Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 1 Rezumat

Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 1
Credit Foto: Netflix
Home » Seriale spaniole » Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 1 Rezumat

Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 1 Rezumat: „Sfârșitul drumului”

Fabrica de bani Episodul 1 începe așa cum ne-am obișnuit deja, cu un alt flashback, unde Berlin îl întâlnește pe fiul său Rafael. Este clar că nu s-au mai văzut de mult, așa că se împacă. Dezvoltarea personajelor din această serial a fost atât de incredibilă, încât Berlin este într-un fel relevant și interesant, în ciuda faptului că a murit din sezonul 2.

După finalul intens al sezonului 4, Alicia Sierra îl ține pe profesor prizonier sub amenințarea cu moartea prin împușcare, batjocorindu-l și spunându-i că este “geniului ce trăiește precum un șobolan”. Ea își dorește enorm să-i cunoască întregul plan, apoi intenționează să-l condamne pentru terorism. Deși profesorul încearcă să iasă din această situație extrem de neplăcută, Sierra nu are de gând să renunțe atât de ușor.

Tatiana, partenera lui Berlin, apare acolo cu un look elegant și sexy, iar fiul este ușor enervat de prezența ei. Partea sinistră este faptul că Berlin îl întreabă pe fiul său dacă ar dormi cu partenera sa dacă situația ar fi diferită. Apoi conversația lor se schimba subit și Berlin, încearcă să-l convingă pe fiul său să facă un jaf cu el. Rafael îl numește pe tatăl său o ființă umană disprețuitoare și egoistă, dar Berlin jură să-i dea o cale spre libertate.

INFO: Acest rezumat al serialului spaniol “La Casa De Papel/Fabrica de bani”, difuzat de Netflix conține spoilere.

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 1 Rezumat

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P14