Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 2 Rezumat

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 2 Rezumat
Credit Foto: Netflix
Home » Seriale spaniole » Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 2 Rezumat

Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 2 Rezumat: „Crezi în reîncarnare?”

Fabrica de bani Sezonul 5 până acum este o plăcere, însă rămâne de văzut ce schimbări de situație vor urma.

Un război civil, izbucnit atât afară, cât și în interior, pune echipa de hoți în dificultate, deoarece ei trebuie să facă față multor evenimente intense, în timp ce încearcă să recâștige controlul puterii absolute.

INFO: Acest rezumat al serialului spaniol “La Casa De Papel/Fabrica de bani”, difuzat de Netflix conține spoilere.

După capturarea profesorului, Sierra află planurile echipei și Lisabona cu echipa simt că sfârșitul este aproape și se pregătesc să înfrunte armata, pregătind ostaticii. Ei deschid ușile din față și Lisabona, Tokyo și Stockholm ies afara cu ostaticii, fluturând un steag alb.

Spre bucuria publicului – acest jaf dă țării speranță! Dar percepția publică ucide autoritățile și bineînțeles că Colonelul Tamayo este furios și vrea să le dea jos pe cele trei femei. Dar Angel îi amintește că va fi o nebunie să facă asta, sfătuindu-l că trebuie să intre în rolul „băiețiilor buni”. El îi propune să meargă acolo și să le dea celor trei femei un ultimatum, așa că Tamayo urcă la bord și se pregătește.

Între timp, apare și armata, dar se pare că guvernatorul, este și el unul dintre ostaticii de afară, alături de cele trei femei. Din păcate prioritatea numărul unu, este uciderea echipei de hoții și nu salvarea ostaticilor. Arturo își face complotul obișnuit și ca de obicei își dorește ca el să fie eroul.

Tamayo și Lisabona găsesc spațiu pentru a vorbi printr-un tunel de securitate format în afara băncii și încep negocierile. Ea îi arată imagini video ale agentului de pază Gandia și îi subliniază faptul ca are nevoie urgentă de o intervenție chirurgicală.

Negocierile in desfasurare sunt foarte tensionate si apoi există un moment in care Lisabona își dă seama că Tamayo nu a folosit atuul – profesorul, ca parte a negocierii. Este pentru prima dată când Lisabona suspectează că profesorul nu este capturat oficial și ca Alicia Sierra este singura care asigură protecția și ordinea.

În interiorul băncii, Bogota vrea să-l rănească pe Gandia, deoarece are inima frântă că a ucis-o pe iubita sa Nairobi. Dar intervine Palmero și îi explică că răzbunarea nu este soluția.

Tensiunea crește printre membrii echipei!

În timp ce, Rio și Denver argumentează dacă îl vor ucide sau nu, se iscă o luptă între Gandia și Bogota.

Totul e pe o muchie de cuțit! Berlin își testează suspiciunile și îl întreabă pe Tamayo dacă îi poate trimite un mesaj profesorului. Dar Tamayo nu citește în momentul respectiv și îi spune că poate vorbi chiar ea însuși cu profesorul. Știind că războiul nu s-a încheiat cu adevărat, Lisabona este de acord să-l elibereze pe Gandia. Iar când se întoarce înapoi în bancă cu ostaticii, vede lupta dintre Bogota și Gandia și se panichează.

În timp ce Bogota este pe cale să-l omoare pe Gandia, Tokyo îi spune că profesorul nu este capturat, deci încă mai există o șansă. Bogota se calmează, dar Tokyo își pierde controlul și îl atacă pe Gandia. Deși există o mulțime de confuzie și haos, echipa de hoți nu știe că Arturo și Guvernatorul fură arme.

Pe de altă parte, Arturo și câțiva ostatici încep să tragă și echipa de hoți se află într-o stare de șoc. În timp ce, Denver este rănit, noua formațiune a ostaticilor fuge, iar Manila și Helsinki, care sunt alături de ceilalți ostatici sunt alertați.

Profesorul a schimbat cu succes percepția „binelui contra răului”!

Serialul Fabrica de bani a pus mereu sub semnul întrebării problema „binelui contra răului”, dar sezonul 5, episodul 2 arată cum răul poate fi extrem de subiectiv și ușor de manipulat. Tamayo este informat de Generalul Sagasta, că scopul atacului băncii este ocuparea teritoriului, deci este obligat să existe și victime civile. Tamayo este vizibil panicat de ordinile nemiloase ale acestei echipe militare. De data aceasta autoritățile sunt cu adevărat „băieții răi” din tot acest haos. Cu toată această nebunie care se dezvoltă în Favrica de banii sezonul 5, episodul 2, este ușor să uitați de bunăstarea profesorului.

În timp ce vorbește cu Sierra, îi vede pe Benjamin și pe Marsilia îndreptându-se spre CCTV, așa că decide să-i vorbească pentru a o distrage. Apoi află că el o distrage, așa că profesorul începe să strige pentru a încerca să-i avertizeze pe Marsilia și Benjamin. Din păcate Sierra reușește să-l injecteze pe profesor cu un medicament care îl adoarme și ea îi dezvăluie că nu mai lucrează în poliție.

Între timp, Marsilia și Benjamin îl caută cu disperare pe profesor și când îl găsesc adormit, Sierra reușește să-l injecteze Marsilia, în timp ce Benjamin se află la toaletă. Până în prezent, în sezonul 5, Sierra are totul sub control.

Acțiunea se petrece înapoi în bancă, unde vedem că totul s-a transformat în echipa de hoții versus ostaticii rebeli și nu se mai simte ca un jaf, ci precum un război civil. Guvernatorul îi spune lui ei Arturo să nu mai tragă, deoarece a rănit deja doi oameni, dar Arturo numește „război” acel eveniment neplăcut. Arturo se trezește în camera de arme, iar Tokyo știe unde există mai multe muniții și grenade și îi cere ajutorul lui Rio.

Din cauza multor întâmplări neplăcute, Tamayo își pierde mințile; el crede că împușcăturile auzite în interiorul băncii sunt un alt truc. Dar Suarez îl confruntă, reamintindu-i că sunt civili înăuntru. Iraționalul Tamayo îi spune lui Sagasta să înceapă asaltul cu echipa sa.

În interiorul băncii, vedem că Denver este încă rănit, iar Stockholm îi spune să caute un loc care îi oferă siguranță, mai degrabă decât să-l alunge pe Arturo. Cât despre Arturo, are cu totul alte idei. El ia grenade din armărie și le aruncă pe coridor; Denver, Manila, Berlin și Palmero trebuie să se acopere rapid pentru a se proteja. Denver stie că Arturo conduce atacul din partea ostaticilor si se răzbună. Arturo se comportă ca și când ar juca un joc video și începe să folosească un aruncător de flăcări, trăgând foc pe coridorul unde se afla Denver și echipă.

Între timp, Tokyo și Rio ajută la deschiderea unui seif, care conține mai multe arme și există o scenă romantică. În baie, ea îi spune să se despartă de ea, dar insistă că nu părăsește acest loc fără el.

Pe de altă parte, Lisabona este conștientă că armata este pe cale să intre și îi spune lui Bogota să-l elibereze Gandia. Odată cu eliberarea lui Gandia, armata își întrerupe misiunea. Gandia cade la pământ din cauza substanțele chimice ale unei grenade, dar în cele din urmă este salvat. Se pare că întreagă poveste a lui Gandia a fost doar o călătorie.

Spre finalul episodului 2, îl vedem pe Denver împotriva lui Arturo, care își bate joc de el, susținând în repetate rânduri că era un iubitor mai bun pentru Stockholm și susține că i-a spus cât de uimitor era în pat. Stockholm aude această conversatie ispititoare la radio și se îndreaptă spre ventilatoare. Denver pierde în cele din urmă și aleargă după colț pentru a-l înfrunta pe Arturo, dar el se confruntă cu un aruncător de flacării. Manila îl împinge din drum și îi spune să-și păstreze calmul.

Fabrica de bani Episodul 2 se încheie în circumstanțe dramatice!

Tokyo și Rio reușesc să obțină armele suplimentare. Iar Arturo îi spune guvernatorului că trebuie să atace și trage cu o mitralieră către Denver și echipă. Stockholm îl împușcă de două ori și apare un șoc brusc.

Ce părere ai despre Fabrica de bani sezonul 5, episodul 2?

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 Rezumat

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1440337