în serialul Hercai, a fost anunțată cine va fi partenerul ei în serialul Destan.

Noul proiect al actriței Ebru Șahin, care a fost printre cele mai discutate personaje feminine din Hercai, atrage un interes special …

Ayșe Ferda Eryılmaz și Nehir Erdemir au scris scenariul la DESTAN, care este regizat de Emir Khalilzadeh, regizorul serialului de epocă Hay Sultan.

Ebru Șahin și Edip Tepeli devin parteneri în serialul DESTAN!

Potrivit știrilor publicate de celebra jurnalistă Birsen Altuntaș de la TV100; Ebru Sahin a primit multe oferte după finalizarea serialului Hercai, însă actrița a optat pentru serialul istoric Destan, pe care Bozdağ Film îl filmează pentru ATV.

Filmările serialului mult așteptat, care au loc în secolul al VIII-lea, vor începe la jumătatea lunii august.

Ebru Șahin va interpreta personajul lui Akkız, în această dramă de epocă. Iar partenerul ei, Edip Tepeli, un actor de teatru premiat, va interpreta rolul lui Batuga. Tepeli a apărut recent în serialul “Fiica Ambasadorului” și a reușit să se facă extrem de remarcat.

Din distribuție mai fac parte Kaan Çakır, Filiz Ahmet și Selim Bayraktar, dar castingul încă este în desfășurare. Detalii aici!

Înainte de filmările care vor începe în august, s-a format cuplul despre care fanii serialului erau cei mai curioși. Duoul Ebru Șahin și Edip Tepeli vor forma un cuplu și armonia dintre cei doi este deja o chestiune de curiozitate.

Acestea fiind spuse, rămâne să vedem dacă povestea epică cu Batuga și Akkız va putea atrage milioane de telespectatori în fața miilor ecrane, în noul sezon.

Cine este EDIP TEPELİ?

Edip Tepeli s-a născut la 18 aprilie 1989 la Izmir. El a absolvit Departamentul de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității din Istanbul. Actorul are o înălțime de 1,80 metri, 75 de kilograme și este din zodia Berbec.

Seriale TV și filme cu Edip Tepeli:

2019 – Sefirin Kızı / Fiica Ambasadorului (Kavruk Ömer)
2018 – Yaşamayanlar (Şişman)
2017 – Hayati ve Diğerleri (Üzeyir)
2017 – Yıldızlar Şahidim (Harun)
2017 – Yeni Başlayanlar İçin Hayatta Kalma Sanatı
2017 – Seni Kimler Aldı (Sinan)
2014 – Kurt Seyit ve Şura / În dragoste și în război

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.
Copyright Proof: Digiprove certificate id P1433267