EMANET – Moștenirea – Prezentare serial

EMANET - Moștenirea - Prezentare serial

Emanet – Moștenirea spune povestea lui Yaman, un om de afaceri de succes, cunoscut în societate pentru regulile sale dure și caracterul său puternic de bărbat nemilos și a lui Seher, o tânără modestă și frumoasă, care locuiește împreună cu tatăl ei în vârstă..

 

Motto-ul serialului Moștenirea – Emanet”

 

„Fiecare relicvă este păstrată într-un loc sfânt. Iubirea este adânc în inimă … ”

 

EMANET: Prezentarea serialului Moștenirea

Yaman este incapabil să iubească din cauza copilăriei sale traumatizante. Singura persoană pentru care simte ceva, este tânărul său nepot Yusuf, care este o minunăție de copil de numai cinci anișori. Atunci când mama micuțului Yusuf moare într-un mod neașteptat, Seher, mătușa sa, o tânără frumoasă și curajoasă pe nume Seher, se mută în conacul familiei pentru a avea grijă de el.

Viața liniștită a lui Seher este zdruncinată de moartea surorii sale, care este nora familiei Kırıklı. Yusuf nu are intenția de a-și da nepotul nimănui și astfel apar discuții în contradictoriu inre el și frumoasa Seher. Confruntându-se inițial cu Yaman și cu comportamentul său rece și neobișnuit, ambii încep să dezvolte în curând sentimente profunde unul pentru celălalt.

Yaman începe să se deschidă față de Seher pentru a și confruntă trecutul dureros, ceea ce îl conduce la o descoperire neașteptată și șocantă. El află că polițistul care l-a cercetat este de fapt fratele său vitreg, despre care nu știa că există.

Moștenirea relatează povestea a doi tineri ce provin din două lumi separate, care ne arată că în ciuda neînțelegerilor dintre ei, va exista un singur câștigător suprem, și anume IUBIREA …

Data lansării: 7 septembrie 2020

 

Distribuția personajelor din serialul turcesc Emanet / Moștenirea

 

Halil İbrahim Ceyhan în rolul lui Yaman

Halil İbrahim Ceyhan are o personalitate versatilă. Halil İbrahim Ceyhan este cunoscut că compozitor, cântăreț și actor. Există o singură piesă intitulată “Leave Yourself to Me”, care a fost lansată în septembrie 2019 și a avut aproape 1 milion de vizualizări. Halil İbrahim Ceyhan a avut prima și singura sa experiență de actorie în filmul intitulat Hemen Döneriz (2019).

Yaman este unul dintre cei doi fii ai familiei Kırıklı. După moartea fratelui și surorii sale, el vrea să aibă grijă de nepotul său Yusuf. El este un om dur și neînfricat care nu are încredere în nimeni în viața sa de afaceri și în viața sa reală. Yaman, care a avut o experiență neplăcută în trecut, consideră femeile că fiind niște șerpi. Yaman, care urăște atât de mult femeile, trebuie să trăiască în același conac cu Seher, mătușa lui Yusuf, care s-a mutat la conac să-și îngrijească neporul.

 

Sıla Türkoğlu că Seher

Sıla Türkoğlu s-a născut la 18 aprilie 1999, în Bornova, un district metropolitan din İzmir și are 21 de ani. Sıla Türkoğlu, 1are ,68 cm înălțime și 55 kg.

Seher este o fată frumoasă și inocentă care a încercat întotdeauna să-l facă pe tatăl ei să-i ierte sora după ce sora ei a părăsit familia fără permisiunea tatălui ei. După moartea surorii sale, Seher se întâlnește cu unchiul lui Yaman, care vrea doar el să aibă grijă de nepotul său Yusuf. Yaman nu are nicio intenție să-l dea pe Yusuf în grija altcuiva și Seher nu vrea să-și lăse nepotul în grija unui bărbat pe care îl consideră crud și nemilos.

Personajele care fac parte din serialul turcesc Emanet/Mostenirea

Yaman este interpretat de actorul Halil Ibrahim Ceyhan, care se dedică muncii sale și nu vrea să aibă nicio relație.
Seher, care este interpretata de actrița Sila Türkoglu, va avea misiunea de a-și proteja nepotul în vârstă de cinci ani la solicitarea surorii sale înainte de a muri.
Yusuf este un băiețel de doar 5 ani pe nume Berat Rüzgar Özkan, interpretarea sa a captivat pe toată lumea.

Ce actori mai fac parte din distribuția serialului MOȘTENIREA?

Actorii care marchează începutul acestei povești de dragoste dintre YAMAN și SEHER, o poveste se plină intrigă care te va tine în fața micului ecran.

Halil Ibrahim Ceyhan, este unul dintre protagoniștii acestei povești. El joacă rolul lui Yaman, un om de afaceri care nu crede în dragoste și care mereu evită să se implice într-o relație amoroasă.
Sila Türkoglu, este sora lui Kevser Seher. Ea este cea care va avea grija de nepotul ei Yusuf ,ca ultima DORINȚĂ a surorii ei înainte de a muri.
Berat Rüzgar Özkan, îl interpretează pe Yusuf, un băiat care a rămas orfan și locuiește într-un conac mare, unde rudele lui nu-i acordă atenție. Cu toate acestea, mătușa sa Seher va avea grijă de el, astfel încât să nu fie singur.

 

Actorii care fac parte din distribuția serialului:

Halil Ibrahim Ceyhan – Yaman,
Sila Turkoglu – Seher,
Berat Rüzgar Özkan – Yusuf,
Gülderen Güler – Kiraz,
Melih Ozkaya – Ali

EMANET: Moștenirea Episodul 267: Trailer și rezumat

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1431820

 

Sursa info/foto: https://www.kanal7.com/dizi/yeni-dizi-emanet | https://tr.wikipedia.org/wiki/Emanet_(dizi)

SERIALE TURCEȘTI