Ebru Șahin și Hande Erçel se află în vacanță!

Ebru Șahin și Hande Erçel

Nume celebre din Turcia, precum Ebru Sahin și Hande Erçel se află în vacanță!

Iată cele mai bune știri ale zilei cu și despre Ebru Sahin și Hande Erçel …

Ebru Șahin își continua vacanța alături de cu iubitul ei Cedi Osman!

Ebru Șahin în vacanta cu iubitul ei Cedi Osman!

Ebru Șahin a fost văzută cu iubitul ei Cedi Osman, în Göcek, Provincia Mugla din Turcia. Cuplul, care a fost prins în obiectivul camerei de filmat pe bun iaht de lux, pe care l-au închiriat, au fost invitați la micul dejun pe iahtul ancorat lângă ei, unde se aflau prietenii lor. Cei doi au fost fotografiați în timp ce mergeau să înoate spre prietenii lor.

Duo-ul a luat mai întâi micul dejun alături de prietenii lor, apoi s-a cufundat în apa rece, iar când și-au dat seama că jurnaliștii îi urmăreau, Ebru Șahin și Cedi Osman s-au întors imediat pe iaht. Când Ebru Șahin a observat că jurnaliștii îi făceau fotografii, a fugit să-i ceară ajutorul iubitului ei, care i-a acoperit corpul apetisant cu un pareo.

Deși Cedi Osman i-a pregătit pareo-ul iubitei sale, imediat ce a ieșit din apă, planul său nu a avut succes, deoarece frumoasa Ebru Șahin a fost fotografiată.

Ebru Sahin și Hande Erçel, două actrițe care sunt pe val în Turcia!

Hande Erçel este în vacanță în Türkbükü!

Hande Ercel in costum de baie

Potrivit hurriyet.com.tr, Hande Erçel a plecat în vacanță cu prietenele ei după finalizarea filmărilor la serialul, în care a împărțit rolul principal cu iubitul ei Kerem Bürsin. Frumoasa actrița, care a mers la Bodrum Türkbükü împreună cu prietenele ei, a fost văzută pe plaja din Loft Evleri în ziua precedentă.

Frumoasa actriță, Hande Erçel, în vârstă de 27 de ani, a câștigat admirația celor care au văzut-o cu fizicul ei îngrijit în costum de baie.

Kerem Bürsin nu a fost cu Hande Erçel!

Starea de spirit plăcută a lui Erçel s-a reflectat în obiectivul camerei de filmat a paparazilor, care au surprins actriță la malul mării, jucându-se cu copiii prietenilor ei. De asemenea, s-a mai aflat că frumoasa actriță, care atrage atenția cu corpul ei de invidiat, vă merge în curând la iubitul ei, Kerem Bürsin despre care se spune că se află la Istanbul pentru un interviu de angajare. Cei doi îndrăgostiți urmează să-și petreacă vacanța împreună, de îndată ce munca lor se va termina.

Când va fi finalul serialului “Sen Çal Kapımı / Bate la ușa mea”?

Serialul Sen Çal Kapımı este așteptat cu nerăbdare de fanii săi, cu noi episoade în fiecare miercuri seară, de la ora 20:00, la FOX TV, Turcia. Săptămână trecută a fost difuzat cel de-al 48-lea episod, iar apoi a fost lansat și cel de-al 49-lea episod, care ar putea marca finalul îndrăgitului serial.

Conform tabloidelor din Turcia, “Sen Çal Kapımı / Bate la ușa mea”, serialul fenomen cu Hande Erçel și Kerem a avut petrecerea de adio. Povestea dificilă de dragoste dintre Serkan și Eda, și-a luat rămas bun de la micile ecrane.

Iată detaliile …

Conform știrilor celebrei jurnaliste Birsen Altuntaș, „Ziua emoționantă a echipei din serialul Sen Çal Kapımı, bate la ușa lor … Actorii și-au spus la revedere”. Însă data finală a serialului nu a fost încă anunțată.

CÂND VA APĂREA NOUL EPISOD DIN SERIALUL BATE LA UȘA MEA ?

Cel de-al 49-lea episod din serialul Sen Çal Kapımı, va apărea în fața publicului pe ecranele Fox TV, miercuri seara (18/08/2021).

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1436519

Sursa foto/info: https://akhisargundem.net |