Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 Rezumat

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 Rezumat
Credit Foto: https://dailyresearchplot.com
Home » Seriale spaniole » Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 Rezumat

Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 3 Rezumat: „Bun venit la spectacolul vieții”

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 aduce un amestec de emoții puternice! Schimbările imprevizibile din Sezonul 5 sunt incredibile. Deoarece nu există absolut nicio modalitate de a prezice cum se va termina. Episodul 3 a adus un moment dulce-amar, dar este clar că războiul abia a început cu adevărat.

Viața nouă și mortalitatea sunt aduse în cadru pe măsură ce un război iminent se află la orizont.

INFO: Acest rezumat al serialului spaniol “La Casa De Papel/Fabrica de bani”, difuzat de Netflix conține spoilere.

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 începe cu Stockholm, care este disperat să-l reînvie pe Arturo după ce l-a împușcat. El este foarte supărat și intră în stare de șoc, deoarece Arturo nu are puls. Efectuând cu disperare CPR, în cele din urmă, echipa de hoții reușește să-l readucă la viață. Stockholm cere să-l ducă pe Arturo la spital, însă Palmero este împotriva acestei ideii, dar Lisabona insistă să ajute ostaticul. Așa că, Arturo este dus într-o ambulanță și deodata Stockholm simte că a stricat „planul B” pentru fiul ei si regreta amarnic. Manila încearcă să o liniștească, dar poate dura ceva timp până când Stockholmul va trece peste asta.

În afara băncii, vedem cum guvernatorul a fost eliberat și îi oferă lui Arturo informații despre echipă. Tamayo vrea ca toată lumea să creadă că echipa lor sunt ucigași și ține o conferință de presă, numind-o pe Sierra o trădătoare. Cât despre Sierra, ea este încă cu profesorul, Benjamin și Marsilia și toți trei sunt legați.

Pe măsură ce continuă să-l antagonizeze pe profesor, se dezvăluie la știri că Sierra este văzută ca un lup singuratic și o trădătoare care a ajutat echipa de hoți. Tamayo și echipa lui au adus acuzațiile împotriva ei, asa ca dacă este capturată, va fi închisă. Acest lucru schimbă totul și Sierra se luptă să-și gestioneze gândurile cu privire la ce să facă în continuare.

Sierra este ajutată de profesor să nască!

Profesorul poate stabili o conexiune cu ea și este exact în locul unde el își dorește. Dar apoi, într-o întorsătură previzibilă care este binevenită, i se rupe apa. Sierra se trezește respirând din cauza contracțiilor, în timp ce profesorul încearcă să-i dea sfaturi.

În timp ce profesorul urmărește nervos calvarul prin care trece femeia și încearcă în mod repetat să-i ofere ajutor, Sierra îl refuză și se luptă să nască singură. El îi spune că își condamnă propriul copil și că Tamayo a trădat-o. Cu toate acestea, Sierra refuză să renunțe, dar apoi profesorul îi dezvăluie că trebuie să-și folosească mâna pentru a-și scoate copilul. Cu toate acestea, Sierra nu are de ales – îl eliberează pe profesor și pe ceilalți, astfel încât să o poată ajuta.

Finalul episodului 3 este unul pe măsură, deoarece odată ce ajungem la sfârșit, începe cu adevărat războiul. Tamayo planifică atacul cu unitatea să de armată condusă de Sagasta; De data aceasta, Angel își exprimă îngrijorarea și declară cât de îngrozit este de faptul că Tamayo a condamnat-o pe Sierra, care este o persoană nevinovată.

Acțiunea se mută din nou în interiorul băncii, unde îl vedem pe Palmero cum pregătește echipa de jaf pentru un atac din partea armatei. Ei știu că Sierra a fost înlăturată, așa că acest lucru le dă motivație și le oferă speranță. Palmero planifică apărarea și cum vor ataca pentru a decurge totul cât mai bine. Dar apoi află că armata plănuiește sa arunce acoperișul în aer.

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 3 se încheie cu un amestec ciudat de emoțîi – Profesorul o ajută pe Sierra să scoată copilul și totul decurge precum o naștere naturală, care dă toate senzațiile că a venit pe lume un nou-născut. În același timp, acoperișul băncii este aruncat în aer, iar profesorul vede ce s-a întâmplat la știri.

Informații suplimentare:

Stockholm îi spune lui Denver că simt că și-au împins norocul prea mult. Rio și Tokyo au de pregătit un „al doilea prim sărut”. Există un flashback la Berlin cu fiul său împreună cu Marsilia, Bogota și Tatiana, care stau relaxați și vorbesc despre furtul comorilor vikingilor dintr-un castel. Jaful este pus la cale la un eveniment de prestigiu pentru muzică clasică, dar fiul crede că fură piese de artă prețioasa și protestează.

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1440499