EMANET: Moștenirea Episodul 267: Trailer și rezumat

Emanet-Mostenirea

Moștenirea Episodul 267 Rezumat

Yaman este provocat: Eu sunt SEHER!

Moștenirea Episodul 267: Serialul Moștenirea continuă cu entuziasm! În timp ce Seher îl impresionează pe Yaman cu drăgălășenia ei, Yaman este, desigur, foarte mulțumit de această situație. Cu toate acestea, cei doi veșnic îndrăgostiți trec prin momente tensionate. Seher îl aduce pe Fikret la conac în ultimul episod și aceasta schimbare va deranja ordinea tuturor.

Canan și Zuhal nu suportă fericirea lui Yaman și Seher

Cele două vrăjitoare continuă să caute oportunități pentru a face rău. Zuhal și Canan pregătesc un plan diabolic. Canan profită de șederea lui Fikret în conac și ia măsuri imediat. Ea încearcă să dezvăluie dragostea falsă a lui Fikret pentru Seher. Canan face în așa fel încât să o aducă pe Seher tot mai aproape de Fikret.

Fii mama lui Melek, Seher!

Seher îl va neglija din nou pe Yaman, deoarece va avea grijă de Melek. Astfel își va petrece mult timp și în compania lui Fikret, iar asta îl va scoate din minți pe Yaman.

Yaman îl amenința pe Fikret!

Moștenirea Episodul 267: Deși lucrurile merg bine între Yaman și Seher, gelozia sa nu dă semne de încetare. Din cauza iubirii imense pentru Seher, Yaman se pierde într-o asemenea măsură încât îl provoacă deschis pe Fikret. El îi spune direct lui Fikret, că dacă își pune ochii pe Seher, îl va termina. Desigur, Fikret nu are ochi pentru Seher și bineînțeles că are cu totul alte priorități. Cu toate acestea, cele două vrăjitoare vor încurca evenimentele și îl vor face pe Yaman să gândească diferit. Și n-ar fi prima oară când Yaman se lasă influențat. Din cauza planului lor, totul pare ca și cum Fikret ar fi îndrăgostit de Seher. Aceste aparente înșelătoare, vor provoca noi neplăceri să fie experimentate în conac de unii dintre membrii familiei.

Canan și Zuhal, cele două vrăjitoare nu se vor opri!

Seher nu va închide ochii la astfel de nedreptăți. Din acest motiv, Yaman poate înțelege greșit atitudinea lui Seher și totul ia o întorsătură neașteptată. Pe scurt, zilele ce vor urma sunt pline de neplăceri care le vor agita pe Canan și Zuhal. Dar nu vă faceți griji, o altă putere de a pune capăt dragostei lui Seher și Yaman nu va mai fi!

Pe de altă parte, jocul lui Duygu este dezvăluit. Duygu, care avea accese de gelozie, l-a trimis pe amantul fals pe care îl ținea. Cu toate acestea, Kara aude acest lucruri. Din aceasta cauza va fi o mare confruntare când Kara îi va spune lui Ali ce sa întâmplat cu adevarat. Această confruntare îi va face pe frumosul cuplu să-și mărturisească sentimentele!

În noul episod din Moștenirea, ușile unei noi ere se deschid pentru Seher și Yaman. Toate aceste evenimente neașteptate fac ca nimic din orânduiala de odinioară să nu mai fi la fel ca înainte.

INFO: Episodul durează aproximativ 52 de minute.

EMANET: Prezentarea serialului Moștenirea

Copyright Proof: Digiprove certificate id: P1458930

Sursa info/foto: https://www.kanal7.com/dizi/yeni-dizi-emanet | https://tr.wikipedia.org/wiki/Emanet_(dizi)