Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 4 Rezumat

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 4 Rezumat
Home » Seriale spaniole » Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 4 Rezumat

Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 4 Rezumat: „Locul tău este în cer”

INFO: Fabrica de bani/La Casa De Papel Sezonul 5 Episodul 4 Rezumat conține spoilere.

Lupta modernă începe în forță în serialul spaniol Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 4, deoarece ambele părți sunt disperate una de cealaltă. De la suzete pentru bebeluși până la rachete și jafurile trecute ale Berlinului, acest capitol este foarte distractiv.

Dacă am face o comparație între sezonul 4 și sezonul 5, diferența este că ideologia s-a schimbat. Profesorul a încercat să schimbe perspectiva publică, care acum se simte unanim de partea sa. Dar acum măștile sunt complet dezactivate de ambele părți și acesta este un război pe scară largă, deoarece ostaticii se simt secundari și aurul se simte irelevant.

Supremația puterii: Scopul principal este cine poate câștiga războiul în această etapă. Este vorba de subiecți versus autorități sistematice.

Fabrica de bani Episodul 4 Rezumat: Nimeni nu va muri!

În episodul precedent, acoperișul băncii a fost aruncat în aer de către autorități. Îngrijorător este faptul ca, Helsinki este rănit din cauza exploziei și are piciorul este prins. Palmero, care este îngrijorat, îi spune lui Helsinki să plece de acolo, dar el nu poate.

Profesorul, care este liber acum, comunica cu Palmero și Lisabona pentru a ajuta la consilierea atacului, astfel încât să-l poată salva pe Helsinki, dar și să flancheze echipa lui Sagasta. Totul poate avea un „rezultat incert și posibil rău”.

Într-un flashback, vedem o perspectivă asupra furtului Berlinului la castel, unde are loc un eveniment la care Tatiana se desfășoară cu abilitățile sale de pianist. Fiul este la bord pentru a ajuta la jaf cu abilitățile sale cibernetice, în ciuda faptului că a fost împotriva ideii în episoadele anterioare.

În timpul jafului, Berlin și fiul său ajung la seiful secret din castel, iar fiul ajută la decriptarea codurilor pentru a găsi cutia de depozitare potrivită. Ei reușesc să găsească aurul. Iar Marsilia și Tatiana ajută la distragerea securității, în timp ce Berlin și fiul său schimbă cu ornamente false aurul Viking adevărat.

Ei reușesc să scape, însă Berlin aruncă brusc valiza cu aurul viking în apă, pentru a-i da fiului său o lecție. El îi spune că data viitoare când vor face un jaf, să lase aroganța și superioritatea morală în urmă. În timp ce se îndepărtează cu barca, Bogota apare în echipament de scafandru, ținând valiza cu aur.

Palermo îl menține pe Helsinki treaz vorbind cu el pe walkie!

În timp ce se îndreaptă spre el, apar soldații și are loc o luptă între ei și echipa lui Palermo. Helsinki îi spune în cele din urmă lui Palermo să-i taie piciorul. Bogota este gata să o facă dacă Palermo nu poate, dar Palermo insistă că pot muta statuia cu o pârghie, iar Rio observă că o grindă de tavan este agățată în mod convenabil de altceva. Palermo și Bogota îl scot pe Helsinki și îl duc în muzeu.

Între timp, profesorul continuă să transmită sfaturi către membrii echipei sale, în timp ce autoritățile planifică un al doilea atac. De asemenea, îi spune lui Marsilia să ia un biberon și o suzetă pentru bebeluș. Sierra trebuie să renunțe la arma ei, deoarece bebelușul este prioritatea ei acum.

Profesorul îi trimite pe Tokyo, Denver și Manila pe acoperiș, folosind ostaticii că o distragere a atenției. Apoi îl contactează pe Tamayo și redă o înregistrare a colonelului, afirmând că au nevoie de Arturo pentru a muri, astfel încât echipa lor să fie văzută precum niște ucigași. Există, de asemenea, dovezi înregistrate care ar fi condamnat-o pe Sierra cu dovezi inventate.

Profesorul găsește modalități de a lupta printr-un război psihologic!

El îi spune lui Tamayo să oprească al doilea atac sau va trimite acele dovezi. Tamayo știe
că este compromis și renunță la al doilea atac, așa că profesorul revine.

Odată cu calmul dinaintea furtunii, Manila, care se află pe acoperiș, se panichează brusc panică și dezvăluie că s-a îndrăgostit de Denver. Tokyo și Denver încearcă să o calmeze, dar ea vrea să-și ia lucrurile în caz că moare.

Între timp, în interiorul băncii, Palmero și alții reușesc să-l elibereze pe Helsinki. Profesorul pune la cale un nou plan și Tokyo cu echipa ajung la gaura de pe acoperiș. În cortul poliției, Angel îi amintește lui Tamayo că există ostatici pe acoperiș și că nu ar fi înțelept să atace.

Finalul episodului marchează evenimente importante!

Odată cu încheierea episodului, Tokyo, Denver și Manila ajung la gaura de pe acoperiș și coboară pentru a flanca unitatea armatei din cealaltă parte – șah mat. Astfel, Maiorul Sagasta și oamenii lui sunt înconjurați. Tamayo se conectează la radio și îi spune lui Sagasta să se oprească. Cu toate acestea, Sagasta are alte idei și reușesc să-i atace din nou, așa că războiul reîncepe. Gandia deblochează un protocol de securitate în bancă, iar armata fuge – trei uși se închid, lăsând jumătate din echipa profesorului blocată acolo. Profesorul le spune să se retragă în bucătărie.

Episodul se încheie cum Gandia, Sagasta și soldații lor se apropie de Tokyo și de restul echipei. Gandia se comporta ca un adevărat psihopat și strigă la Tokyo: „O păsărică tocmai mi-a spus că Nairobi îți pregătește un loc în Rai”. Iar Tokyo îi răspunde că el crede că va continua să trăiască în gândul final înainte de moartea sa, motiv pentru care, ori de câte ori este în dificultate, se gândește la momentul în care a fost cel mai fericit.

Fabrica de bani Sezonul 5 Episodul 5 Rezumat

INFO: Conținutul text este redactat de echipa CinemaLands și este protejat de lege pentru drepturile de autor. Textele, videoclipurile și unele imagini sunt drepturile de autor ale CinemaLands și sunt protejate de lege pentru drepturile de autor și proprietate intelectuală. Acestea nu pot fi copiate pentru utilizare comercială sau distribuție.
Textul trebuie modificat în întregime pentru a putea fi repostat pe alte site-uri și acest lucru este permis doar dacă se specifică sursa. Utilizarea oricăror elemente enumerate mai sus fără acordul CinemaLands va fi pedepsită conform legii.

Copyright Proof: Digiprove certificate id P1441153